Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Zdziera opony przód od środka

Featured Replies

Napisano

Wcześniej było dobrze jak wymieniłem całe Macphersony icon_rolleyes.gif na nowe to poswatał właśnie ten problem zbieżność zrobiona geometria itd. auto bezwypadkowe co może być przyczyną???? tongue.gif z góry dziekować piesc.gif

Napisano

a mocowania dolne amorków nie zostały przypadkiem przerobione? Co za amorki zakładałeś?

Napisano
  • Autor

> a mocowania dolne amorków nie zostały przypadkiem przerobione? Co za amorki zakładałeś?

oryginalne wszystko nic nie było przerabiane

Napisano

> Wcześniej było dobrze jak wymieniłem całe Macphersony na nowe to poswatał właśnie ten problem

> zbieżność zrobiona geometria itd. auto bezwypadkowe co może być przyczyną???? z góry

> dziekować

Dawno temu to robiłeś? Może już wcześniej opony miałeś ścięte i nie zwróciłeś uwagi

Napisano
  • Autor

> Dawno temu to robiłeś? Może już wcześniej opony miałeś ścięte i nie zwróciłeś uwagi

dawno robiłem ok pół roku temu. Opony jedne mi przydarło wiec zrobiłem zbierzke i geo i założyłem te z tyłu na przód żeby luknać czy zdziera dalej i sutuacja sie powtarza :/ amorki firma NN ( nie znana ) smile.gif

Napisano

> dawno robiłem ok pół roku temu. Opony jedne mi przydarło wiec zrobiłem zbierzke i geo i założyłem

> te z tyłu na przód żeby luknać czy zdziera dalej i sutuacja sie powtarza :/ amorki firma NN (

> nie znana )

Przyczynną mogą być amorki, chińskie zamienniki ni jak się mają wymiarami do oryginałów

Napisano
  • Autor

> Przyczynną mogą być amorki, chińskie zamienniki ni jak się mają wymiarami do oryginałów

kurcze no juz nie wiem sam myślałem może że końcówki drążków kier. miały by wpływa na to ????

Napisano

> Wcześniej było dobrze jak wymieniłem całe Macphersony na nowe to poswatał właśnie ten problem

> zbieżność zrobiona geometria itd. auto bezwypadkowe co może być przyczyną???? z góry

> dziekować

Jesli zdziera ci opony od wewnetrznej strony to mozliwosci masz dwie lub ich mix - kola sa rozbiezne lub za bardzo pochylone do srodka lub jedno i drugie razem wziete.

Napisano
  • Autor

> Jesli zdziera ci opony od wewnetrznej strony to mozliwosci masz dwie lub ich mix - kola sa

> rozbiezne lub za bardzo pochylone do srodka lub jedno i drugie razem wziete.

no tak tylko jak sie za to wziąśc żeby było ok ????

Napisano

> no tak tylko jak sie za to wziąśc żeby było ok ????

Pochylenie kol, potem zbieznosc.

Napisano
  • Autor

> Pochylenie kol, potem zbieznosc.

z tego co wiem to w tych autach pochylenia sie nie ustawi?? czy to prawda????

Napisano

> z tego co wiem to w tych autach pochylenia sie nie ustawi?? czy to prawda????

Aha. A do malucha nie wejdzie silnik 1100.

Napisano

kto CI takich głupot naopowiadał?

Napisano

> kto CI takich głupot naopowiadał?

a da sie majac orginalny zawias ?

Napisano

> a da sie majac orginalny zawias ?

Zawsze sie da, jesli tylko trzeba.

Napisano

> no tak tylko jak sie za to wziąśc żeby było ok ????

Wczoraj byłem w Norauto i widziałem, że mają w cenniku geometrię przodu za chyba 130zł. Tylko koniecznie geometrię a nie samą zbieżność.

Napisano

> kto CI takich głupot naopowiadał?

Opiszesz tę regulację na seryjnym zawieszeniu? Sam jestem ciekaw...

Napisano

> z tego co wiem to w tych autach pochylenia sie nie ustawi?? czy to prawda????

Takich partaczy mamy w serwisach, że uja potrafią, jak danych w kompie nie ma (tak jak w przypadku pochylenia w cento) to ręce rozkładają i gadają, że się nie da

Napisano

> a co mam Ci dokładnie opisać?

No regulację pochylenia kół bo ponoć się da.

Napisano

da się to zrobić

wujek google powie Ci dużo ciekawych rzeczy np. KLIK

Napisano

> da się to zrobić

> wujek google powie Ci dużo ciekawych rzeczy np. KLIK

Nie o to mi chodzi. Internet znam na wylot w tym temacie bo pisałem z tego magisterkę. Ciekawi mnie Twój sposób regulacji seryjnego zawieszenia fiata. 20.GIF

Napisano

seryjne na naszym forum ma różne znaczenie, bo jakby na to nie patrzeć to każdy z nas ma serie nie dłubaną

Napisano

U mnie też ścina, da się ustawić czy koła są zbieżne lub rozbieżne, ale nie kąt pochylenia (dane z AutoCad). Mechanik stwierdził że to amortyzatory mają bicie na boki i nie trzymają więc koła się pochylają.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.