Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Wracam na szlak ;)

Featured Replies

Napisano

Po pół roku przerwy i pracy na miejscu doszedłem do wniosku, że jazda ciężkim sprzętem to jest właśnie to co chcę robić ok.gif

A więc zgodnie z głosem serca dzisiaj o 13 ruszam pierwszy raz po długiej przerwie na Świecko.

Można się cieszyć ze mną wink.gif

Napisano

> Po pół roku przerwy i pracy na miejscu doszedłem do wniosku, że jazda ciężkim sprzętem to jest

> właśnie to co chcę robić

> A więc zgodnie z głosem serca dzisiaj o 13 ruszam pierwszy raz po długiej przerwie na Świecko.

> Można się cieszyć ze mną

szerokości i przyczepności waytogo.gif

Napisano

> Po pół roku przerwy i pracy na miejscu doszedłem do wniosku, że jazda ciężkim sprzętem to jest

> właśnie to co chcę robić

> A więc zgodnie z głosem serca dzisiaj o 13 ruszam pierwszy raz po długiej przerwie na Świecko.

> Można się cieszyć ze mną

Najważniejsze właśnie żeby robić to co się lubi ok.gif Szerokości

Napisano
  • Autor

> szerokości i przyczepności

No nie udało się. Przesunęli mnie na poniedziałek frown.gif

Napisano

> Najważniejsze właśnie żeby robić to co się lubi Szerokości

I ja właśnie dlatego skończyłem z transportem ciężkim i teraz raz na jakiś czas przejadę się Starem 266 lub 744 z dłużycą. Nie żałuje tego kroku ale czasem szkoda mi jak widzę jak jadą nowe, cichutkie, szybkie DAFy, SCANIE a ja jadę głośnym rozklekotanym starzyskiem. Na szczęście każdy codzienny powrót do domu rekompensuje mi to ok.gif Ale kto co lubi 20.GIF20.GIF20.GIF20.GIF20.GIF

Napisano

> ale czasem szkoda mi jak widzę jak jadą nowe,

> cichutkie, szybkie DAFy, SCANIE a ja jadę głośnym rozklekotanym starzyskiem.

Ale o tych zachodnich wynalazkach piosenek nie ma, a "Stary Star, ze Starachowic wóz, na rękach smar, a w kierownicy luz" ;-)

Napisano

> Ale o tych zachodnich wynalazkach piosenek nie ma, a "Stary Star, ze Starachowic wóz, na rękach

> smar, a w kierownicy luz" ;-)

Bo te nowe to juz nie to samo. Brakuje smaku przygody, tej niepewnosci czy uda sie wrocic... Dawniej ruszales niczym Odys, w domu czekala kochajaca i wierna malzonka a Ty przez wszystkie morza i lady w pocie czola i na przekor przeciwnosciom lasu i zlosliwosci maszyny jechales...

Napisano

> Bo te nowe to juz nie to samo. Brakuje smaku przygody, tej niepewnosci czy uda sie wrocic...

> Dawniej ruszales niczym Odys, w domu czekala kochajaca i wierna malzonka a Ty przez wszystkie

> morza i lady w pocie czola i na przekor przeciwnosciom lasu i zlosliwosci maszyny jechales...

icon_eek.gif wierna rotfl.gif albo i nie grinser006.gifgrinser006.gifgrinser006.gif

Napisano

> Ale o tych zachodnich wynalazkach piosenek nie ma, a "Stary Star, ze Starachowic wóz, na rękach

Napisano

> ciiii

ja pod oknem kładłem brony do góry kolcami i dzwoniłem że wracam już. Na szczęście nigdy nie były czerwone........a poza tym mieszkam na IV pietrze więc rotfl.gifrotfl.gifrotfl.gifrotfl.gif

Napisano

>a poza tym mieszkam na IV pietrze więc

Mąż wraca z delegacji, a tu żona w najlepsze baraszkuje z kochankiem. Słysząc klucz w zamku mówi do niego:

- Staszek, mój mąż wraca, szybko uciekaj!

- Ale gdzie?

- Wyskocz przez okno!

- Żartujesz? To jest ósme piętro!

- Wyskakuj bo Cie zobaczy!

Kochanek wyskakuje przez okno, a kobieta wychyla się za nim i krzyczy:

- I za blok Staszek, za blok!

zlosnik.gif

Napisano
  • Autor

Albo:

Wyciągam cięgno ręcznego ssania,

zasysam wargi by zassał on,

czy dziś odpalę starego drania

czy znowu ruszę 18 ton smile.gif

Tu o Kamazie wink.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.