Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Lagunka Kombii

Featured Replies

Napisano

Witam . Rodzice zakupili ostatnio nową Lagunę 2010 r w Kombi .. Jest to 2,0 diesel 150 km . Może wiecie jakie mogą być z nią problemy w przyszłości ; ) Bo chciałbym się dowiedzieć czy te auto może dożyć mojego prawka ; )

Napisano

> Witam . Rodzice zakupili ostatnio nową Lagunę 2010 r w Kombi .. Jest to 2,0 diesel 150 km . Może

> wiecie jakie mogą być z nią problemy w przyszłości ; ) Bo chciałbym się dowiedzieć czy te auto

> może dożyć mojego prawka ; )

na obecna chwile wypust od 3 lat, większych problemów brak zlosnik.gif

auto świeże wiec do 1 roku mogą odpłatnie wydłużyć gwarancje nawet do 5 lat zlosnik.gifok.gif

Napisano
  • Autor

aha .. no ale podobno po ok 150 kkm się wszystko w niej rozejdzie .. np. Plastiki itp .

Napisano

> aha .. no ale podobno po ok 150 kkm się wszystko w niej rozejdzie .. np. Plastiki itp .

podobno wink.gif

widzialem lalki III z przelotem 150tkm nic zlego sie nie dzialo

Napisano
  • Autor

> podobno

> widzialem lalki III z przelotem 150tkm nic zlego sie nie dzialo

aha ; ) No to raczej dobra wiadomość zeby.GIF

Napisano
  • Autor

Tylko boję się bo mama jeździ nią 270751858-jezyk.gif To ciekawe czy dożyje 270751858-jezyk.gif

Napisano

> Tylko boję się bo mama jeździ nią To ciekawe czy dożyje

To musisz duzo plakowac i woskowac hahaha.gif

Napisano

> Może wiecie jakie mogą być z nią problemy w przyszłości ; ) Bo chciałbym

> się dowiedzieć czy te auto może dożyć mojego prawka ; )

Ty sie mlody lepiej szykuj na Uno, a nie na Lagune 270751858-jezyk.gif.

Napisano

> Witam . Rodzice zakupili ostatnio nową Lagunę 2010 r w Kombi ..

Współczujemy. Zarówno rodziców, braku prawka jak i kupna Renault.

Jest to 2,0 diesel 150 km . Może

Tym bardziej współczujemy.

> wiecie jakie mogą być z nią problemy w przyszłości ; )

Tak. Koło dwumasowe, turbina, wtryskiwacze, podnośniki szyb, karta i "wariująca elektronika". Standard w Renault. Do tego drogi, olewający klienta serwis. Czy wspominałem już że współczujemy?

> Bo chciałbym się dowiedzieć czy te auto

> może dożyć mojego prawka ; )

TO auto może nie dożyć twojego prawka. Znam osoby które zrobiły prawko w wieku 35-38 lat, a myślę że to nie jest rekord. Ale nie masz czego żałować. Naprawdę chciałbyś jeździć taką padaką? Jeśli tak, to współczujemy.

Dobra, kończę i jadę się umartwiać podczas jazdy do domu jedną z dwóch moich renówek.

Wpisujcie wyrazy współczucia.

grinser006.gif

Napisano
  • Autor

Co do olewającego serwisu to na pewno problemu z tym nie będzie, ponieważ salon ma dobry znajomy smile.gif A jak z resztą to zobaczymy .. I prawko mam zamiar robić w wieku 18 a nie 35 lat . smile.gif

Napisano

> Co do olewającego serwisu to na pewno problemu z tym nie będzie, ponieważ salon ma dobry znajomy.

Najgorzej sick.gif

> A

> jak z resztą to zobaczymy ..

Juz teraz kup sobie lutownice ,multimetr , lyzki do tapicerki i ladny zestaw narzedzi : polecam TEN ma wszystko co potrzeba przy renowce waytogo.gif

>I prawko mam zamiar robić w wieku 18 a nie 35 lat .

Mierz sily na zamiary smile.gif znam wielu takich ,ktorzy chcieli zrobic w wieku 17 i jeszcze nie zrobili.

Napisano

> Współczujemy. Zarówno rodziców, braku prawka jak i kupna Renault.

> Jest to 2,0 diesel 150 km . Może

> Tym bardziej współczujemy.

> Tak. Koło dwumasowe, turbina, wtryskiwacze, podnośniki szyb, karta i "wariująca elektronika".

> Standard w Renault. Do tego drogi, olewający klienta serwis. Czy wspominałem już że

> współczujemy?

> TO auto może nie dożyć twojego prawka. Znam osoby które zrobiły prawko w wieku 35-38 lat, a myślę

> że to nie jest rekord. Ale nie masz czego żałować. Naprawdę chciałbyś jeździć taką padaką?

> Jeśli tak, to współczujemy.

> Dobra, kończę i jadę się umartwiać podczas jazdy do domu jedną z dwóch moich renówek.

> Wpisujcie wyrazy współczucia.

Heh, nie od dzisiaj wiadomo, że Renówki to śmieci a nie auta zlosnik.gif Między innymi z tego powodu mój teść zamiast nowego Renault zafundował sobie nowego Ceed'a (czy jak to się tam pisze). Nie chciał mi wierzyć, że "to", czyli moja meganka się nie psuje. Bo przecież w internecie pisali... hehe.gif Co do serwisu to się zgodzę, tańsze jest chyba ASO Mercedesa czy Lexusa. Jakość usług natomiast odwrotnie proporcjonalna do wysokości rachunku za usługę. no.gif

Napisano

> Współczujemy. Zarówno rodziców, braku prawka jak i kupna Renault.

czemu ? ojciec kupił L3 2 lata temu nową, 90k km zrobił i jedyne co wymienił to żarówkę świateł dziennych ... nic z autem się nie działo. Czyżby kolega stereotypem żył ?

Napisano

> czemu ? ojciec kupił L3 2 lata temu nową, 90k km zrobił i jedyne co wymienił to żarówkę świateł

> dziennych ... nic z autem się nie działo. Czyżby kolega stereotypem żył ?

Poluzuj gumkie wink.gifhehe.gif

Napisano

> Poluzuj gumkie

jeszcze nawet ściśnięta nie była hahaha.gif

Ot zwykłe pytanie zadałem zlosnik.gif

Napisano
  • Autor

oj dobra problemu macie zeby.GIF Ja sie pytam o auto a nie o gumki xd

Napisano

> jeszcze nawet ściśnięta nie była

> Ot zwykłe pytanie zadałem

Woju Ci sugeruje że to była ironia...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.