Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Linka licznika astra f

Featured Replies

Napisano

Witam serdecznie 20.GIF Mam koledzy taki problem ? kara.gifsciana.gif Wymieniłem linkę napędu licznika hmm.gifi wskazówka drży do 60km/h. Dalej jest ok ładnie pokazuje.

Napisano

> Witam serdecznie Mam koledzy taki problem ? Wymieniłem linkę napędu licznika i wskazówka drży

> do 60km/h. Dalej jest ok ładnie pokazuje.

Mialem ten sam objaw na lince, ktora kupilem w sklepie motoryzacyjnym. Linka pekla, kupilem na szrocie oryginal. Juz wskazowka nie faluje. wink.gif

Napisano
  • Autor

Linka kupiona nowa identyczna jak stara . cool.gifscrewy.gifjak rozpoznać linkę ?

Napisano

> Linka kupiona nowa identyczna jak stara . jak rozpoznać linkę ?

Ja tez kupilem nowa, od zalozenia predkosciomierz falowal tak do 60kmh, jadac po autostradzie nastapilo zerwanie linki oraz zapalil sie check engine (czujnik przebytej drogi). Nastepnego dnia wizyta na szrocie. Linka cos okolo 7 euro, oryginal, sam demontowalem z astry kombi ktora wygladala jak nowka, a w sumie bylo ich tam 9 sztuk beksa.gif. Roczniki 97 do 2000r food.gif

Te nowe albo terkocza, albo faluja, lub tez wystepuja dwa objawy jednoczesnie.

Napisano

> Linka kupiona nowa identyczna jak stara

Z wyglądu tak... wink.gif

Historia tego forum nie zna przypadku aby linka kupiona w sklepie nie drżała lub nie terkotała. Jak nie od razu to prędzej czy później zacznie. Wielu próbowało układać pod maską, smarować rożnymi szuwaksami, święcić w kościele grinser006.gif Tylko szrot.

Pozdroofka

Napisano

> Linka kupiona nowa identyczna jak stara . jak rozpoznać linkę ?

Oryginał z obu stron jest zakończony metalowymi końcówkami.

Pancerz jest w kolorze zielonym (w innym nie widziałem, ale może były)

Tutaj zdjecie

Ja kilka lat temu wymieniłem 3 linki (zamienniki) w ciagu miesiaca zanim mnie na forum nie przekonali ze tylko oryginał wchodzi w gre.

• 5 miesięcy później...
Napisano
  • Autor

Info. Problem z linką rozwiązany. Środek linki został odwrócony cool.gifold.gifchodzi o środek linki . Wskazówka bez żadnych skoków drgań płynie pokazuje prędkość.

Napisano

> zajęło Ci to pół roku ?

Czepiasz się. palacz.gif

Jaki środek linki - linka nie ma środka

Coś pokieszonkowałeś z pancerzem i linką właściwą. hehe.gif

Napisano
  • Autor

Została odwrócona linka tylko to zrobiłem .Prawdopodobnie ma wpływ kierunek tych drucików skręconych w lince . hmm.gif

Napisano

Chciałbym nieśmiało zauważyć że odwrócenie linki nie zmienia kierunku skręcenia drucików yay.gif

Szkoda że nie spróbowałem tak zrobić w mojej starej efce, też mi terkotała.

• 1 miesiąc później...
Napisano

Koledzy a jaki może być powód drgania wskazówki prędkościomierza poza złą linką? Ja u siebie mam oryginalną linkę, chodzi cichutko, tylko że prędkościomierz chodzi nie do końca płynnie, i trochę mnie to drażni:)

Pozdrawiam

Napisano

Zamiast licznika proponuję podziwiać jakieś dziewoje za szybą (żeby nie pisać: "przydrożne"). Wydaje mi się to niezłym sposobem (zwłaszcza jeśli zerknięcia są poza jakąkolwiek zawistną kontrolą nono.gif) bo moja linka (sklepowa) trajkocze mało dyskretnie już od kilku lat, a wskazówka rzadko przejawia pewność położenia, ale pamiętam spore problemy z odkręceniem linki od skrzyni oslabiony.gif. Proponuję więc rozwiązanie problemu przez jego zignorowanie; tudzież poświęcenie się przyjemniejszym obserwacjom innych obiektów falujących oink.gif.

Napisano
  • Autor

Witam Szeryfa Sprawdź jak jest zamontowana linka i nasmaruj , ja odwróciłem i problem znikł . waytogo.gifold.gif

Do dzisiaj licznik mi ładnie pokazuje. fly.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.