Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Ktoś ma taki wydech - DOMINATOR

Featured Replies

Napisano

No właśnie, coś mnie kusi odetkać SV bo ten seryjny już jest Beeee.....

Jako że kasy na takie dodatki za wielkiej nie przeznaczę w grę wchodzą najtańsze modele lub.... nie wymieniać.

No i właśnie czy wydech za 250zł może być fajny ??? Oczywiście Dbkiler będzie pod ręką smile.gif

Link do aukcji

Napisano

> No właśnie, coś mnie kusi odetkać SV bo ten seryjny już jest Beeee.....

> Jako że kasy na takie dodatki za wielkiej nie przeznaczę w grę wchodzą najtańsze modele lub.... nie

> wymieniać.

> No i właśnie czy wydech za 250zł może być fajny ??? Oczywiście Dbkiler będzie pod ręką

> Link do aukcji

na forum bandita jednej, czy dwom osobom wypalily sie po kilku m-cach...

generalnie jaka cena taka jakosc grinser006.gif

Napisano
  • Autor

> na forum bandita jednej, czy dwom osobom wypalily sie po kilku m-cach...

> generalnie jaka cena taka jakosc

Czyli można kupic ale stary zostawić w garażu grinser006.gif

Ja bardzo często jeżdzę po deszczu ba.. nawet tak się składa że chyba częściej jeżdzę po deszczu niż jak jest sucho więc tutaj to może być faktycznie problem.

Napisano

> No właśnie, coś mnie kusi odetkać SV bo ten seryjny już jest Beeee.....

> Jako że kasy na takie dodatki za wielkiej nie przeznaczę w grę wchodzą najtańsze modele lub.... nie

> wymieniać.

> No i właśnie czy wydech za 250zł może być fajny ??? Oczywiście Dbkiler będzie pod ręką

> Link do aukcji

Jest bardzo hałaśliwy a dźwięk podczas jazdy absolutnie nie należy do przyjemnych. Jest męczący dla kierowcy, dla jadących za nim i wszystkich wokół! Jest to po prostu bardzo głośne wycie z pustej, blaszanej rury!

Ten basik na filmie jest mocno przesadzony i można się go dosłuchać tylko na wolnych obrotach.

Dobry, ładnie zestrojony i ładnie brzmiący tłumik niestety kosztuje i nie da się go zastąpić kawałkiem zwiniętej w rulon blachy!

Jeśli nie chcesz aby zaczęli cię przeklinać wszyscy wokół to daruj sobie ten zakup.

Napisano

> to moze od razu jakie firmy sa godne polecenia?

akrapovic

leo vince

ixil

arrow

itd...

Napisano

> akrapovic

> leo vince

> ixil

> arrow

> itd...

Dokładnie! ok.gif

Ale to panie niestety kosztuje...

Napisano

Od miesiąca mam ten tłumik w SVce i ładnie gada. Dodatkowo w razie "problemow" moge zalozyc db-killera, aczkolwiek lecialem juz traske do warszawy bez i nie ma tragedii. Pamiętaj, ze tlumik wpływa na bezpieczeństwo aktywne zeby.GIF

Napisano

Tak sobie rozmyślam, ze jeśli ktoś rozebrałby i dokładnie zgapił jakiś wydech np Yoshimury, użył tych samych lub równie dobrych jakościowo materiałów do budowy, to czemu by nie.

Obawiam się jednak, ze te wydechy z aukcji raczej nie spełniają oczekiwań, i imo nadają się np. do wpakowania do moto po szlifie przed sprzedażą... grinser006.gif

Napisano

> Tak sobie rozmyślam, ze jeśli ktoś rozebrałby i dokładnie zgapił jakiś wydech np Yoshimury, użył

> tych samych lub równie dobrych jakościowo materiałów do budowy, to czemu by nie.

Ale wówczas przy małej, wręcz chałupniczej produkcji to musiałoby kosztować!

> Obawiam się jednak, ze te wydechy z aukcji raczej nie spełniają oczekiwań, i imo nadają się np. do

> wpakowania do moto po szlifie przed sprzedażą...

I pewnie do tego służą!

Piękny gang silnika to nie jest to samo co BARDZO głośne, ohydne, blaszane wycie!!!

Chociaż patrząc na kilku moich znajomych dochodzę do wniosku, że dla nich to wsio ryba, im głośniej tym lepiej. Ale dla nich podstawowa i jedyna muzyka jaką w życiu poznali to techno! smile.gif

Piękny, basowy, nasycony innymi właściwym dźwiękami wydech wcale nie musi być głośny, jest wręcz przyjemny dla ucha!

Niestety większość "miszczów decybeli" straszących starszych ludzi, budzących dzieci i doprowadzających do nerwicy sąsiadów nawet nie wie co to znaczy! Dla nich pusta, skręcona z taniej blachy rura jest OK!

Napisano

ja mam zamontowane coś takiego:

d9cb9b131e043159m.jpg

głośne wydechy ratują życie hehe.gif

Napisano
  • Autor

> ja mam zamontowane coś takiego:

> głośne wydechy ratują życie

mały ale wariat zlosnik.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.