Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

trasa Łódź-Wrocław

Featured Replies

Napisano

Pytanie z cyklu, która trasa lepsza (Łódź-Wrocław):

1. Łódź - (DK14) Sieradz - (DK8) Syców - Wrocław

2. Łódź - Warta (DW 710) - (DW 449) - Grabów n/Prosną - Syców (DK8)

Czy na trasie nr 2 są jakieś wykopaliska/remonty/ odcinki specjalne typu więcej dziur niż asfaltu?

Napisano

Trasa 1

Jechałem kilka miesięcy temu i nie znam dokładnie bieżącej sytuacji ale lepiej tędy niż zółtymi drogami (powiatowe czy jakie). Niestety droga często wąska i słąbej jakosci z koleinami, umęczyłem sie mocno

Napisano

W ubiegłym tygodniu jechałem do Kalisza przez Sieradz i od Zduńskiej Woli do Sieradza jest masakra

Napisano

> Pytanie z cyklu, która trasa lepsza (Łódź-Wrocław):

> 1. Łódź - (DK14) Sieradz - (DK8) Syców - Wrocław

> 2. Łódź - Warta (DW 710) - (DW 449) - Grabów n/Prosną - Syców (DK8)

> Czy na trasie nr 2 są jakieś wykopaliska/remonty/ odcinki specjalne typu więcej dziur niż asfaltu?

Jeżdżę dość regularnie na tym "kierunku" i zdecydowanie polecam trasę nr 2. Utrudnień aktualnie brak, w wielu miejscach nowy asfalt, pusto na drodze ok.gif

Sieradz omijać szerokim łukiem bo remonty, remonty panic.gifgrinser006.gif

Napisano
  • Autor

> Jeżdżę dość regularnie na tym "kierunku" i zdecydowanie polecam trasę nr 2. Utrudnień aktualnie

> brak, w wielu miejscach nowy asfalt, pusto na drodze

> Sieradz omijać szerokim łukiem bo remonty, remonty

Dzięki wszystkim za podpowiedzi bow.gif

Napisano

No to ja dołoże jeszcze swoje trzy grosze w tym temacie:

DW710 jest aktualnie w remoncie. Pierwsze wykopki zaczynają się na granicy Łodzi i Konstantynowa, praktycznie 2/3 długości ulicy Łódzkiej w Konstantynowie jest w remoncie, można troche postać w korku przed ruchem wahadłowym.

Następne pewne na bank utrudnienia są na tej trasie między Kwiatkowicami a Szadkiem. Bliżej Szadku znów jest dość długi odcinek ruchu wahadłowego, na światłach stoi się dość długo, na wjeździe do Szadku to samo.

Czy jeszcze gdzieś indziej są utrudnienia nie wiem, ale te dwa miejsca to na pewno trzeba się uzbroić w cierpliwość. Najlepiej jakby się wypowiedział ktoś, kto ostatnio jechał tą drogą na całej długości.

Napisano

> No to ja dołoże jeszcze swoje trzy grosze w tym temacie:

> DW710 jest aktualnie w remoncie. Pierwsze wykopki zaczynają się na granicy Łodzi i Konstantynowa,

> praktycznie 2/3 długości ulicy Łódzkiej w Konstantynowie jest w remoncie, można troche postać

> w korku przed ruchem wahadłowym.

> Następne pewne na bank utrudnienia są na tej trasie między Kwiatkowicami a Szadkiem. Bliżej Szadku

> znów jest dość długi odcinek ruchu wahadłowego, na światłach stoi się dość długo, na wjeździe

> do Szadku to samo.

> Czy jeszcze gdzieś indziej są utrudnienia nie wiem, ale te dwa miejsca to na pewno trzeba się

> uzbroić w cierpliwość. Najlepiej jakby się wypowiedział ktoś, kto ostatnio jechał tą drogą na

> całej długości.

Jechałem ze 2 miesiące temu. Nie polecam, lepiej jechać DK.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.