Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Dzieci w płonacym samochodzie - kto zawinił?

Featured Replies

Napisano

> link

to jakiś koszmar... zostawienie dzieci samych w samochodzie to błąd, należy o tym pamiętać.

Napisano

> to jakiś koszmar... zostawienie dzieci samych w samochodzie to błąd, należy o tym pamiętać.

pewnie że błąd, pytanie co byś zrobił na miejscu kobitki

z tego co mówiła dzieciaki spały w fotelikach icon_rolleyes.gif

sam czasem zostawiam małego w aucie, ale staram się utrzymywać kontakt wzrokowy icon_rolleyes.gif

Napisano

> to jakiś koszmar... zostawienie dzieci samych w samochodzie to błąd, należy o tym pamiętać.

zostawienie to jeszcze nie takie straszne przestepstwo ale skąd na tylnym siedzeniu wziął się ogień?

to jest najważniejsze aby wiedzieć kto zawinił...

Napisano

Wydaje mi się że zaprószenie ognia wynikło przez zabawę zapalniczką samochodową hmm.gif

Napisano

> Wydaje mi się że zaprószenie ognia wynikło przez zabawę zapalniczką samochodową

Co to za auto?

Miało zapalniczkę z tyłu?

Napisano

> pewnie że błąd, pytanie co byś zrobił na miejscu kobitki

> z tego co mówiła dzieciaki spały w fotelikach

> sam czasem zostawiam małego w aucie, ale staram się utrzymywać kontakt wzrokowy

Ja nie robię tego nigdy, nie mówię oczywiście o sytuacji kiedy stoję obok samochodu ...,a kobitka pewnie nie zrobiła by tego jeszcze raz.

Ryzyko jest zawsze, może dojść do zwarcia i samochód może nawet sam się zapalić, uruchomić na biegu, stoczyć,nie mówiąc już o ingerencji osób trzecich...

Napisano

> Ja nie robię tego nigdy,

naprawdę nigdy ?

mnie się zdarzyło jak pisałem, np podczas tankowania, mały śpi, nalewam i muszę iść zapłacić,

budził byś dzieciaka w takim momencie ?

> Ryzyko jest zawsze, może dojść do zwarcia i samochód może nawet sam się zapalić, uruchomić na

> biegu, stoczyć,nie mówiąc już o ingerencji osób trzecich...

ok.gif

kiedyś był przypadek że ukradli samochód z dzieckiem, o ile pamiętam porzucili wtedy auto wraz z dzieciakiem wink.gif

ale mogło się inaczej skończyć frown.gif

Napisano

> naprawdę nigdy ?

> mnie się zdarzyło jak pisałem, np podczas tankowania, mały śpi, nalewam i muszę iść zapłacić,

> budził byś dzieciaka w takim momencie ?

Naprawdę, być może jestem na tym punkcie trochę zakręcony. Nie jadę z dziećmi sam na stację, chyba że ktoś dorosły jest jeszcze w samochodzie. Było kiedyś jeszcze inne zdarzenie, dziecko bawiło się w samochodzie stojącym na podwórku i samochód się zapalił - nie pamiętam jak skończyła się ta historia.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.