Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

mocowanie spoilera na klapie,klej czy wiercenie?

Featured Replies

Napisano

witam,tak się złożyło że okazyjnie trafił mi się spoilerek do mojej vectry,dodam że to vectra a lift w sedanie.czy ktoś może ma przyklejony spoiler do klapy?nie chce robić dziur w aucie bo i tak ople mają kiepską blache.proszę o pomoc,ewentualnie namiar na dobry klej

Napisano

Ja bym osobiscie przykrecil. Tylko dobrze zakonserwowal miejsce wiercenia otworow. Na klej do szyb tez pewnie nie odpadnie ale ja bym sie bał zeby.GIF

Napisano

Ja bym przykleił ok.gif Miałem w puntku niewielki spojlerek na tylnej szybie przyklejony właśnie - auto ma lat 12 (jeździ nim teraz wujas) a spojler trzyma się bez problemu dalej. Na czym był przymocowany tego dokładnie niestety nie wiem ale przypuszczam, że jakiś klej do szyb.

Napisano

> Ja bym przykleił Miałem w puntku niewielki spojlerek na tylnej szybie przyklejony właśnie - auto

> ma lat 12 (jeździ nim teraz wujas) a spojler trzyma się bez problemu dalej. Na czym był

> przymocowany tego dokładnie niestety nie wiem ale przypuszczam, że jakiś klej do szyb.

ale tam działa zupełnie inaczej fizyka wiatru

Napisano

w sc mam fabrycznie przyklejony spojler do klapy (do lakieru) przy pomocy jakiejś taśmy dwustronnej. przez 11 lat nawet nie drgnął.

Napisano
  • Autor

> w sc mam fabrycznie przyklejony spojler do klapy (do lakieru) przy pomocy jakiejś taśmy

> dwustronnej. przez 11 lat nawet nie drgnął.

no wiesz ,spoiler klapy w sc jest troche inny niż w vectrze,ja jak byłem centomaniakiem także miałem spoiler przyklejony do klapy,ale on był o połowe mniejszy i lżejszy.

Napisano

U mnie w vectrze jest spojler na tylnej klapie odziedziczony po poprzedniku posiada trzy punkty podparcia. Jest on po bokach przykręcony malutkimi wkrętami na zgrzewie blach, na środku jest tylko czymś przyklejony ok.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.