Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Sydney Motor Show - Premiera - Mazda BT 50 - 2011

Featured Replies

Napisano

Moze dla EU auta nie tak wazne ale u mnie dajace 25-30% sprzedazy - jesli podliczyc Ute+ Pick up.

Wiec najpierw bylo tozlosnik.gif

-nalezy przyznac ze dosc zachecajace.old.gif

20805304.jpg

A teraz pierwsze oficjalnehmm.gif ...

Polaczenie Pick-up z autem osobowym w wersji Mazdapalacz.gif

96064644.jpg

Przod z M6 ale ja tu dalej widze Ford T6zlosnik.gifhmm.gif

Tyl, tyl,. tyl niewiem.gif ... Mazda CX-9admin.gif

97825964.jpg

Bok - jak pick-up/bakkie/ute/truck

63287854.jpg

A wnetrze przeniesione od Mazda 3/6idea.gif

48550327.jpg

82720892.jpg

Silniki:TBA - Ford w nowym T6 oferuje 3.2l V6 (????) Turbo Diesel, 2.5l TD, i 2.0 l EcoBoosthmm.gif - znow TBA

Zywe ikonka_photo2.gif wrzuce jutroskromny.gif

ikonka_photo2.gif Mazda Australia Ltd.

Napisano

nawet fajna z ryja wink.gif

ile to u Was mniej więcej dolców kosztuje ?

a w USA ? oink.gif

Napisano

> Moze dla EU auta nie tak wazne ale u mnie dajace 25-30% sprzedazy - jesli podliczyc Ute+ Pick up.

w Polsce dość ważne, całkiem dobrze się Pick up sprzedawały ok.gif

Przód ok, ale tył tragiczny. Te światła tak jakby wklejone nie pasują w ogóle do całości no.gif

Napisano

Nie wiem jak wam ale mi tylne swiatła kojarzą sie z polonezem caro wpysk.gif

Napisano

> w Polsce dość ważne, całkiem dobrze się Pick up sprzedawały

> Przód ok, ale tył tragiczny. Te światła tak jakby wklejone nie pasują w ogóle do całości

Pickup wrócą do łask jak na koniec roku wycofają krateczki. Znowu wszyscy będą kupować taczki zlosnik.gif

Napisano
  • Autor

> nawet fajna z ryja

myslalem ze bedzie ladniejszaidea.gif na zywo wyglada hmm.gif tak sobieniewiem.gif

> ile to u Was mniej więcej dolców kosztuje ?

Od powiedzmy A$20k

> a w USA ?

Brak BT50zlosnik.gif

Napisano
  • Autor

w Polsce dość ważne, całkiem dobrze się Pick up sprzedawały

jaki udzial % w rynku , ile sprzedanych nowych authmm.gif?

[...], ale tył tragiczny. Te światła tak jakby wklejone nie pasują w ogóle do całości

CX9idea.gif

07cx9gsgw33261bc2.jpg

Napisano

poruszam się poprzednią generacją tej mazdy i powiem tyle drugi raz bym jej nie kupił jest okropna, nie chce to jezdzić to tego nie do końca jest dopracowana i nawet jak na woła roboczego powinna prezentować się trochę lepiej a tu sam plastik fantastik spineyes.gif

Napisano
  • Autor

> poruszam się poprzednią generacją tej mazdy

mowisz o obecnej?

i powiem tyle drugi raz bym jej nie kupił jest okropna,

[...]

To ja wiem,zlosnik.gif Przymierzalem sie do BT50 lub Ranger. Ale,,, brak V6, hamulec reczny - chyba wiesz o czym mowie, silniki, i plastik skutecznie mnie odstraszylyziew.gif nawet bardzo dobra cena Ford wypychal top wersje ok 20% ponizej sugerowanej ceny detalicznej mnie nie skusila...

radD32D2bt50.jpg

rad82CD0Mazda2DBT50.jpg

Napisano

> w Polsce dość ważne, całkiem dobrze się Pick up sprzedawały

> jaki udzial % w rynku , ile sprzedanych nowych aut?

nie potrafię teraz znaleźć żadnych konkretnych danych, ale sporo tego szło jak nie było kratki, i tak jak kolega pisał, zaś wzrośnie, jak kratka zniknie.

Po prostu można odliczyć VAT od takich numerów ok.gif

Napisano

> mowisz o obecnej?

> i powiem tyle drugi raz bym jej nie kupił jest okropna,

> [...]

> To ja wiem, Przymierzalem sie do BT50 lub Ranger. Ale,,, brak V6, hamulec reczny - chyba wiesz o

> czym mowie, silniki, i plastik skutecznie mnie odstraszyly nawet bardzo dobra cena Ford

> wypychal top wersje ok 20% ponizej sugerowanej ceny detalicznej mnie nie skusila...

tak o obecnej taka jak na zdjęciach powyżej

do tego jazda na tylnej kanapie to jak jazda na byku na kazdej nierowności walisz glową o dach crazy.gif

jakoś wykończenia jest tragiczna a o ręcznym nie bede już pisał bo to jakaś kpina jest. Po załadowaniu paki drewnem do kominka auto wyglądało jak motorowka zlosnik.gif

Napisano

> nie potrafię teraz znaleźć żadnych konkretnych danych, ale sporo tego szło jak nie było kratki, i

> tak jak kolega pisał, zaś wzrośnie, jak kratka zniknie.

> Po prostu można odliczyć VAT od takich numerów

szło wiele pickapów jednak mazdy sprzedawały się bardzo słabo prym wiodły nisany a po czasie schodziło wszystko co nadawało się do odliczenia vatu, hitem był sangjong wink.gif z czymś co miało przypominać otwartą przestrzeń załadunkową crazy.gif a tak naprawde ciężko było tam zmieścic zakupy z marketu oslabiony.gif

Napisano

Witam serdecznie.

> Moze dla EU auta nie tak wazne...

Nic dziwnego. Przecież jazda tym to jak kara. Głośne, ciasne, skacze jak taczka, niewygodna wręcz kontuzjogenna pozycja za kierownicą. W terenie radzi sobie nie lepiej niż przeciętny SUV. Skrzynia nieprzydatna prawie do niczego. Chyba tylko gnój albo ziemniaki wozić? Rolnicy u nas wolą Żuka albo Lublina, bo skrzynia większa i tanie. Chociaż coraz częściej decydują się, chyba nie do końca świadomie na takie kolumbryny.

Kiedyś w firmie, na początku wszyscy rzucili się na Hi-Lux-y, Navary itp. Dzisiaj trzeba znaleźć mocny powód aby kogoś czymś takim ukarać.

Pozdrawiam.

Napisano
  • Autor

> Witam serdecznie.

> Nic dziwnego. Przecież jazda tym to jak kara.

to zalezy.idea.gif

Przez ostanie x lat przeszlem przez rozne warianty HiLux czy Land Cruiser czy Ute - zebysmy mowili o tej samej ksztalcie nadwoziahmm.gif

Ostatnia generacja HiLux mialem dwie - jedna wlasna 4x2 4.0l V6 i 4x4 tez V6 - obie w wersji SR5.

Głośne,

Co do starej generacji Ranger, BT50 zgoda - wersje Diesel - ale co do wersji benzynowych nie - zarowno Mitsu 3.5lV6, HiLux 4.0l V6 ba nawet podstawowy 2.7l 4 cylindry mimo ze zdycha ale najglosniejszy nie jesthmm.gif.

mmaaxxIMG_7770%20(Small).jpg

Oczywiscie nie da tego porownac sie z Ute's - V6 czy V8 ale nie jest zle

52373301.jpg

72940424.jpg

90655200.jpg

98705842.jpg

ciasne,

gdzieconfused.gif? Na szerokosc niewiem.gif?

skacze jak taczka,

Tu zgoda - mino ze kabina daje powoli komfort auta osobowego to zawieszenie nie - mowa i pick-upsidea.gif

niewygodna wręcz

> kontuzjogenna pozycja za kierownicą.

to jest nie prawda - Tylko w ciagu ostatnich 2 lat moj jeden HiluX zrobil 200,000 km drugi 136,000 km w ciagu 4hmm.gif od Hwy, do miast do totalnego zadupia i nigdy nie narzekalem na pozycje za drive.gifhmm.gif

W terenie radzi sobie nie lepiej niż przeciętny SUV.

tu sie naprawde nie zgodzimyzlosnik.gif

od tego spotu juz chyba 2 lata minelo ale jak tam wiedziesz SUV to ci dam $50zlosnik.gif

> Skrzynia nieprzydatna prawie do niczego.

Z jakich wzgledowniewiem.gif?

Chyba tylko gnój albo ziemniaki wozić? Rolnicy u nas

> wolą Żuka albo Lublina, bo skrzynia większa i tanie. Chociaż coraz częściej decydują się,

> chyba nie do końca świadomie na takie kolumbryny.

przeciez to na wet nie jest full size truckhmm.gif wiec jak to moze byc duze - no chyba ze mowimy o EU autachidea.gif

> Kiedyś w firmie, na początku wszyscy rzucili się na Hi-Lux-y, Navary itp. Dzisiaj trzeba znaleźć

> mocny powód aby kogoś czymś takim ukarać.

jak tego zupelnie tak nie widzeidea.gif - i nie chec mi sie teraz grzebac ale HiLux juz byl z trzy raze na pierwszym miejscu sprzedazy - teraz jest na drugim.palacz.gif Wiec chcesz mi powiedziec ze 5,000 ludzi sie myli miesieczniezlosnik.gif - nie wspominajac o innych markach?zlosnik.gif Czyli punkt widzenia cchyba zalezy od punku siedzeniawink.gif

> Pozdrawiam.

30.GIF

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.