Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

jak udowodnic pracodawcy ze GPS klamie?

Featured Replies

Napisano

jak w temacie, mamy w autach od jakiegos czasu nadajniki i sa jaja gdy szef pyta sie o poistoje ktore trwaja 2h zlosnik.gif gdzie my w firmie nie przekraczamy 20 min (jestem tylko dostawca) i zauwazylem ze tam gdzie postojh powinien trwac 15 min nie ma go w cale albo trwa 3 min, a tam gdzie zatrzymalem sie na ok 3 min pokazuje 1,5h 270751858-jezyk.gif smieszne.... jeszcze tekst w stylu "mowiac ze nadajnik klamie to tak jak bys bluznil przeciw bogu" spineyes.gif fajnie byloby miec jakis tekst o ty gdzie wypowiadaja sie experci itp

Napisano

> jak w temacie, mamy w autach od jakiegos czasu nadajniki i sa jaja gdy szef pyta sie o poistoje

> ktore trwaja 2h gdzie my w firmie nie przekraczamy 20 min (jestem tylko dostawca) i

> zauwazylem ze tam gdzie postojh powinien trwac 15 min nie ma go w cale albo trwa 3 min, a tam

> gdzie zatrzymalem sie na ok 3 min pokazuje 1,5h smieszne.... jeszcze tekst w stylu "mowiac ze

> nadajnik klamie to tak jak bys bluznil przeciw bogu" fajnie byloby miec jakis tekst o ty

> gdzie wypowiadaja sie experci itp

Zaprosic szefa na taka jazde o ktorej mówisz . Poźniej niech sprawdzi to auto którym jechał i niech ustosunkuje zapis z GPS do tego co było jak on siedział w aucie.

Napisano

> jak w temacie, mamy w autach od jakiegos czasu nadajniki i sa jaja gdy szef pyta sie o poistoje

> ktore trwaja 2h gdzie my w firmie nie przekraczamy 20 min (jestem tylko dostawca) i

> zauwazylem ze tam gdzie postojh powinien trwac 15 min nie ma go w cale albo trwa 3 min, a tam

> gdzie zatrzymalem sie na ok 3 min pokazuje 1,5h smieszne.... jeszcze tekst w stylu "mowiac ze

> nadajnik klamie to tak jak bys bluznil przeciw bogu" fajnie byloby miec jakis tekst o ty

jakich odbiornikow GPS uzywacie?

Napisano
  • Autor

> Zaprosic szefa na taka jazde o ktorej mówisz . Poźniej niech sprawdzi to auto którym jechał i niech

> ustosunkuje zapis z GPS do tego co było jak on siedział w aucie.

w sumie racja. ale beda teksty w stylu "nie mam czasu" zamiast tego lepiej nazwac kogos zlodziejem :/ i "ja tu k*&a jestem szefem i mam zawsze racje" grinser006.gif

Napisano
  • Autor

> jakich odbiornikow GPS uzywacie?

szczerze to nie wiem, wiem ze mierzy: predkosci, czas jazdy, postoje i pokazuje trase. z mojej obserwacji wynika ze zapis z kilku punktow w miescie spisuje jako jeden postoj (bo nawet glupi wg faktur zobaczy ze postojow jest mniej)

takie male pudeleczko wielkosci pudelka zapalek. moze wieksze ale dowiem sie marke

Napisano

Szczerze to dziwna sytuacja. Jeździłem w dwóch firmach gdzie były gpsy i oglądałem sobie to u spedytorów jak inni jeździli i wszystko było w czasie rzeczywistym i się zgadzało. Musiał kupić mega taniochę skoro tak to wygląda.

Napisano

> Szczerze to dziwna sytuacja. Jeździłem w dwóch firmach gdzie były gpsy i oglądałem sobie to u

> spedytorów jak inni jeździli i wszystko było w czasie rzeczywistym i się zgadzało. Musiał

> kupić mega taniochę skoro tak to wygląda.

albo robi z kierowcow idiotow oslabiony.gifcrazy.gif

Napisano

> szczerze to nie wiem, wiem ze mierzy: predkosci, czas jazdy, postoje i pokazuje trase. z mojej

> obserwacji wynika ze zapis z kilku punktow w miescie spisuje jako jeden postoj (bo nawet glupi

> wg faktur zobaczy ze postojow jest mniej)

> takie male pudeleczko wielkosci pudelka zapalek. moze wieksze ale dowiem sie marke

I ma 3 diody: niebieska, pomaranczowa i czerwona?

Chyba wiem o co chodzi. To rzadzonko jest srednio dokladne i w miescie potrafi sie szybku zgubic.

Napisano

> Szczerze to dziwna sytuacja. Jeździłem w dwóch firmach gdzie były gpsy i oglądałem sobie to u

> spedytorów jak inni jeździli i wszystko było w czasie rzeczywistym i się zgadzało. Musiał

> kupić mega taniochę skoro tak to wygląda.

Duzo zalezy od uzytego softu.

Napisano

Przecież GPS nie kłamie...Nawet jako licznik jest podobno dokładniejszy od tego, co jest w aucie zamontowany - tak niektórzy twierdzą hehe.gif

Napisano

> Przecież GPS nie kłamie...Nawet jako licznik jest podobno dokładniejszy od tego, co jest w aucie

> zamontowany - tak niektórzy twierdzą

GPS nie - oprogramowanie do interpretacji tego co przesyla owszem.

Napisano

>Nawet jako licznik jest podobno dokładniejszy od tego, co jest w aucie

> zamontowany - tak niektórzy twierdzą

"

Może wynika to z tego, że wiekszośc samochodów, ma "cofnięty licznik o kilka km/h (zazwyczaj 2-5) po to, żeby kierowca miał zawsze ten malutki zapasik żeby było mniejsze ryzyko fotki lub wyniku na "suszarce"?

Napisano

> nagrać kamerą cały dzień pracy

W przerwy wetknąć sceny tańców Hinduskich i już pełnometrażowy, dziesięciogodzinny filmy BollyWood zeby.GIF

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.