Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Jazda na swiatłach w dzień

Featured Replies

Napisano

> Coś taki nerwowy ? Austria zniosła obowiązek palenia świateł

ale czy przypadkiem nie wprowadzila wymogu posiadania swiatel dziennych? hmm.gif

Napisano

> Coś taki nerwowy ? Austria zniosła obowiązek palenia świateł

A co mnie obchodza hitlerowce spineyes.gifzlosnik.gif a za rok bedzie obowiazek dziennych i se moga znosic zlosnik.gif

Napisano

> Osobiscie nie znam miast gdzie sa parki lub tereny lesne i nie ma ograniczenia predkosci do 50kmh.

> a przy takiej predkosci to razcej mamy czas dosc uwaznie wypatrywac innych

A ja znam - ZS

Napisano

> ale czy przypadkiem nie wprowadzila wymogu posiadania swiatel dziennych?

W nowych autach to każde auto musi chyba mieć dzienne. Ale w starszych już nie.

Napisano

> A co mnie obchodza hitlerowce a za rok bedzie obowiazek dziennych i se moga znosic

Chodzi o fakt, nie przekrzykiwanie się tekstami "hitlerowce"

Napisano

> Chodzi o fakt, nie przekrzykiwanie się tekstami "hitlerowce"

Ale ja sie nie przekrzykuje tylko wyrażam swoje zdanie smile.gif nie interesuja mnie co robia Ci hitlerowcy waytogo.gif

Napisano

ZS to tablice Szczecina wink.gif

Napisano

ZS - takie rejestracje mamy w Szczecinie waytogo.gif

Napisano

> Ale ja sie nie przekrzykuje tylko wyrażam swoje zdanie nie interesuja mnie co robia Ci hitlerowcy

Mnie ?

Napisano

> I znow strugasz kozaka ze wzrokiem jak T1000 albo Predator

> Ban niczego Cie nie nauczył ?

od strugania jestes Ty wink.gif

Napisano

> i czy gaz to zło?

Gaz tylko do kuchenek, ropa tylko do czyraków, a benzyna tylko ekstrakcyjna! zlosnik.gif

Napisano

> Za chwile dowiesz sie, ze nie pownienes miec PJ bo masz powazny problem z oczami.

Dokladnie, mi gdy pisalem o tym, ze gdyby nie nakaz jazdy na swiatlach mijania lub dziennych, wpadlbym pod samochod - sugerowano dosc natarczywie, zwrocenie prawa jazdy do urzedu, ktory mi je wydal zlosnik.gif Gdy odpisalem, ze szedlem wtedy na piechote, rano do pracy i samochod wylonil sie spod tarczy slonecznej, i dzieki wlaczonym swiatlom go zauwazylem, bo widzialem tylko slonce i dwa jasne punkty pod nim (slonce stalo dokladnie w osi ulicy) a bylo to latem, wiec sloneczko swiecilo juz dosc razno - i ze w takim razie, wszyscy piesi powinni siedziec w domu, i nie wychodzic na ulice - rozmowa sie skonczyla grinser006.gif

> Mnie najbardziej poraza brak wyobrazni u ludzi. Szarowka, deszcz, mgla a ktos zasuwa bez swiatel -

> bo panie, ja wszystko widze!

Ale on widzi, to co chcesz, moze ma noktowizor na wyposazeniu i nam kudy do tego! rotfl.gif

Napisano

> wytlumacz mi prosze, jaki jest sens świecenia komus w zderzak w mieście??

- Po pierwsze nie tylko kierowcy, sa uczestnikami ruchu drogowego,

- Po drugie miasto, miastu nie rowne, nie w kazdym jedziesz zderzak w zderzak w korku,

- Po trzecie czytalem kiedys w gazetach motoryzacyjnych, ze w przypadku niektorych kolorow samochodow jak np srebrny czy szary, samochod ten latem, przy nagrzanej jezdni, zlewa sie barwa z asfaltem, jest to zjawisko podobne do "strumyczkow" widzianych na szosie w upalny dzien, cos w rodzaju fatamorgany - a gdy ma wlaczone swiatla to go widac - potwierdzam, spotkalem sie z tym zjawiskiem kilkukrotnie,

- Po czwarte, jak bedziesz przez Polske jezdzil wylacznie autostradami i drogami szybkiego ruchu, i miasto widzial na poczatku i na koncu swojej trasy, to moze mialbys sporo racji, ale w tej chwili, gdzie przez pol trasy albo wiecej wjezdzasz z miasta do miasta, to podejrzewam, ze predzej te zarowki by padly od prztykania ich wylacznikiem ( a dodatkowo i ten wylacznik by nie wytrzymal zlosnik.gif ), niz zarowki Ci sie przepala od wlaczenie ich na stale, zwlaszcza te do jazdy dziennej grinser006.gif

Napisano

> jak ktos ma problemy ze wzrokiem to pozniej

A jak problemy ze wzrokiem ma pieszy?

Napisano

> A jak problemy ze wzrokiem ma pieszy?

Powinien siedziec w domu, i nigdzie nie wychodzic, kierowca o zdrowych oczach tez chce zarobic, dowozac choremu pieszemu zakupy do domu grinser006.gif

Napisano

Durnowate dyskusje ucinam w zarodku. Kolegom spamerom dziękuję za udział w dyskusji.

Od spamowania macie HP.

mar00ha

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.