Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Czarna deska rozdzielcze do seja.

Featured Replies

Napisano

Czy wychodziły seje z czarnymi dechami? hmm.gif czy jedynym wyjściem jest flok... Dzięki i pozdrawiam

Napisano

> Czy wychodziły seje z czarnymi dechami? czy jedynym wyjściem jest flok... Dzięki i pozdrawiam

z tego co kojarzę to tylko do cc były czarne

Napisano

ja nie widzialem jeszcze czarnego chyba ze okleina z allegro i to jeszcze nie ktore elementy tylko a cc owszem czarne byly bo sam mialem taka

Napisano

> Czy wychodziły seje z czarnymi dechami? czy jedynym wyjściem jest flok... Dzięki i pozdrawiam

zawsze mozesz skóra obszyc (mowa o eko skorze)

Napisano

Zawsze mozesz pomalowac deche

Napisano

albo np pomalowac lakierem strukturalnym smile.gif ladnie wyglada i po wyschnieciu wyglada jak plastik smile.gif

Napisano

> albo np pomalowac lakierem strukturalnym ladnie wyglada i po wyschnieciu wyglada jak plastik

w/g mnie wygląda ok, malowalem u siebie konsole takim lakierem i wyszlo tak ....

284377156-konsola.jpg

post-15195-14352510411309_thumb.jpg

Napisano

> w/g mnie wygląda ok, malowalem u siebie konsole takim lakierem i wyszlo tak ....

A w seju... idzie pomalować ją np. czarnym matem? Trzeba matowić ją przed lakierowaniem> Myślę, że bez tego nie pójdzie biglaugh.gif Bo będę robił cały środek w czarno, i decha w czarno by była zbawieniem:D

Napisano

niestety w seju były tylko szare. Jeśli robisz całość na czarno to lepiej daj do flokowania

Napisano

> niestety w seju były tylko szare. Jeśli robisz całość na czarno to lepiej daj do flokowania

Dobrze gada polać mu 20.GIF

Napisano

> niestety w seju były tylko szare. Jeśli robisz całość na czarno to lepiej daj do flokowania

Właśnie to będzie najlepszy option chyba. Dzięki bardzo za rozwianie wątpliwości ok.gif

Napisano

> Właśnie to będzie najlepszy option chyba. Dzięki bardzo za rozwianie wątpliwości

Możesz pomalować strukturą, ale ja bym dał na strukturę jeszcze kilka warstw czarnego matu, bo struktura się kruszy jak było w moim przypadku (lakier w sprayu firmy BOLL). Mam tak pomalowane podłokietniki (cz rączki jak zwał tak zwał) w drzwiach i jest git.

pozdro

Napisano

tak tylko jak jakaś baba wsiądzie z paluchami wartymi więcej niż Twój sej, to wtedy mogą zostać rysy i pupa blada

Napisano

> tak tylko jak jakaś baba wsiądzie z paluchami wartymi więcej niż Twój sej, to wtedy mogą zostać

> rysy i pupa blada

biglaugh.gifbiglaugh.gifbiglaugh.gifbiglaugh.gifbiglaugh.gifbiglaugh.gifbiglaugh.gifbiglaugh.gifbiglaugh.gifbiglaugh.gifbiglaugh.gifbiglaugh.gifbiglaugh.gifbiglaugh.gif

Moja kobita w sumie nie robi sobie szponów, jak co niektóre ... potrafią. Deska i tak to sprawa na ciepłe dni:) teraz brak odpowiedniego ciepłego i bezwietrznego miejsca na to crazy.gif

Napisano

> A w seju... idzie pomalować ją np. czarnym matem? Trzeba matowić ją przed lakierowaniem> Myślę, że

> bez tego nie pójdzie Bo będę robił cały środek w czarno, i decha w czarno by była

> zbawieniem:D

Matujsze normalnie jak do malowania 600 na mokro póżniej podkład do plastiku i czarny mat

Napisano
  • Autor

Chyba flok jest najlepszym rozwiązaniem. Wnętrze jest czarne łącznie z podsufitką. Mam CC z deską od SC zlosnik.gif

Napisano

> A w seju... idzie pomalować ją np. czarnym matem? Trzeba matowić ją przed lakierowaniem> Myślę, że

> bez tego nie pójdzie Bo będę robił cały środek w czarno, i decha w czarno by była

> zbawieniem:D

Ja swoja malowałem sprayem , użytkowałem dobre dwa lata , nic nie schodziło i nic nie pękało , w ogóle wszystkie szare plastiki miałem pomalowane i było ok ok.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.