Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Liczik od wersji OPC do zwykłej astry G

Featured Replies

Napisano

witajcie

czy pasuje p&p? Jakoś bardziej mi podchodzi ten od wersji OPC

Napisano

Taki:

Wg mnie powinien pasować. Zegary były produkowane przez dwie VDO i TRW

Napisano

Ok, czyli białe tarcze. Ten z filmiku chyba z nowszych, bo ma te dodatkowe podziałki.

Ja zmieniałem na białe, pasują bez problemu. Czarne (seryjne) są "smutne". Fajnie wyglądają też te z chromowanymi obwódkami.

Napisano

> Ok, czyli białe tarcze.

I chromowane ramki wokół zegarów zlosnik.gif

Napisano

> witajcie

> czy pasuje p&p? Jakoś bardziej mi podchodzi ten od wersji OPC

JASNE, że pasuje osobiście zmieniałem.

4f414c2779628385med.jpg

Pozdrawiam

Napisano

> JASNE, że pasuje osobiście zmieniałem.

Przebieg też pasuje???? zlosnik.gif033102bebe_1_prv.gifzlosnik.gif033102bebe_1_prv.gif

Napisano

> Przebieg też pasuje????

U mnie pasuje palacz.gif

Napisano

> Przebieg też pasuje????

jak ja zmieniałem to nie pasował ale przeprogramowanie VDO to minuta czasu i już spasował palacz.gif

brat

Napisano

> jak ja zmieniałem to nie pasował ale przeprogramowanie VDO to minuta czasu i już spasował

> brat

Dobrze dla kolejnego kupującego zmienić jeszcze liczbę kilometrów, przy której powinna być kolejna inspekcja. Po co się tłumaczyć po podpięciu do fejsa / techa, dlaczego auto ma 150 tys km, a inspekcja przypada na 220? 270751858-jezyk.gif

Napisano

> Dobrze dla kolejnego kupującego zmienić jeszcze liczbę kilometrów, przy której powinna być kolejna

> inspekcja. Po co się tłumaczyć po podpięciu do fejsa / techa, dlaczego auto ma 150 tys km, a

> inspekcja przypada na 220?

nie ja to programowałem więc szczegółów nie znam ale z tego co widziałem to nic więcej nie było programowane a inspekcja zaświeciła się prawidłowo hmm.gif

więc nie wiem czy był to zbieg okoliczności czy po prostu wskoczył interwał czasowy w sensie 15kkm i/lub rok,

brat

Napisano

> nie ja to programowałem więc szczegółów nie znam ale z tego co widziałem to nic więcej nie było

> programowane a inspekcja zaświeciła się prawidłowo

> więc nie wiem czy był to zbieg okoliczności czy po prostu wskoczył interwał czasowy w sensie 15kkm

> i/lub rok,

> brat

Hm........ mogło się zgrać czasowo, albo jednak miałeś to zmienione. Mój fejs nie dawał takiej możliwości i dopiero po podłączeniu innego i sprawdzeniu następna inspekcja wypadała przy przebiegu o 60 tys km większym (lub za około 340 dni), niż ustawiony. Drobnostka, ale myślę warto o tym wiedzieć.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.