Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Chrysler Sebring

Featured Replies

Napisano

Wsrod wielu ciekawych samochodow ktore mozna bylo sobie wziac z wypozyczalni, moja zona wybrala Sebringa - wersja Limited, ze skora. Nowiutki - 300 mil na liczniku. Wyskoczylismy tym na autostrade i jedziemy i cos szumi i popiskuje. Ale jakos sie tym nie przejmowalem - dojezdzamy na miejsce a tu jedna z ozdobnych listw dydnda prawie luzno - okazuje sie ze ktos zapomnial przykrecic ja srubami i trzymala sie tylko na zaciskach. Wiec te bajki o poprawie jakosci pojazdow Chryslera to mozna dzieciom opowiadac.

P.S. Samochod jest zdumiewajaco cichy w srodku, ale jak na wersje "limited" to barzo ubogo wyposazony - klima zwykla, zadnych komputerow (tylko licznik przebiegu), jedynie radio w miare porzadne, ale raczej w miare. Zapalanie z kluczyka. Wspomaganie kierownicy takie ze mozna nosem krecic na postoju. Niestety przy 140 km/h jest nadal bardzo mocne = trzeba bardzo uwazac zeby reka nie drgnela. Sam samochod potwornie miekki, przechyla sie przerazliwie na zakretach, zero czucia w kierownicy. Nie pamietam kiedy ostatnio jezdzilem czyms porownywalnie beznadziejnym.

Napisano

Z innej parafii - właśnie z kuzynem odwiedziliśmy dealera Hyundai. Z salonu wyszliśmy o godz. 9:50PM. Pojechaliśmy w celu obejrzenia i wzięcia rocznego Genesisa 3.8 za $21,997.00 - i na taką sumę zostały podpisane papiery. Wcześniej oczywiście ja zrobiłem jazdę próbną (ze sprzedawcą) a dzisiaj wieczorkiem zrobiliśmy wspólnie z kuzynem i jego rodzinką jazdę próbną - ale już bez sprzedawcy. Zrobiliśmy standardowe 3 mile.

Tak fajnego samochodu za tak śmiesznawe pieniądze baaaardzo daleko szukać. Ma przejechane 22 tys. mil, czysty Carfax i Autocheck. Rozmawialiśmy ze sprzedawcą i poprzedni właściciel właśnie odjeżdżał z salonu nowym Genesisem 4.6... Jakiś lekarz hiszpańskojęzyczny.

Samochodzik z tym silniczkiem 3.8 - bardzo fajnie się zbiera, choć jest nieco miękkawy, ale wszystko w ramach jakiejś przyzwoitości. Oczywiście żadnych uszkodzeń, zadrapań i gwarancja do 10 lat / 100000 mil na napęd.

W tym samym salonie stoi mnóstwo Chargerów (nie wiem czemu, ale z amerykańskich wozów Charger mi się bardzo podoba - jest taki ordynarny, męski). Stoi czarny serduszka.gif tylko policyjne felgi dołożyć i heja w miasto na szpan zlosnik.gifzlosnik.gifzlosnik.gif

No to by było na tyle...

Napisano

Moze oni to "Limited" zrozumieli doslownie hehe.gif

Napisano

> Nie pamietam kiedy ostatnio jezdzilem czyms porownywalnie

> beznadziejnym.

A to co sie satło Marku z Twoim Lexusem? wink.gif

Napisano

> Z innej parafii - właśnie z kuzynem odwiedziliśmy dealera Hyundai. Z salonu wyszliśmy o godz.

> 9:50PM. Pojechaliśmy w celu obejrzenia i wzięcia rocznego Genesisa 3.8 za $21,997.00 - i na

> taką sumę zostały podpisane papiery. Wcześniej oczywiście ja zrobiłem jazdę próbną (ze

> sprzedawcą) a dzisiaj wieczorkiem zrobiliśmy wspólnie z kuzynem i jego rodzinką jazdę próbną -

> ale już bez sprzedawcy. Zrobiliśmy standardowe 3 mile.

> Tak fajnego samochodu za tak śmiesznawe pieniądze baaaardzo daleko szukać. Ma przejechane 22 tys.

> mil, czysty Carfax i Autocheck. Rozmawialiśmy ze sprzedawcą i poprzedni właściciel właśnie

> odjeżdżał z salonu nowym Genesisem 4.6... Jakiś lekarz hiszpańskojęzyczny.

> Samochodzik z tym silniczkiem 3.8 - bardzo fajnie się zbiera, choć jest nieco miękkawy, ale

> wszystko w ramach jakiejś przyzwoitości. Oczywiście żadnych uszkodzeń, zadrapań i gwarancja do

> 10 lat / 100000 mil na napęd.

> W tym samym salonie stoi mnóstwo Chargerów (nie wiem czemu, ale z amerykańskich wozów Charger mi

> się bardzo podoba - jest taki ordynarny, męski). Stoi czarny tylko policyjne felgi dołożyć i

> heja w miasto na szpan

> No to by było na tyle...

Bez zdjecia sie nie liczy foch.gif

Napisano

> Wsrod wielu ciekawych samochodow ktore mozna bylo sobie wziac z wypozyczalni, moja zona wybrala

> Sebringa - wersja Limited, ze skora. Nowiutki

[...]

> zero czucia w kierownicy. Nie pamietam kiedy ostatnio jezdzilem czyms porownywalnie

> beznadziejnym.

I co się czepiasz amerykańskiej motoryzacji? biglaugh.gif

Napisano

> Bez zdjecia sie nie liczy

Psze baudzo:

To ten konkretny egzemplarz

284139677-Genesis1.jpg

284139677-Genesis2.jpg

284139677-Genesis3.jpg

Napisano
  • Autor

Po przejechaniu ponad 1000 km tym wynalazkiem moje końcowe wrażenia:

- nadal jestem pozytywnie zdumiony ciszą jaka panowała w samochodzie

- przymocowanie dychawicznego czterocylindowca do antycznego, czterobiegowego automatu a następnie dołożenie zawieszenia o charakterystyce galaretki jest najlepszą metodą na zwiększenie ilości adrenaliny u kierowcy. Włączanie się do ruchu, jazda po krętych, górskich drogach + szybka jazda w dużym ruchu dawały więcej emocji niż najgorszy roller-coaster. Samochód uwielbia wręcz galopować oraz zmieniać nieoczekiwanie kierunek jazdy w zakrętach z wybojami. A do tego skacze jak królik po pasach.

- siedzenia zostały zaprojektowane tak, żeby zmuszać do częstych postoi - dłuższa jazda bez przerw może się skończyć u ortopedy

- w TV zawsze pokazują jak to producenci testują swoje samochody w upale pustyni. Chrysler wyraźnie o tym zapomniał - klima nie dawała sobie rady na pustyniach Nevady.

Napisano

> Po przejechaniu ponad 1000 km tym wynalazkiem moje końcowe wrażenia:

i w rankingach awaryjności akurat ten model przoduje od lat sick.gif

ja mam starszego PT Cruizer-a (2004) i jakościowo na prawdę jest niezły ok.gif

przypadkiem żona dostała z wypożyczalni nowego (wtedy 2009) i normalnie szczęki nam poopadały hehe.gif

na niewygodnych siedzeniach szmata , deska plasticzer jak z odzysku rotfl.gif brzydkie wykończenie i stylistyka sick.gif

nie podoba mi się żaden nowy Chrysler no.gif

HanYs

Napisano
  • Autor

Jedyna nadzieja w tym ze Chrysler przestanie te paskudztwa robic i zacznie skladac Fiaty. Z przyjemnoscia bym zobaczyl niektore z produktow Fiata na drogach USA

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.