Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Do oglądaczy fotek c.d

Featured Replies

Napisano

Tamten temat prosiłbym bloknąć bo się zrobiłspory Ot.

Focus numer 1 http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=1265514047

Focus numer 2

http://otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C14900975

i na koniec peżocik

http://otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C15142019

Ktoś coś widzi bo po tym angliku stwierdzam że tutaj siedza mistrzowie bo ja nic nie widziałem.

Napisano

> Tamten temat prosiłbym bloknąć bo się zrobiłspory Ot.

> Focus numer 1 http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=1265514047

jakis dziwny - full bieda wersja ambiente - a laćki 16tki z kołpaxami exclusive z bogatszej wersji.

> Focus numer 2

> http://otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C14900975

no tu już trend, tylko że... bez pakietu sport, a ma kierownice od wersji z tym pakietem - sam sobie kierownik zapodał, czy powypadkówka?...

> i na koniec peżocik

> http://otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C15142019

nie znam sie na tym, ale nie chciałbym tego...

Napisano

> jakis dziwny - full bieda wersja ambiente - a laćki 16tki z kołpaxami exclusive z bogatszej wersji.

W stylu aut flotowych w teren, czyli bida wersja, minimum jaśków, diesel i klimatyzacja. Reszty brak bo do pracy nie potrzebne.

Napisano

Za takie mnożenie wątków możesz zostać ukarany. zolta.gif

mar00ha

Napisano
  • Autor

> Za takie mnożenie wątków możesz zostać ukarany.

> mar00ha

poprosiłem o zamknięcie tamtego. W tamtym temacie zrobił się off top i dzielenie wnioskami na temat przebiegu aut więc temat do hyde parku jak nic. A tu prosze o pomoc konkretną, pilna sprawa siostra jest w mocnej ciązy i sie zepsuło auto i jest lipa konkretna.

Napisano

> W stylu aut flotowych w teren, czyli bida wersja, minimum jaśków, diesel i klimatyzacja. Reszty

> brak bo do pracy nie potrzebne.

no właśnie jeśli dana firma bierze ambientte to po co montuje do niego 16tki koła które są droższe - chodzi mi o to tylko ze to nie są koła oryginalnie od tej foki smile.gif

Napisano
  • Autor

> W kwestii formalnej - ta 307 to break a nie SW, różni się tylną kanapą (w SW są trzy oddzielne

> fotele) i brakiem szklanego dachu.

myslimy najpowazniej nad tym autkiem

Napisano

> myslimy najpowazniej nad tym autkiem

osobiście musiałbym być bardzo zdesperowany żeby wybrać taki zestaw kolorystyczny zlosnik.gif no chyba, że auto jest w idealnym stanie technicznym, sprzedaje je emeryt, który zrobił nim 50 000 km, wtedy jestem w stanie się zgodzić zlosnik.gifzlosnik.gif

Napisano
  • Autor

> osobiście musiałbym być bardzo zdesperowany żeby wybrać taki zestaw kolorystyczny no chyba, że

> auto jest w idealnym stanie technicznym, sprzedaje je emeryt, który zrobił nim 50 000 km,

> wtedy jestem w stanie się zgodzić

a co powiesz na starego seata toledo gdzie rozpada sie wszystko a kupione od emeryta z przebiegiem 60 tys. Tylko dziadzio nigdy oleju nie zmieniał i co z tego że salonowe i ładne jak sypło się wszystko co się dało niektórze rzeczy 3 razy... Tutaj jest desperacja bo potrzeba w trybie pilnym dobre autko kupić

Napisano

> a co powiesz na starego seata toledo gdzie rozpada sie wszystko a kupione od emeryta z przebiegiem

> 60 tys. Tylko dziadzio nigdy oleju nie zmieniał i co z tego że salonowe i ładne jak sypło się

> wszystko co się dało niektórze rzeczy 3 razy... Tutaj jest desperacja bo potrzeba w trybie

> pilnym dobre autko kupić

no ja to odniosłem do desperacji właśnie, bo gdyby mnie nie cisło to w życiu warszawy nie kupiłbym takiego auta, bo:

czerwone

z białymi fotelami

bo to Peżot zlosnik.gif

Napisano
  • Autor

> no ja to odniosłem do desperacji właśnie, bo gdyby mnie nie cisło to w życiu warszawy nie kupiłbym

> takiego auta, bo:

> czerwone

> z białymi fotelami

> bo to Peżot

hehehe widze myslimy podobnie. Ja bym wolał octe kombi ale nie ten przedział cenowy.

Napisano

> no właśnie jeśli dana firma bierze ambientte to po co montuje do niego 16tki koła które są droższe

> - chodzi mi o to tylko ze to nie są koła oryginalnie od tej foki

Nie znam się na standardzie wyposażenia, ale czy 16-tki nie są wstawiane standardowo do auta z silnikiem diesla? Pytam, czy nie ma jakieś zależności.

Napisano

> Nie znam się na standardzie wyposażenia, ale czy 16-tki nie są wstawiane standardowo do auta z

> silnikiem diesla? Pytam, czy nie ma jakieś zależności.

Jest taka zależność - chodzi o średnicę tarczy hamulcowej z zaciskiem, które zmieszczą się

tylko przy odpowiednim rozmiarze felgi, jednak nie sądzę, żeby w takim dieslu potrzebna była aż 16". waytogo.gif

Napisano

> myslimy najpowazniej nad tym autkiem

Dobor kolorystyczny fatalny. Poszukaj lepiej wersji SW z dachem panoramicznym i klima elektronicza.

Co do seata narazie mam inne odczucia grinser006.gif tez ma swoje wady ale narazie bezawaryjny

Napisano
  • Autor

> Dobor kolorystyczny fatalny. Poszukaj lepiej wersji SW z dachem panoramicznym i klima elektronicza.

> Co do seata narazie mam inne odczucia tez ma swoje wady ale narazie bezawaryjny

rok p ozakupie naprawy przerosły wartość auta... Coo do panoramicznego to odpada ze względu na drzewa, nie chciałbym patrzyc na sufit a tam...

Napisano

> rok p ozakupie naprawy przerosły wartość auta... Coo do panoramicznego to odpada ze względu na

> drzewa, nie chciałbym patrzyc na sufit a tam...

zona uzytkuje taka 307 z dachem i sprowadzajac dla niej to auto myslalem tylko o tym, ze bedzie latwiej je sprzedac kiedys gdy bedzie bardziej bogato wyposazony.

Napisano

> Jest taka zależność - chodzi o średnicę tarczy hamulcowej z zaciskiem, które zmieszczą się

> tylko przy odpowiednim rozmiarze felgi, jednak nie sądzę, żeby w takim dieslu potrzebna była aż

> 16".

Nie koniecznie. U mnie w Passacie jest serynie 16'' (stalowa zeby nie bylo watpliwosci) i jest to jako opcja dodatkowa za doplata. Wiec moze w Pugu bylo podobnie.

Napisano

> Nie koniecznie. U mnie w Passacie jest serynie 16'' (stalowa zeby nie bylo watpliwosci) i jest to

> jako opcja dodatkowa za doplata. Wiec moze w Pugu bylo podobnie.

Tylko, ze 16 byly w focusie

Napisano
  • Autor

Teraz znalazlem to

http://otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C12049061

Przaebieg realny, bity mocno nie był bo szczeliny równe, środek ewidentnie nie anglik bo jest naklejka airbagu. Tylko zdjecia robione na ciemno..

1000km je3chać po sztrucla tak średnio mi się widzi. Warto ??

Napisano

> Teraz znalazlem to

> http://otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C12049061

> Przaebieg realny, bity mocno nie był bo szczeliny równe, środek ewidentnie nie anglik bo jest

> naklejka airbagu. Tylko zdjecia robione na ciemno..

> 1000km je3chać po sztrucla tak średnio mi się widzi. Warto ??

Jak chcesz to podjade jutro ogladne wink.gif Mam blisko zlosnik.gif

Napisano
  • Autor

> Jak chcesz to podjade jutro ogladne Mam blisko

bede wdzieczny. maszmiernik lakieru, stawiam 4paka na borkach

Napisano

> bede wdzieczny. maszmiernik lakieru, stawiam 4paka na borkach

Dla zainteresowanych jutro fotorelacja waytogo.gif

Napisano
  • Autor

> Dla zainteresowanych jutro fotorelacja

dzieki

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.