Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

jaka pompa paliwa do 1.1 spi ?

Featured Replies

Napisano

witojcies, słuchojcies na 80% obstawiam pompę paliwa winną duszeniu się muleniu przy przyśpieszaniu, jak zmieniam biegi minimalnie czyli tak gdzieś do 2tys jest ok powyżej wyczułem tak jakby nie dostawał paliwa i im bardziej czasami wciskam gaz tym bardziej autko nie jedzie, ano właśnie jako że winowajcę już powiedzmy znalazłem analizując możliwości typu kable wn i świece i inne szmery bajery to pytanie moje brzmi, jakiej firmy kupić pompę mtm czy inny zamiennik ,czy wykosztować się niecałe 300zł jak pytałem w sklepie na niby oryginalną kompletną?

Napisano

> Oryginał

Magnelli Marelli

Napisano

> Magnelli Marelli

to podróba

A orginał to :

Magneti Marelli hehe.gif

Napisano

> to podróba

> A orginał to :

> Magneti Marelli

hahaha.gif

Napisano
  • Autor

> Oryginał

używki też oryginalne brać pod uwagę wychodząc z założenia, że jak śmiga to będzie śmigać jeszcze długi czas czy lepiej nówke ?

Napisano

> używki też oryginalne brać pod uwagę wychodząc z założenia, że jak śmiga to będzie śmigać jeszcze

> długi czas czy lepiej nówke ?

Jak masz kupić nowego chinola to lepiej używany oryginał smile.gif

Tylko jak będziesz ją chciał sprawdzić to pamiętaj że jak podłączysz na krótko to możesz ją zjarać 270751858-jezyk.gif

P.S.

Napisz priv bo może masz podobne objawy jak u mnie a przyczyn może być więcej...

Napisano

> Jak masz kupić nowego chinola to lepiej używany oryginał

Niekoniecznie się z tym zgodzę.

Napisano

> Jak masz kupić nowego chinola to lepiej używany oryginał

nowa chinska na allegro kosztuje 49zl, a uzywane oryginaly w stanie dowolnym sa po 100zl.

ja kupilem chinola i dziala jak oryginal... ok.gif

Napisano

mialem podobnie jak ty, od 2 tys. po wcisnieciu gazu do dechy zamulal cos do 2,5 tys. dalej znowu w porzadku. Takze przy wysokich mialem ok wiec pompe wykluczylem. po swapie mam nadala stara pompe i nie mam zadnych problemow ok.gif

smigam na jakies podrobie z Wloch i jest gites wink.gif

z obudowa 150 pln dalem.

Napisano
  • Autor

> mialem podobnie jak ty, od 2 tys. po wcisnieciu gazu do dechy zamulal cos do 2,5 tys. dalej znowu w

> porzadku. Takze przy wysokich mialem ok wiec pompe wykluczylem. po swapie mam nadala stara

> pompe i nie mam zadnych problemow

> smigam na jakies podrobie z Wloch i jest gites

> z obudowa 150 pln dalem.

a ja właśnie obstawiam pompkę i trudno mi to jakby opisać jakie są objawy u mnie, czasami złapie jakby dobrze paliwko a czasami wcisnę gaz i w całym zakresie obrotów zamula i niema później kopnięcia, że wkręca się od 4tys, jakiś czas temu miałem tak, że jak było paliwa więcej jak połowa to wszytko było ok czasami tylko się zdarzyło zamulenie, od ponad tygodnia gdzieś jednak gorzej zaczął mulić nawet z takim stanem paliwa, a na jedynce dwójce to już kompletnie lipa...aha wszystko jest ok jak jest na ssaniu czasami rano lub w nocy, ale jak się motorek już nagrzeje trochę i ssanie przestanie działać znów zmula, ja obstawiam, że nie podaje po prostu paliwka tak jak powinna pompa bo nie wiem czy to się łączy z taką sytuacją, że na ssaniu też czasami przy odpuszczeniu gazu trzyma wysokie obroty jakiś czas i czuje, że jakby podaje za dużo paliwa pompa

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.