Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Pomocy - szyby same się otwierają

Featured Replies

Napisano

Wczoraj po wyjściu z pracy zauważyłem, że w moim Stilonie są otwarte szyby. Na szczęście była słoneczna pogoda. Miałem nadzieję, że to jednorazowy wybryk. Przed chwilą poszedłem wprowadzić samochód do garażu. Niestety, szyby znów były otwarte, a w dodatku padał deszcz, rezultat: mokre boczki drzwi i fotele. sick.gif Co może być przyczyną takiego zachowania? niewiem.gif

Napisano

rotfl.gifrotfl.gifrotfl.gifrotfl.gifrotfl.gifrotfl.gif coś mu zrobił, że na siłę chce się przewietrzyć rotfl.gifrotfl.gifrotfl.gif

Sorki nie mogłem się powstrzymać 20.GIF

A na poważnie sprawdź kluczyki - nie byłeś przypadkiem w zasięgu pilota? przytrzymanie otwierania opuszcza szyby.

Albo jakieś zwarcie w samym zamku kierowcy.

Masz jakiś dodatkowy alarm z opcją domykania? Moduł komfortu się to chyba zwie/

Awaria pilota mi najbardziej pasuje, w innym aucie tak miałem. Przestał odbijać i ciągle otwierał auto. Autoalarm sam je po 60sek zamykał. One znowu się otwierało i tak w kółko. Aż pilota się wymieniło.

howgh

Napisano

> Wczoraj po wyjściu z pracy zauważyłem, że w moim Stilonie są otwarte szyby. Na szczęście była

> słoneczna pogoda. Miałem nadzieję, że to jednorazowy wybryk. Przed chwilą poszedłem wprowadzić

> samochód do garażu. Niestety, szyby znów były otwarte, a w dodatku padał deszcz, rezultat:

> mokre boczki drzwi i fotele. Co może być przyczyną takiego zachowania?

Miałem coś podobnego tylko, że z szybą kierowcy. Po wizycie u elektryka musiałem wymienić Przełącznik zespolony bo jakieś zwarcie było. Po wymianie jest ok.

Napisano
  • Autor

> coś mu zrobił, że na siłę chce się przewietrzyć

> Sorki nie mogłem się powstrzymać

zlosnik.gif20.GIF

> A na poważnie sprawdź kluczyki - nie byłeś przypadkiem w zasięgu pilota? przytrzymanie otwierania

> opuszcza szyby.

Nie ma takiej możliwości. Auto stało na wjeździe, a kluczyk leżał na lodówce w kuchni, po drugiej stronie domu.

> Albo jakieś zwarcie w samym zamku kierowcy.

> Masz jakiś dodatkowy alarm z opcją domykania? Moduł komfortu się to chyba zwie/

Alarmu brak.

Na razie profilaktycznie zdjąłem klemę z akumulatora.

Napisano

> Na razie profilaktycznie zdjąłem klemę z akumulatora.

Tylko rano nie przeraź się jak zobaczysz jeden wielki fejlur, powinien zniknąć po przejechaniu 5 metrów.

Wystarczyło rozpiąć złącze pomiędzy drzwiami kierowcy a nadwoziem.

Pozdrawiam BAS

Napisano

Wyciągnij ten panel sterowania z drzwi kierowcy i wysusz, potem nasmaruj czyms (np. Kontakt).

Ja tak miałem, tylko że z zamykaniem auta, zawsze się to działo po tym jak pare kropel deszczu popadało na otwarte drzwi, całą płytkę wypsikałem kontaktem i jest git wink.gif

Pozdrawiam.

Napisano
  • Autor

> Wyciągnij ten panel sterowania z drzwi kierowcy i wysusz, potem nasmaruj czyms (np. Kontakt).

> Ja tak miałem, tylko że z zamykaniem auta, zawsze się to działo po tym jak pare kropel deszczu

> popadało na otwarte drzwi, całą płytkę wypsikałem kontaktem i jest git

> Pozdrawiam.

Dziwne tylko, że wczoraj szyby też się otworzyły, a cały dzień było sucho.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.