Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Dobry alkomat... co kupić

Featured Replies

Napisano

W nawiązaniu do innego wątku.... swięta

Co polecicie aby być na 10000% pewnym, że sie nie ma promili.... i nie pisać nie pić bo po jednym cukierku michałku lub syropie już macie % old.gif...... o paczku z adwokatem nie wspomnę hehe.gif

Napisano

jak na 1000000000% to tylko alkomat użyczony na pobliskim posterunku policji. Jest jeden warunek, na posterunek trzeba udać się pieszo zlosnik.gif

Napisano

> W nawiązaniu do innego wątku.... swięta

> Co polecicie aby być na 10000% pewnym, że sie nie ma promili.... i nie pisać nie pić bo po jednym

> cukierku michałku lub syropie już macie % ...... o paczku z adwokatem nie wspomnę

Będziesz po każdym cukierku się badał smile.gif

Mam w domu al 6000. Działa ale mu nie ufam. Jeśli nie ma "zero zero" nie jadę.

Napisano

> jak na 1000000000% to tylko alkomat użyczony na pobliskim posterunku policji. Jest jeden warunek,

> na posterunek trzeba udać się pieszo

No niekoniecznie się tak łatwo da.

W sierpniu byłem w Tychach na weselu. Bibka pub2.gif była ze trzy dni. W dniu wyjazdu dobrze się czułem, ale się chciałem upewnić. Na komendzie jedyny alkomat był na legalizacji, a takim samochodowym nie chcieli mnie przebadać. Wysłali mnie na izbę, a tam siedział człowieczek który też nie chciał. Dopiero jak poszedłem do jakiejś Pani Dyrektor tej izby to się udało, ale zachodu i zmarnowanego czasu było co niemiara. Niestety, niektórzy policjanci (i nie tylko) zajmują pewne stanowiska publiczne, ale nie dorośli do tego, żeby żeby służyć ludziom pomocą.

A tak przy okazji, wyszły trzy zera zlosnik.gif.

Napisano

> W nawiązaniu do innego wątku.... swięta

> Co polecicie aby być na 10000% pewnym, że sie nie ma promili.... i nie pisać nie pić bo po jednym

> cukierku michałku lub syropie już macie % ...... o paczku z adwokatem nie wspomnę

mam taki

jestem zadowolony, jeśli jest choćby 0,001 to nie jade.

Można się zdziwić jak bardzo wynik zależy od stanu organizmu a nie ilości wypitego alkoholu. Często pijąc duzo ale bedac wypoczetym, najedzonym, wychodza nieprawdopodobnie niskie wyniki. Ale czasem jest odwrotnie - po kilku kieliszkach pokazuje juz bardzo duzo, ale jak jestem zmeczony i niewyspany

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.