Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

? Przyczepka na motorower/motocykl o DMC do 400 kg ?

Featured Replies

Napisano

Witajcie, czy można kupić taką przyczepkę, rozchodzi się o to, że chciałbym czasami swojego Smarta (motorower) przewieźć gdzieś dalej i tam nim jeździć, nie chcę wozić nic więcej, mam haka w samochodzie ale max masa przyczepki w nim to 400kg. Szukam po allegro itp ale nie mogę znaleźć. Albo znacie może jakieś inne rozwiązanie jak takie coś przewieźć dalej (waga 75 kg)

Napisano

> Witajcie, czy można kupić taką przyczepkę, rozchodzi się o to, że chciałbym czasami swojego Smarta

> (motorower) przewieźć gdzieś dalej i tam nim jeździć, nie chcę wozić nic więcej, mam haka w

> samochodzie ale max masa przyczepki w nim to 400kg. Szukam po allegro itp ale nie mogę

> znaleźć. Albo znacie może jakieś inne rozwiązanie jak takie coś przewieźć dalej (waga 75 kg)

goliat

Napisano
  • Autor

> goliat

dmc; 350-600 ?? możesz mi to wyjaśnić?

Napisano

> dmc; 350-600 ?? możesz mi to wyjaśnić?

pewnie chodzi o wersje z jedna/dwoma szynami

Napisano
  • Autor

> pewnie chodzi o wersje z jedna/dwoma szynami

qurde, drogie... i pewnie czy jedna czy dwie szyby to cena ta sama... a ja jednoszynową, jak najmniejszą potrzebuje...

Napisano

> qurde, drogie... i pewnie czy jedna czy dwie szyby to cena ta sama... a ja jednoszynową, jak

> najmniejszą potrzebuje...

to sobie zrob, wyjdzie najtaniej ok.gif

Napisano

A może wypożyczalnia przyczep by pomogła?

Czasami wyjdzie taniej wypożyczyć na parę dni w roku niż opłacać ubezpieczenie i blokować miejsce w garażu.

Napisano
  • Autor

> to sobie zrob, wyjdzie najtaniej

hm... 50 zł za dokumenty na allegro, 25 rejestracja, 50 światła... to zaczyna się robić ciekawą propozycją

edit: do freda, do najbliższej takiej wypożyczalni mam ponad 60km... i jeżdżenie po przyczepkę parę razy w roku wyjdzie tyle co zrobienie jej

Napisano

> dmc; 350-600 ?? możesz mi to wyjaśnić?

W przyczepach DMC jest na zyczenie. Nituje sie taka tabliczke znamionowa jaka zamowisz. I nie mysl, ze to jaki przekret.

A problem w motocyklowkach jest taki, ze przedni uchwyt na kolo jest za wysoki i trafia w plastik skutera. Motocyklowe kolo jest znacznie wieksze. Ale mala przerobka i da rade. Przyczepa to prosta rzecz.

Pozdrawiam.

Napisano
  • Autor

akurat u mnie koło przednie to 17-tka, i nie mam żadnych plastików... w sumie pomyśle nad pojazdem marki "SAM"

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.