Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Regulacja świateł

Featured Replies

Napisano

Hej,

byłem ostatnio na przeglądzie tech. i wszystko praktycznie ładnie poszło, tylko mały zonk confused.gif ze światłami wyskoczył.

Mianowicie, nie świeciły jak trzeba i gość chciał je troszkę podregulować, tym, nazwijmy to "białym plastikowym bolcem". Ale za cholere nic nie dało się zrobić, ani w jedną, ani w drugą stronę. Ani drgnęły. Jakie by było na to lekarstwo?

Z góry wielkie dzięki!

Napisano

> Hej,

> byłem ostatnio na przeglądzie tech. i wszystko praktycznie ładnie poszło, tylko mały zonk ze

> światłami wyskoczył.

> Mianowicie, nie świeciły jak trzeba i gość chciał je troszkę podregulować, tym, nazwijmy to "białym

> plastikowym bolcem". Ale za cholere nic nie dało się zrobić, ani w jedną, ani w drugą stronę.

> Ani drgnęły. Jakie by było na to lekarstwo?

> Z góry wielkie dzięki!

Wymiana lampy grinser006.gif Niestety te bolce bardzo szybko się zapiekają i za cholere nie idzie tego ruszyć, na koniec tego bolca można założyć kluczyk (10-tka chyba.. hmm.gif ) u mnie z wielkim trudem, ale poszło wink.gif

Pozdrawiam.

Napisano

Miałem podobnie, skierowali mnie do ASO. Tam wielkie zdziwienie, że przecież to idzie bez bólu. Popsikali czymś, ustawili światła, wzięli 0 PLN i tyle.

Napisano
  • Autor

hmm...marne pocieszenie, a myślałem, że jest jakiś domowy sposób na to smile.gif. Na szczęście pan był tak miły, że przegląd klepnął, ale światła zrobić trzeba, bo odbiegają od normy trochę qrde.

Napisano

> hmm...marne pocieszenie, a myślałem, że jest jakiś domowy sposób na to . Na szczęście pan był tak

> miły, że przegląd klepnął, ale światła zrobić trzeba, bo odbiegają od normy trochę qrde.

wezno jakiego smalcu w spraju typu wu-de 40.. moze spenetruje, zostawi lepa i rusza te upierdliwki

Napisano

> wezno jakiego smalcu w spraju typu wu-de 40.. moze spenetruje, zostawi lepa i rusza te upierdliwki

A tak przy okazji ktoś się orientuje który bolec odpowiada za regulację góra dól a który prawo lewo?

Napisano

> A tak przy okazji ktoś się orientuje który bolec odpowiada za regulację góra dól a który prawo

> lewo?

Zewnętrzne góra - dół, wewnętrzne prawo - lewo.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.