Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Kierunkowskazy i awaryjne

Featured Replies

Napisano

Cześć,

Czasami zdarza mi się, że nagle przestają działać kierunkowskazy i awaryjne. Cała reszta działa normalnie. Dobrze, że tak jest tylko czasami smile.gif A co jest tego przyczyną?

pozdr.

Napisano

czekaj, wyjmę czarodziejską kulę i zadam jej pytanie...

a jakieś więcej szczegóły, dzieje się to w jakiejś specjalnej chwili, jak zanikają, coś jeszcze zanika...

problem nieco przypomina mi mój z cc, otóż przy załączeniu awaryjnych odcinane są kierunki, ale ktoś u mnie odciął zasilanie awaryjnych i ich załączenie odcinało i jedno i drugie.... czyli objaw identyczny jak u Ciebie

Napisano
  • Autor

> a jakieś więcej szczegóły, dzieje się to w jakiejś specjalnej chwili, jak zanikają, coś jeszcze

> zanika...

Może coś jeszcze nie działa, ale tego jeszcze nie wiem...

Wszystko nagle się dzieje jadę cały czas wszystko działa a za chwilę wrzucenie migacza nic nie daje to samo oczywiście z awaryjnymi

Napisano

> Cześć,

> Czasami zdarza mi się, że nagle przestają działać kierunkowskazy i awaryjne. Cała reszta działa

> normalnie. Dobrze, że tak jest tylko czasami A co jest tego przyczyną?

> pozdr.

Wyciągnąć przerywacz kierunków, rozbebeszyć i poprawić zimne luty lub zmienić przerywacz,

Napisano

Sprawdzić styki w lampach z tyłu. Poruszać kabelkami. Sprawdź czy nie masz disko w lampach na awaryjnych. Jak masz, to styki waytogo.gif

Zwłaszcza widać jak wciśniesz hamulec (przynajmniej u mnie zeby.GIF)

Napisano

> Sprawdzić styki w lampach z tyłu. Poruszać kabelkami. Sprawdź czy nie masz disko w lampach na

> awaryjnych. Jak masz, to styki

> Zwłaszcza widać jak wciśniesz hamulec (przynajmniej u mnie )

Ale qtedy chyba kontrolka kierunków powinna mu znacznie przyspieszać, a tu nic takiego nie wyczytałem.

Napisano

> Cześć,

> Czasami zdarza mi się, że nagle przestają działać kierunkowskazy i awaryjne. Cała reszta działa

> normalnie. Dobrze, że tak jest tylko czasami A co jest tego przyczyną?

> pozdr.

Przerywacz

U mnie też czasem nie działa, lekko go wówczas puknę i zaczyna działać na jakiś czas, czasem nawet długi. Stan taki mam już od kilku lat i ciągle nie mogę się za to zabrać wink.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.