Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

amortyzatory ?

Featured Replies

Napisano

Witam, jako że zbyt się nie znam, chciałam się zapytać i poradzić. panic.gif

Od jakiegoś czasu zauważyłam, że na dziurach bardzo mnie rzuca, w ogóle jadąc odczuwam jakby auto mi latało a nie jechało.

Dodatkowo w lewym przednim kole czuję jakieś stuku puku, jak lekko skręcę kołem albo przy ruszaniu.

Jakieś spostrzeżenia ?

Z góry dzięki!! wink.gif

Napisano

Moim skromnym zdaniem jeśli jest jakieś stuku puku to nie da się tak na odległość określić co to używając onomatopei . Trzeba koło zdjąć, albo na kanał - no i jeszcze dochodzi niezawodna jazda próbna.

Napisano

U mnie mam ciagle stuku puku chociaz wymienilem poduszki mcphersona, amory i sprezyny :/

Napisano

> U mnie mam ciagle stuku puku chociaz wymienilem poduszki mcphersona, amory i sprezyny :/

a moze tulejki na wahaczach?

Napisano

> U mnie mam ciagle stuku puku chociaz wymienilem poduszki mcphersona, amory i sprezyny :/

u mnie też było stuku - puku i sie okazało że to sprezyny - po założeniu na ostatni zwój węza ogrodowego - cisza jak makiem zasiał zeby.GIF oczywiście wcześniej juz chciałem zmieniać amorki oraz poduszki.....

sprężyny u poprzedniego właściciela nie hałasowały i u mnie tuż po załeżeniu również nie...... dopiero po jakis 2-3 tys zaczeło pukac stukac....

Napisano

jesli z przodu poka to tez moze byc sworzen wachacza confused.gif

TEZ upierliwe pokanie jest niestety frown.gif

Napisano

a odboje są ? zlosnik.gif

Napisano

> a odboje są ?

Sa.

Co do weza na sprezynie to bylem w kilku sklepach sie o to pytac i wszyscy mowili ze tego sie juz nie daje spineyes.gif

Napisano

> Co do weza na sprezynie to bylem w kilku sklepach sie o to pytac i wszyscy mowili ze tego sie juz nie daje .

Ale zawsze warto spróbować i może to pomoże hmm.gif

Napisano

> Ale zawsze warto spróbować i może to pomoże

To teraz jak znowu wyjme mcphersona to musze ustawiac zbieznosc?

Napisano

> To teraz jak znowu wyjme mcphersona to musze ustawiac zbieznosc?

teoretycznie tak

Napisano

podepne się pod wątek.

Mam Bilsteina B6 ze springami MTS -40.

Na seryjnych springach i Bilu wszystko grało, tylko stał jak terenówka. Postanowiłem go obniżyć, używając sprężyn MTS -40. Od momentu zmiany zaczeło mi coś stukać. Sprawdziłem wszystko z przodu, amorky poduszki swożnie końcówki i nic nie znalazłem.

Potem pojchałem do mechanika od zawieszeń, tez nic nie znalazł. Ale znaleźliśmy znak na tłumiku na wysokości stabilizatora. Możliwe, żeby wydech po obniżeniu zawieszenia zaczął stukać o stabilizator?

Już zgłupiałem bo szukałem, mechanicy szukali i nikt nic nie widzi.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.