Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Podświetlenie stacyjki

Featured Replies

Napisano

Mam problem z podświetleniem stacyjki, a właściwie że wogóle go nie ma. Czy są bezpieczniki odpowiedzialne za podświetlenie stacyjki? Czy to pewnie spalone żarówki? Chętnie przyjmę każdą poradę na temat tej naprawy

Napisano

> Mam problem z podświetleniem stacyjki, a właściwie że wogóle go nie ma. Czy są bezpieczniki

> odpowiedzialne za podświetlenie stacyjki? Czy to pewnie spalone żarówki? Chętnie przyjmę każdą

> poradę na temat tej naprawy

po pierwsze uzupełnij profil a po drugie to w Uno stacyjka nie jest podświetlowa, w mało jakim samochodzie jest 270751858-jezyk.gif

jeżeli chodzi o podświetlenie licznika to sprawdz żarówki. zegarek, i przyciski się świecą?

Napisano
  • Autor

Chodziło mi oczywiście o podświetlenie zegarów (troszkę nieprecyzyjnie się wyraziłem). Podświetlenie zegarka i przycisków działa. Wystarczy odkręcić tylko (chyba 2) śrubki przy liczniku czy jeszcze coś więcej aby się dostać do żarówek? Orientujesz się może jakie są to żarówki?

Napisano

> Chodziło mi oczywiście o podświetlenie zegarów (troszkę nieprecyzyjnie się wyraziłem).

> Podświetlenie zegarka i przycisków działa. Wystarczy odkręcić tylko (chyba 2) śrubki przy

> liczniku czy jeszcze coś więcej aby się dostać do żarówek? Orientujesz się może jakie są to

> żarówki?

wiem ale teraz Ci nie powiem 270751858-jezyk.gif

odkręcasz 2 śruby i musisz odpiąć linkę prędkościomierza. podpinasz ją od dołu czyli gimnastyka smile.gif

Napisano
  • Autor

No to rzeczywiście trochę gimnastyki. W jak tylko znajdę chwilę wolnego to zajmę się tym. Dzięki za informacje smile.gif

Napisano

> Orientujesz się może jakie są to żarówki?

Standardowe bezcokolowe do podswietlenia tablicy, moc 1,2 W - koszt w granicach 1,50 zl/szt.

Napisano

polecam pasek z diodami zamiast żarówek smile.gif ja sobie sprezentowałem 20 cm pasek z niebieskimi diodami i ładnie się prezentuje takie niebieskie podświetlanie smile.gif jeszcze kolega mi zrobił niebieskie podświetlanie zegarka zamiast standardowego zielonego... wink.gif

Napisano

a ja polecam fluxy.... świeca bardziej rozproszonym światłem

ps. ja mam wszystko podświetlone diodami typu led i flux, na czerwono smile.gif

Napisano

> a ja polecam fluxy.... świeca bardziej rozproszonym światłem

> ps. ja mam wszystko podświetlone diodami typu led i flux, na czerwono

waytogo.gif

Napisano

> a ja polecam fluxy.... świeca bardziej rozproszonym światłem

> ps. ja mam wszystko podświetlone diodami typu led i flux, na czerwono

fajnie musi wyglądać wink.gif full bajera zeby.GIF

Napisano

> fajnie musi wyglądać full bajera

Barok w rozkwicie grinser006.gif.

Napisano

> wiem ale teraz Ci nie powiem

> odkręcasz 2 śruby i musisz odpiąć linkę prędkościomierza. podpinasz ją od dołu czyli gimnastyka

Jeżeli nie chcesz się gimnastykować, to po odkręceniu śrub podpychasz linkę do kabiny od strony komory silnikowej i tablica się wysuwa z deski.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.