Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Takie coś....

Featured Replies

Napisano

...sobie zapodałem do Sztrucel Furgona grinser006.gif

28080db7fc1a42a7med.jpg

Wszelkim przypadkom geriatrycznym z góry dziękuje wink.gif

Napisano

> ...sobie zapodałem do Sztrucel Furgona

> Wszelkim przypadkom geriatrycznym z góry dziękuje

A co to jest? yikes.gif Maska karbonowa? Toż to zawału można dostać na sam widok.

Napisano

> A co to jest? Maska karbonowa?

to sie nazywa bra- czyli taki stanik na maske zlosnik.gif

Napisano
  • Autor

> to sie nazywa bra- czyli taki stanik na maske

Si grinser006.gif Jak przestanie padać to zrobię lepsze foty ok.gif Na razie się zastanawiam czy zostawić czy puścić dalej hmm.gif

Napisano

najlepiej to zdejmij bo to kupa

a jesli juz chcesz zostawic, to zdejmij chociaz znaczek bo lipnie wygląda

Napisano
  • Autor

> najlepiej to zdejmij bo to kupa

> a jesli juz chcesz zostawic, to zdejmij chociaz znaczek bo lipnie wygląda

Zobaczymy 270751858-jezyk.gif Jeśli zostanie to i tak będzie zakładana "od święta" 270751858-jezyk.gif Niestety użytkwoanie tego na co dzień jest trochę upierdliwe hmm.gif

Napisano

Wyglada w Miare. Lecz to zalezy chodzi ci o wygląd. To zdejmij znaczek

To nawet dobra rzecz jest bo chroni przed kamieniami co znacznie minimalizuje odpryski

Napisano

> To nawet dobra rzecz jest bo chroni przed kamieniami co znacznie minimalizuje odpryski

Taaaa.... To może jeszcze coś jeszcze założyć na zderzak i lampy? rotfl.gif

Napisano
  • Autor

> Taaaa.... To może jeszcze coś jeszcze założyć na zderzak i lampy?

Jak na prawdziwego (emeryta) posiadacza sieny koniecznie słomkowy kapelusz na tylną półkę, lpg i koniecznie, wygodną kanapę do mieszkania aby było przyjemniej spędzać wieczory przed tv oglądając wiadomości smirk.gif

Napisano

jak ma zostac to maska na czarno ;> ofc Mat i znaczek out

Napisano

> Jak na prawdziwego (emeryta) posiadacza sieny koniecznie słomkowy kapelusz na tylną półkę, lpg i

> koniecznie, wygodną kanapę do mieszkania aby było przyjemniej spędzać wieczory przed tv

> oglądając wiadomości

Początek masz już dobry. Zdaj jeszcze kiedyś relację, jak Ci idzie z tym co opisałeś powyżej.

Napisano
  • Autor

> jak ma zostac to maska na czarno ;> ofc Mat i znaczek out

Pierw zamienię zderzaki na całe czarne grinser006.gif Przy okazji wizyty w "spa" wykopie znaczek 270751858-jezyk.gif A co do maski w macie to nie wiem nigdy sie nad tym nie zastanawiałem

Napisano
  • Autor

> Początek masz już dobry. Zdaj jeszcze kiedyś relację, jak Ci idzie z tym co opisałeś powyżej.

I tak nigdy nie osiągnę poziomu zdziadzienia niektórych użytkowników z tego kącika więc nawet nie będę próbował smirk.gif

Napisano

> I tak nigdy nie osiągnę poziomu zdziadzienia niektórych użytkowników z tego kącika więc nawet nie

> będę próbował

Kto wie? Trening czyni mistrza.

Napisano

mnie pare miesiecy temu chodzila po glowie bra zlosnik.gif poki co odpuscilem ale poczekam z decyzja jak zrobisz lepsze foty 270751858-jezyk.gif no i znaczek zdejmij obowiazkowo

Napisano

> Dzięki kup mi medal

Proszę:

ziemniak5.jpg

IThankYou.gif

Napisano
  • Autor

> mnie pare miesiecy temu chodzila po glowie bra poki co odpuscilem ale poczekam z decyzja jak

> zrobisz lepsze foty no i znaczek zdejmij obowiazkowo

Postaram się do końca tygodnia a jak nie to na początku przyszłego ok.gif

> Proszę:

food.gif

Napisano

> I tak nigdy nie osiągnę poziomu zdziadzienia niektórych użytkowników z tego kącika więc nawet nie

> będę próbował

no o co ci chodzi ?

LPG i codzienne zmeczenie to juz zdziadzieniem nazywasz ?

Napisano
  • Autor

> no o co ci chodzi ?

> LPG i codzienne zmeczenie to juz zdziadzieniem nazywasz ?

Ty jestes po za konkursem spy.gif

Napisano

imo oklejenie folią czarny mat by było lepsze, no i bez problemów przy sprzedaży , odklejasz i gonisz auto dalej...

Napisano

> ...sobie zapodałem do Sztrucel Furgona

> Wszelkim przypadkom geriatrycznym z góry dziękuje

Wygląda jakbyś czarne gaciory ostro rozciągnął na masce...

zlosnik.gif

Pozdrawiam,

Dziad w cieniu

Napisano
  • Autor

Po 1.5 butelki Bolsa na weselu zapadła decyzja, że bra zostaje 001.gif

Napisano

No tak , patrząc na trzeźwo na pewno była by inna decyzja smile.gifIdąc tą drogą będziesz musiał pić codziennie , żeby na auto popatrzeć.

Jak wpadłeś na taki pomysł aby zakupić brdę do Sieny ??? To zawsze i tylko będzie Siena , ani nie będzie jeździć szybciej , lepiej a tym bardziej lepiej wyglądać ??? smile.gif

Napisano
  • Autor

> No tak , patrząc na trzeźwo na pewno była by inna decyzja Idąc tą drogą będziesz musiał pić

> codziennie , żeby na auto popatrzeć.

> Jak wpadłeś na taki pomysł aby zakupić brdę do Sieny ??? To zawsze i tylko będzie Siena , ani nie

> będzie jeździć szybciej , lepiej a tym bardziej lepiej wyglądać ???

Nie dostrzegasz w tym żartu? smirk.gif Czy po flaszce czy nie i tak by została bo mi się podoba 033102bebe_1_prv.gif Auto jest moje i dla mnie więc na pewno nie będę podejmował decyzji z grupą tetryków 270751858-jezyk.gif Po za tym Brda to taka rzeka facepalm.gif

Napisano

> No tak , patrząc na trzeźwo na pewno była by inna decyzja Idąc tą drogą będziesz musiał pić

> codziennie , żeby na auto popatrzeć.

> Jak wpadłeś na taki pomysł aby zakupić brdę do Sieny ??? To zawsze i tylko będzie Siena , ani nie

> będzie jeździć szybciej , lepiej a tym bardziej lepiej wyglądać ???

z takim podejsciem to faktycznie lepiej nic robic wpysk.gif dobrze ze nie wszyscy uzytkownicy wychodza z takiego zalozenia smile.gifa ty pokaz lepsze fotki jak sie to prezentuje busted.gif

Napisano

po tej 1,5 flaszki czy litra bolsa stabilizacja obrazu mu się wyłączyła i fotek nie będzie przez pewien czas hehe.gif

Napisano
  • Autor

> z takim podejsciem to faktycznie lepiej nic robic dobrze ze nie wszyscy uzytkownicy wychodza z

> takiego zalozenia a ty pokaz lepsze fotki jak sie to prezentuje

20.GIF masz u mnie wielkiego brona ok.gif No dziś nie mialem kiedy sick.gif Ten tydzien bede siedział i nagrywał plyty z filmem z wesela i ze zdjeciami hmm.gif dzis kupilem 150 płyt ale i tak bede musiał do kupic bo tak coś czuje w moczu ze bedzie za mało pub2.gif

Napisano
  • Autor

> po tej 1,5 flaszki czy litra bolsa stabilizacja obrazu mu się wyłączyła i fotek nie będzie przez

> pewien czas

Eeeee no tak zle to nie było grinser006.gif Nawet kaca nie miałemj w niedziele hehe.gif Dzis była sesja slubna grinser006.gif Już wiem jak sie czuja Sherpowie grinser006.gif

Napisano

No tak są gusta i guściki i o tym się nie rozmawia smile.gif

Ale wieś tańczy wieś śpiewa , takie auto jak Palio/Siena ma być sprawne i czyste bo to typowy dupowóz i możecie pisać co chcecie i nic tego faktu nie zmieni.Proszę mi się tu nie obrażać i nie fochować a uśmiechnąć tak jak ja się uśmiecham patrząc na Siene w kagańcu - a to groźna bestyja smile.gif

Napisano
  • Autor

> No tak są gusta i guściki i o tym się nie rozmawia

> Ale wieś tańczy wieś śpiewa , takie auto jak Palio/Siena ma być sprawne i czyste bo to typowy

> dupowóz i możecie pisać co chcecie i nic tego faktu nie zmieni.Proszę mi się tu nie obrażać i

> nie fochować a uśmiechnąć tak jak ja się uśmiecham patrząc na Siene w kagańcu - a to groźna

> bestyja

eeeee szkoda klawiatury 270751858-jezyk.gif Uważaj jak uważasz ale ja uważam inaczej 20.GIF

Napisano

takie auto jak Palio/Siena ma być sprawne i czyste bo to typowy

> dupowóz

tak mozna napisac o kazdym aucie zlosnik.gif czy to o sienie czy o golfie lub calibrze,po prostu nie lubisz sie "bawic w auto" albo jestes na to za stary zlosnik.gif ja wole modzic siene i miec jedno jedyne takie auto w polsce niz miec co drugiego tak samo pomodzonego golfa oink.gif

Napisano
  • Autor

> takie auto jak Palio/Siena ma być sprawne i czyste bo to typowy

> tak mozna napisac o kazdym aucie czy to o sienie czy o golfie lub calibrze,po prostu nie lubisz

> sie "bawic w auto" albo jestes na to za stary ja wole modzic siene i miec jedno jedyne takie

> auto w polsce niz miec co drugiego tak samo pomodzonego golfa

golfa odwijanego z latarni hehe.gif

Napisano

> golfa odwijanego z latarni

bądź klepanego z wiaty przystankowej

Napisano

> No tak są gusta i guściki i o tym się nie rozmawia

> Ale wieś tańczy wieś śpiewa , takie auto jak Palio/Siena .....

kompletnie nie nadaje się do żadnego tuningu, bo można je tylko bardziej spier... (chociaż patrząc na ten wynalazek stylistyczny, sam już nie wiem, czy można popsuć coś bardziej) grinser006.gif

PS Dziad on board grinser006.gif

Napisano

> kompletnie nie nadaje się do żadnego tuningu

rotfl.gifrotfl.gif

Napisano

daj te foty w koncu zioooooom busted.gif

Napisano
  • Autor

> daj te foty w koncu zioooooom

Proszę ziooooooom....

4a6099f822d3d891med.jpg

ecac4fee70d02fb5med.jpg

1efd557fd97426e2med.jpg

54b60e9361882534med.jpg

fe590f0d00802952med.jpg

bc2f16de68b2f9aemed.jpg

1038fc1e6ba7fe10med.jpg

Napisano

jak dla mnie jest ok.gif zdjac znaczek i przyciemnic lampki i kozak cool.gif

Napisano
  • Autor

> jak dla mnie jest zdjac znaczek i przyciemnic lampki i kozak

...i wymienić zderzak na cały czarny z żółtymi halogenami 270751858-jezyk.gif Właśnie Pan paczkonosz przytargał dwie dokładki do zderzaka 270751858-jezyk.gif zaraz je wykąpie i przymierze do auta mlotek.gif

• 2 tygodnie później...
Napisano

paliobra1.jpg

jeszce palio z bra znalazlem ok.gif bez znaczka znaaacznie lepiej 270751858-jezyk.gif

Napisano
  • Autor

> Mota kfoka...

> BTW, jakie masz oponki? Może Goodyeary AllSeasons?

Markgum Sport 195/50 R15 i 205/50 R15

• 7 miesięcy później...
Napisano

bre mam i ja zlosnik.gif wiem wiem brzydkie i w ogole ;d ale mi sie podoba i to bardzo i na bank zostanie hehe oink.gif

20110324628.jpg

Napisano
  • Autor

> bre mam i ja wiem wiem brzydkie i w ogole ;d ale mi sie podoba i to bardzo i na bank zostanie

> hehe

Mi sie podoba ok.gif No ale zaraz przyjdą dziadki i zacznie sie marudzenie no.gif Za kilka dni tez zaprezentuje zdjecia kilku nowych taili do sieny food.gif

P.s. Chyba zamawiałeś bre od tej samej osoby co ja grinser006.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.