Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Garaż dla klasyka?

Featured Replies

Napisano

> Garaż to się "wrzuca" w bryłę budynku - wygodniej, vat 7% i podatek, jak za mieszkanie.

Ale jak ktoś ma kilka staruchów + 2 dupowozy to taki garaż już ciężko wrzucić w bryłe budynku

Napisano

> Ale jak ktoś ma kilka staruchów + 2 dupowozy to taki garaż już ciężko wrzucić w bryłe budynku

Heh, przed budową szukaliśmy też gotowego budynku - jeden z bliźniaków miał 3 kondgnacje: cały parter to był wieeelki garaż. biglaugh.gif

Napisano

> Jeżeli najtańsza najtańsza, to błąd, bo one są cienkie jak gazeta. Trzeba było wziąć najtańszą z

> grubszych.

Chodziło mi tylko o to, żeby osłonić troszkę "zawiewanie" śniegu pod garażem...

Na wiosnę garaż znajdzie docelowe miejsce o wtedy zainwestujemy w coś porządniejszego...

Napisano

> A czym to jest podyktowane że pozdejmowałeś tablice i kiedy wraca (1986) z remontu??

Hehe, powód jest jak zwykle banalny... lenistwo.

Tablice zostały ściagnięte bo w związku z nowymi przepisami (droższa rejestracja jeżeli nie dopełni się 30dniowego terminu na przerejestrowanie) postanowiłem wszystkie zarejstrować na siebie...

Klasyk dostał nowe tablice, a Bosmal ma stare, ale musiały zostać zdemontowane do wymiany nalepki legalizacyjnej i już nie wróciły na swoje miejsce...

Napisano

> Hehe, powód jest jak zwykle banalny... lenistwo.

> Tablice zostały ściagnięte bo w związku z nowymi przepisami (droższa rejestracja jeżeli nie dopełni

> się 30dniowego terminu na przerejestrowanie) postanowiłem wszystkie zarejstrować na siebie...

> Klasyk dostał nowe tablice, a Bosmal ma stare, ale musiały zostać zdemontowane do wymiany nalepki

> legalizacyjnej i już nie wróciły na swoje miejsce...

Pociesze Cię że nie jesteś sam moje tablice też w domu a zderzaki oddane do polerowania smile.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.