Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

przeszczep z 1.4 na diesla

Featured Replies

Napisano

Zastanawaim się nad przeszczepem silnika.

Patrząc na allegro i widzę kompletny silnik za 500zł...czy to jest realna cena takiego motoru?

czy jak już dostane taki motor z osprzętem i skrzynią...to coś jeszcze będę musiał zmienić??

Napisano
  • Autor

a po co bak? fakt w rolniku jest 50l a benzynce 35ltr.

Napisano

w rolniku jest 50l

42l

a benzynce 35ltr.

38l wtrysk,42l gaźnik

Napisano

> w rolniku jest 50l

> 42l

> a benzynce 35ltr.

> 38l wtrysk,42l gaźnik

Nie wiem skąd wziąłeś 42l w gaźniku, bo jakoś u mnie więcej niż 32-34 litry to nie wejdą icon_rolleyes.gifok.gif

Napisano

> a po co bak? fakt w rolniku jest 50l a benzynce 35ltr.

Napisałem Bak bo miałem na myśli układ zasilania paliwem. Może za bardzo to uogólniłem i nie wszyscy to ogarniają. Bo jakież to ma wielkie znaczenie w tym temacie ile litrów ma bak. Więc rozpiszmy się jeszcze na 3 strony ile to literków komu wchodzi. spineyes.gif

Napisano
  • Autor

hehe no tak, nie ma to znaczenia. ale jak sądzisz, motor za 500zł jest warty uwagi?? nie jest to za tanio?

Napisano

diesel ma 42 liry a benzyna 38 litrów... i nie chce być inaczej... T miało chyba coś inaczej...

a temu z bak inny bo inna jest pompa paliwa, do tego inne są zwrotnice itd

Napisano

> Nie wiem skąd wziąłeś 42l w gaźniku, bo jakoś u mnie więcej niż 32-34 litry to nie wejdą

Wyszufluj mul z dna zbiornika, u mnie wchodzi 42,5 rotfl.gif.

Napisano

> hehe no tak, nie ma to znaczenia. ale jak sądzisz, motor za 500zł jest warty uwagi?? nie jest to za

> tanio?

Jeżeli jest w dobrym stanie i z osprzetem to mozna się pokusić. Tylko zważ tez na to że potrzebujesz jeszcze pół Uno diesel żeby to dograć do końca. Raczej nie jest to model dość mocno popularny i z częściami potrzebnymi do dokończenia projektu może być nieciekawie. No chyba że znajdziesz całego i wydłubiesz co się tylko da. To wtedy ma sens.

Napisano
  • Autor

czyli mija to się z celem widzę. lepiej poszukać tipo diesla i takiego kupić całego a nie bawić się w przeszczepy. Jakoś emocjonalnie nie jestem przywiązany do tego auta...więc:D

Napisano

> czyli mija to się z celem widzę. lepiej poszukać tipo diesla i takiego kupić całego a nie bawić się

> w przeszczepy. Jakoś emocjonalnie nie jestem przywiązany do tego auta...więc:D

mijało by się to gdybyś kupił tylko silnik i skrzynie, bo jak brać to całego i przekładać co trzeba... na allegro i na otomoto pełno tego więc, szukaj, wybieraj, swapuj albo kupuj gotowego. wink.gif

znając życie na pobliskich szrotach tez znajdziesz i wystaraczy sie dogadać z właścicielem pub2.gif i bierzesz co potrzeba... cool.gif

porozmawiaj z DamianBAD`em z Rzeszowa, bo ma chody na szrocie tu i tam i spore zniżki, więc może by co znalazł dla ciebie. hmm.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.