Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Demontaż oraz montaż szyby tylnej i tylnych bocznych

Featured Replies

Napisano

Witajcie, czy ktoś krok po kroku mógłby mi to opisać... z góry thx, proszę bez spamu, zbędnych pytań itp

Napisano

> Witajcie, czy ktoś krok po kroku mógłby mi to opisać... z góry thx, proszę bez spamu, zbędnych

> pytań itp

tylna? podważasz czymś pod uszczelką tylko uważaj żeby nie pękła a montaż na sznurek, a tylne z drzwi to ściągasz tapicerkę, wyciągasz zawleczkę z podnośnika i wyciągasz. jak rozbierzesz to będziesz wiedział jak waytogo.gif

zdziwiłeś mnie takimi pytaniami, przeca masz obcykane takie sytuacje 270751858-jezyk.gif

Napisano
  • Autor

w drzwiach jak najbardziej, oraz wkładanie na sznurek... gorzej z wyjmowaniem ;p

Napisano

> w drzwiach jak najbardziej, oraz wkładanie na sznurek... gorzej z wyjmowaniem ;p

no trzeba uważać żeby nie uszkodzić

Napisano

> w drzwiach jak najbardziej, oraz wkładanie na sznurek... gorzej z wyjmowaniem ;p

czesem do wyjmowania mogą przydać się blaszki, które włozone pod uszczelkę odciagną ją nieco do środka.

Co do samego wkładania i wyjmowania to najlepiej to robić jak uszczelki miekkie są (czyli jak są ciepłe).

Łatwiej się wtedy poddają i mniejsze ryzyko jest że coś się uszkodzi.

pozdr

Napisano

> Witajcie, czy ktoś krok po kroku mógłby mi to opisać... z góry thx, proszę bez spamu, zbędnych

> pytań itp

Ostatnio jak lakiernik u Tchiba wyciągał tylną szybę to wkładał co 4-5 cm nity (węższą częścią), jak już miał wszystkie na około to tylko lekko pchnął i sama wyszła.

Napisano

> Ostatnio jak lakiernik u Tchiba wyciągał tylną szybę to wkładał co 4-5 cm nity (węższą częścią),

> jak już miał wszystkie na około to tylko lekko pchnął i sama wyszła.

dokladnie tak jak mowisz smile.gif Wyszla pieknie, nawet przednia smile.gif A teraz wkladalismy przod i tyl i na sznurek poszlo bez najmniejszego problemu smile.gif

Napisano

> dokladnie tak jak mowisz Wyszla pieknie, nawet przednia A teraz wkladalismy przod i tyl i na

> sznurek poszlo bez najmniejszego problemu

A jak z przodu były problemy z deską?

Napisano

> A jak z przodu były problemy z deską?

Dlaczego miałyby być? Wyjmowanie szyby zaczynasz od góry, wkładanie od dołu i nie będzie problemów ok.gif

Napisano

> Dlaczego miałyby być? Wyjmowanie szyby zaczynasz od góry, wkładanie od dołu i nie będzie problemów

Ja niestety miałem problem z montażem i dla tego pytam.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.