Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

świecąca kontrolka od poduszek i opadająca wskazówka od zega

Featured Replies

Napisano

No i przytrafiła mi sie usterka w aveo (a tak go chwaliłem) Pierwsze to świecąca kontrolka od poduszek powietrznych. Moze wiecie o co chodzi i gdzie szukać usterki, mam wersję z czterema poduszkami, czy ktośto juz miał?

Druga awaria to jade samochodem i w pewnej chwili potrafią opaść wskazówki od obrotomierza prędkościomierza oraz od paliwa i temperatury ale podświetlenie zegarów dalej działa. Co to może być? Przez jakiś moment nie będą działały a potem same zadziałają i znowu trochę podziałają i znowu same przestaną działać i tak dookoła.

Napisano

> No i przytrafiła mi sie usterka w aveo (a tak go chwaliłem) Pierwsze to świecąca kontrolka od

> poduszek powietrznych. Moze wiecie o co chodzi i gdzie szukać usterki, mam wersję z czterema

> poduszkami, czy ktośto juz miał?

> Druga awaria to jade samochodem i w pewnej chwili potrafią opaść wskazówki od obrotomierza

> prędkościomierza oraz od paliwa i temperatury ale podświetlenie zegarów dalej działa. Co to

> może być? Przez jakiś moment nie będą działały a potem same zadziałają i znowu trochę

> podziałają i znowu same przestaną działać i tak dookoła.

Może po prostu luźna wtyczka do zegarów.

Co do poduszek - trzeba podłączyć kompa i wtedy powie gdzie usterka

Napisano
  • Autor

poruszałem kostką popsikałem kontaktem i niestety dalej zegary nie działają. Mało tego mimo nie działającego prędkościomierza dalej działa licznik kilometrów czyli prawdopodobieństwo uszkodzenia samych zegarów niestety wzrasta.

Napisano

> poruszałem kostką popsikałem kontaktem i niestety dalej zegary nie działają. Mało tego mimo nie

> działającego prędkościomierza dalej działa licznik kilometrów czyli prawdopodobieństwo

> uszkodzenia samych zegarów niestety wzrasta.

Poszukaj moich postow z przed pol roku na temat niedzialajacego predkosciomierza (reszta zachowywala sie OK).

W warsztacie zajmujacym sie elektryka/elektronika samochodowa usuneli mi to w pol godziny, z czego czekalem na swa kolejke 25min i 5 min trwalo rozbieranie, lutowanie i skloadanie plastikow ok.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.