Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Kącikowi oglądacze help :)

Featured Replies

Napisano

Proszę o ocenę autka smile.gif

http://otomoto.pl/toyota-corolla-1-4-vvt-i-klima-54-tys-km-C15688567.html

Ewentualnie jekieś propozycje innego modelu - auto dla koleżanki- pierwszy wóz smile.gif

Kwota 20kpln na auto

Podoba jej sie ibiza ta po 2002 roku - dla mnie troche auto z poprzedniej epoki ale cóż... w kazdym razie bardzo ciezko o taką ibize - wiekszosc jakie juz z nią oglądałem to malowane dookoła wynalazki...

Generalnie szuka auta klasy polo/clio/ibiza - wyjątkowo właśnie corolla...

Nie starszy niż jakiś 2004 rok.

Dla mnie faworytem jest clio - było jedno mega fajne za 2 dychy, 2007 rok 40kkm przebiegu, salonowe ale bez klimy a to niestety warunek konieczny frown.gif

207 dużo droższe... nowe corsy też...

Szukamy w woj łódzkim dlatego mniejszy wybór i ciężko ciężko frown.gif

Napisano

> Ewentualnie jekieś propozycje innego modelu - auto dla koleżanki- pierwszy wóz

Fiat grande Punto

Napisano
  • Autor

> Fiat grande Punto

Tez tak sobie rozważam- jak jest z awaryjnością i rdzą w tym modelu i jaki silnik można jej polecic (benzynowy) ? Ja jeździłem dieslem 1.3 cdti 75 koni i niestety była masakra- ogromna turbodziura- ciezko było ruszyc spod świateł czy w jakiejś kryzysowej sytuacji jeśli wysprzeglilem za wcześnie- jedynie półsprzęgło ratowało sytuacje i niestety nie byłą to wada tego egzemplarza bo opinie na autocentrum to potwierdziły frown.gif

Napisano

kolejne auto bez przebiegu od dziadka...

ja na sam widok takich ogłoszeń odpuszczam, niedawno oglądałem bezwypadkową, używaną tylko w niedziele przez dziadka astre - cały prawy bok wspawany był, więc dziadek może jeszcze żyje, ale babcia już pewnie pod ziemią...

co do corolli to lakier na przodzie auta jakiś taki świeży wygląda, nie wiem może kwestia oświetlenia

co do wyboru konkretnego modelu to ciężko upierać sie tylko przy jednym. aut w ogłoszeniach duuuuuuuużo, ale znalezienie czegoś przede wszystkim w dobrym stanie nie jest proste i może troche potrwać, więc warto rozglądać sie za róznymi modelami

Napisano

> Tez tak sobie rozważam- jak jest z awaryjnością i rdzą w tym modelu i jaki silnik można jej polecic

> (benzynowy) ?

> Ja jeździłem dieslem 1.3 cdti 75 koni i niestety była masakra- ogromna

> turbodziura- ciezko było ruszyc spod świateł czy w jakiejś kryzysowej sytuacji jeśli

> wysprzeglilem za wcześnie- jedynie półsprzęgło ratowało sytuacje i niestety nie byłą to wada

> tego egzemplarza bo opinie na autocentrum to potwierdziły

tak jak piszesz 1.3 JTD 75/90KM są bardzo ospałe i jadą dopiero w górym zakresie obrotów -taka uroda małych bocianów

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.