Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

skrzynia biegów 1.0

Featured Replies

Napisano

Witam

moze głupie pytanie ale nie robiłem tego jeszcze ale jak moge sprawdzić poziom oleju w skrzyni i gdzie się go dolewa ? hmm.gif

moja serce.gifma egzaminy i auto jest w ciagłym ruchu dla tego nie mam jak go zabrać do mechanika.... zlosnik.gif

jak przyjechałem sprawdzić auto wszystko było ok chodzi cicho i poprawnie ale ...ale jest troche mokra podłoga i opryskany katalizator...czymś tłustym a skrzynie mam mokrą od dołu...odrobine nawet kapie jak postoi wiec stawiam na olej ze skrzyni.

problem jest taki że moja miała już dwa razy taka sytuacje ze coś bardzo hałasowało i tym bardziej się rozpędzała tym gorzej było a potem wszystko wraca do normy...twierdzi że hałas jakby koła miały się urwać i już się tym martwie oslabiony.gif

zawieszenie ok..koła, tłumik też....

Napisano

W skrzyni biegów są dwa korki: jeden z boku (w zasadzie to z przodu), którym wlewa się olej i drugi na spodzie do spuszczania oleju. A jeśli chodzi o poziom oleju, to idea jest taka, że jak wlewasz olej przez ten boczny otwór to jak zaczyna się wylewać ze skrzyni tzn. że już wystarczy biglaugh.gif

Napisano
  • Autor

mile widziane fotki albo rysunek skrzyni z korkiem wink.gif

Napisano

jak masz samochód opryskany olejem to pewnie poszła albo guma na przegubie albo uszczelniacz. Dolewka mi starczyła na 50 km.

Napisano

Klucz do korka wlewowego imbus 12, u mnie bardzo ciężko się odkręca.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.