Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Pijany Tir

Featured Replies

Napisano

Wczoraj pokazywali to w TV, dziś jest w necie link.

Może ja mam jakiegoś dziwnego farta, ale takich świrów w Tirach jeszcze nie spotkałem. Ale może to raczej bliżej wschodniej granicy się spotyka?

Napisano

Pijany kierowca TIR-a, osobówki, motocyklista, rowerzysta, pieszy, dróżnik, lekarz...Wszystko prędzej czy później kończy się jednym: KTOŚ z powodu pijaka umiera. A społeczeństwo niewiele złego widzi w takich pijaczkach, skoro wciąż się takie elementy zdarzają...

Napisano

> Pijany kierowca TIR-a, osobówki, motocyklista, rowerzysta, pieszy, dróżnik, lekarz...Wszystko

> prędzej czy później kończy się jednym: KTOŚ z powodu pijaka umiera. A społeczeństwo niewiele

> złego widzi w takich pijaczkach, skoro wciąż się takie elementy zdarzają...

Tutaj widać coś w temacie mentalności o której wspomniałeś.

Napisano

> Pijany kierowca TIR-a, osobówki, motocyklista, rowerzysta, pieszy, dróżnik, lekarz...Wszystko

> prędzej czy później kończy się jednym: KTOŚ z powodu pijaka umiera. A społeczeństwo niewiele

> złego widzi w takich pijaczkach, skoro wciąż się takie elementy zdarzają...

Quote:

Za kierownicą ciężarówki siedział 35-letni obywatel Litwy. Mężczyzna był pijany. Miał 1,5 promila alkoholu w organizmie.

W takich pijaczkach? hmm.gif

Napisano

Witam serdecznie.

> Wczoraj pokazywali to w TV, dziś jest w necie link.

> Może ja mam jakiegoś dziwnego farta, ale takich świrów w Tirach jeszcze nie spotkałem. Ale może to

> raczej bliżej wschodniej granicy się spotyka?

Może? Miałem taką przygodę. Próbował mnie staranować na trasie. Efekt wgnieciona tylna klapa w CR-V. Dalej już mu uciekłem i nie sadziłem, że przyspiesza do wyprzedzania.

Po zatrzymaniu nie dał rady wyjść z kabiny. Kiedy go wyciągnęli, okazało się, że miał "tylko" 1,5 promila.

Polak, z okolic Poznania. W okolicach wschodniej granicy znalazł się chyba przypadkiem?

Pozdrawiam.

Napisano

> Wczoraj pokazywali to w TV, dziś jest w necie link.

> Może ja mam jakiegoś dziwnego farta, ale takich świrów w Tirach jeszcze nie spotkałem. Ale może to

> raczej bliżej wschodniej granicy się spotyka?

co byś chciał, tam jeszcze większy 3 świat niż u nas mają, totalny brak zasad nie mówiąc już o kulturze, podludzie bo ludźmi to bym ich nie nazywał.

Napisano

> co byś chciał, tam jeszcze większy 3 świat niż u nas mają, totalny brak zasad nie mówiąc już o

> kulturze, podludzie bo ludźmi to bym ich nie nazywał.

Ale Ty tak o kazdym co mieszka na wschodzie?

Bo szczerze mowiac, zaczyna mnie irytowac Twoj zachwyt NIemcami...

NIe znam Cie osobiscie, ale wyglaszajac takie poglady to nie wystawiasz sobie najlepszego swiadectwa sick.gif

IMHO powienienes tutaj zarobic bana ok.gif

Napisano

> Ale Ty tak o kazdym co mieszka na wschodzie?

nie, ale tylko o tych których spotkałem, mój znajomy kierowca tira nie lubi się nawet w tamte rejony wybierać z kolei moja żona lubi wyjazdy w tamte rejony może po prostu ma więcej szczęścia.

> Bo szczerze mowiac, zaczyna mnie irytowac Twoj zachwyt NIemcami...

rozumiem, masz do tego prawo każdemu podoba się coś innego.

> NIe znam Cie osobiscie, ale wyglaszajac takie poglady to nie wystawiasz sobie najlepszego

> swiadectwa

To jest moje zdanie i taki jestem, świat nie daje mi szans abym myślał inaczej, a nie chce żyć w kłamstwie i obłudzie.

> IMHO powienienes tutaj zarobic bana

to twoje zdanie i oczywiście szanuje je.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.