Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

reflektor ZAMIENNIK ???

Featured Replies

Napisano

Od pewnego czasu pojawiło się sporo nieoryginalnych reflektorów o ponad połowę tańszych od firmówek :

klick

kilci

klick

Na moje pytanie sprzedawcy odpowiadają , że nie są to angliki i nie posiadają na wyposażeniu el.silniczka , jednak nie wiem czy warto się w ten temat wbijać . Czy ktoś z forumowiczów miał okazję zetknąć się z tym produktem i może wydać jakąś miarodajną opinię na ten temat ? Jestem już umówiony na kupno takiej lampy ale nie jestem do końca przekonany, stąd ten post .

Napisano

część jak kazda inna.. do punto wkladalem niedawno zamienniki "depo" producent. Jest ok."Mechanicznie" pasowaly idealnie - nie zeby jakies chinczyki z krzywej formy itd... Swieca dobrze itd.. Przy naszych przepisach odnosnie swiecenia 24/7 imho nie warto finansowo ladowac sie w lampy oryg.

Napisano

Wiec DEPO! Jedną uszkodziłem w trakcie odnowy Stilo a drugą sprzedałem po tym jak kupiłem czysty zamiennik. Wiec mam 2 czyste zamienniki. Po 2 tygodniach na jednym pojawiły się pęknięcia (na szkle) a później ciągle zaparowany. Wymieniłem bez problemu na nowy i wszystko OK . W kr DEPO po 180zł/szt a oryginał 650zł/szt.

Nie ma się do czego przyczepić - może jedynie regulacja jest gorsza - ale to robi się tylko raz podczas wkładania ich do samochodu. ok.gif

Napisano

> W kr DEPO po 180zł/szt a oryginał 650zł/szt.

oryginały da się kupić nówki sztuki za 420-450 zł z halogenami wink.gif

Napisano

> oryginały da się kupić nówki sztuki za 420-450 zł z halogenami

Mam Bosch po 350zł za sztukę i jest ok.

Pozdrawiam BAS

Napisano

Od wiosny mam "depo".I jest ok.gif

Napisano

> Od wiosny mam "depo".I jest

Mam 1 oryginał i 1 Depo. Jak będę miał nadmiar gotówki to mam zamiar wymienić oryginał na Depo. Różnią się odcieniem odblasku i zamiennik ma czystsze światło

Napisano

Już drugi rok świecą u mnie DEPO i to całkiem nieźle (skupienie światła właściwe) oraz jasność lepsza jak ori.

Napisano
  • Autor

> oryginały da się kupić nówki halogenami

To były i bez ? Możliwe to - przecież to jedna lampa zespolona na 3 żarówki -H1,H1,H7

Napisano

> To były i bez ? Możliwe to - przecież to jedna lampa zespolona na 3 żarówki -H1,H1,H7

Pm nie miały gniazda na żarówkę, tylko zaślepkę.

Napisano

> To były i bez ? Możliwe to - przecież to jedna lampa zespolona na 3 żarówki -H1,H1,H7

były, wersje Fresh miały zaślepkę zamiast żarówki.

Napisano
  • Autor

> Już drugi rok świecą u mnie DEPO i to całkiem nieźle (skupienie światła właściwe) oraz jasność

> lepsza jak ori.

NO i mam DEPO za 165 zł i jest psiękny.

Nie wiem kto kupuje te na allegro używki bez uchwytów od 100 z wgórę hahaha.gif

Napisano

tylko nie mow ze kupiles jeden ? .. teraz zobaczysz jak brzydki jest ten stary oink.giffacepalm.gif

Napisano
  • Autor

> tylko nie mow ze kupiles jeden ? .. teraz zobaczysz jak brzydki jest ten stary

drugi jest pikny 033102bebe_1_prv.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.