Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Jaka jest zywotnosc filtra K&N

Featured Replies

Napisano

Witam.

Jaki jest max. okres eksploatacji filtra K&N

wiem, ze go sie myje, chyba w benzynie.

Sprawa sie tyczy mojego motocykla, ale pytam tutaj

bo filtr to filtr. A tu jest wiecej userow smile.gif

kn.jpg

Wydechy mam wymienione na sportowe -> LeoVince

leovince%5B1%5D.jpg

Napisano

nie w benzynie, a są specjalne środki firmy K&N do mycia filtrów i ich ponownego nasączania olejem.

około co 15kkm należy to zrobić.

Napisano
  • Autor

> nie w benzynie, a są specjalne środki firmy K&N do mycia filtrów i ich ponownego nasączania

> olejem.

> około co 15kkm należy to zrobić.

ok, ale ile myc wytrzyma

Napisano

> ok, ale ile myc wytrzyma

W Pontiacu zrobilem 150K mil na K&N i byl jak nowy.

Napisano

> Witam.

> Jaki jest max. okres eksploatacji filtra K&N

Quote:

MILLION MILE LIMITED WARRANTY

K&N O/E Replacement Air Filters and Air Intake Systems purchased from Authorized Dealers are backed by a Million Mile Limited Warranty when used primarily on paved roads and on vehicles for which they were designed. If one of these products ever fails to provide complete satisfaction, K&N will replace it.

Z powyższej gwarancji wyłączone są ATV'y i motocykle off-road, ale Ciebie to raczej nie dotyczy ;-)

Napisano

wytrzyma więcej niż motor.

Myj co 5 tysięcy ludwikiem. Olejenie - oliwka johnsopn w sprayu dla dzieci. Patent z rajdów. Możesz kupić za 50 zł zestaw do czyszczenia kn ale nigdy nie dasz dużo olejku bo ci go będzie szkoda a tu nie szkoda..

Napisano

> wytrzyma więcej niż motor.

> Myj co 5 tysięcy ludwikiem. Olejenie - oliwka johnsopn w sprayu dla dzieci. Patent z rajdów. Możesz

> kupić za 50 zł zestaw do czyszczenia kn ale nigdy nie dasz dużo olejku bo ci go będzie szkoda

> a tu nie szkoda..

Ja kupuję oliwkę parafinową w butelce i nakładam szerokim pędzelkiem z długim włosiem. Wychodzi jeszcze taniej smile.gif a warstwa filmu olejowego jest idealna.

Napisano

> ok, ale ile myc wytrzyma

Jeżeli nie "sfilcujesz" bawełny w filtrze to przeżyje pojazd. Ale wystarczy raz zbyt gorącą wodą zlosnik.gif i idziesz po nowy filtr rotfl.gif

Napisano

> Ja kupuję oliwkę parafinową w butelce i nakładam szerokim pędzelkiem z długim włosiem. Wychodzi

> jeszcze taniej a warstwa filmu olejowego jest idealna.

wiesz u mnei zostalo tego troche po chrześnicy i mam za frikacza ale dobrze wiedzieć.

Napisano

a czy oprocz tego ze jest on wielokrotnego uzytku ma jakies dodatkowe plusy wzgledem tych zwyklych ?

Napisano
  • Autor

> Quote:

> MILLION MILE LIMITED WARRANTY

> K&N O/E Replacement Air Filters and Air Intake Systems purchased from Authorized Dealers are

> backed by a Million Mile Limited Warranty when used primarily on paved roads and on vehicles

> for which they were designed. If one of these products ever fails to provide complete

> satisfaction, K&N will replace it.

> Z powyższej gwarancji wyłączone są ATV'y i motocykle off-road, ale Ciebie to raczej nie dotyczy ;-)

to tez jest enduro, ale tylko w opisie zlosnik.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.