Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Suzuki sx4.Wyłącza się wspomaganie.

Featured Replies

Napisano

Pacjent to sx4 z motorem 1.6.Objaw-od czasu do czasu wyłącza się wspomaganie kierownicy.W serwisie jest wszystko ok.Spotkał się ktoś z takim przypadkiem?

Napisano

> Pacjent to sx4 z motorem 1.6.Objaw-od czasu do czasu wyłącza się wspomaganie kierownicy.W serwisie

> jest wszystko ok.Spotkał się ktoś z takim przypadkiem?

3 lata 70kkm , cisza.

Napisano

> Pacjent to sx4 z motorem 1.6.Objaw-od czasu do czasu wyłącza się wspomaganie kierownicy.W serwisie

wspomaganie jest elektryczne? jesli tak to jaki jest wiek/stan aukumulatora? Wspomaganie elektryczne potrafi pobierac konkretne ilosci pradu.

Napisano
  • Autor

> wspomaganie jest elektryczne? jesli tak to jaki jest wiek/stan aukumulatora? Wspomaganie

> elektryczne potrafi pobierac konkretne ilosci pradu.

Wspomaganie elektryczne.Autko z maja tego roku.Robi duże przebiegi,więc akumulator jest doładowany.

Napisano

> Wspomaganie elektryczne.Autko z maja tego roku.Robi duże przebiegi,więc akumulator jest

> doładowany.

czyli gwarancja. to teraz pytanie ktory serwis suzuki bo w Lodzi bo sa 3. Najslabsza opinie ma Kosicki (z czym sie raczej zgodze), Polmozbyt i Autotraper maja lepsze opinie ale nie mam doswiadczen.

Napisano

Takim samym to nie. SX4 mojego ojca miał latem problemy z akumulatorem. Przy jednym padzie akumulatora zdarzyło się że auto nie dawało się uruchomić, a na tablicy wyświetliła się awaria elektrycznego wspomagania kierownicy. Już myślełem wzywać ojcu lawetę do serwisu, ale tknęła mnie twórcza myśl: odłaczyłem akumulator na jakieś 2h, tak żeby zresetować nastawy komputera. Po podłączeniu błędu już nie było, silnik zaskoczył i wspomaganie działa do dzisiaj bez najmniejszego zająknięcia. Można więc u Ciebie podejrzewać jakieś problemy z zasilaniem/masą lub samym sterowaniem.

Napisano

We Fiatach podobno pada jakiś czujnik położenia skrętu. Mam nadzieję że nazwy nie pomyliłem.

Być może wspomaganie to Suzuki ma fiatowskie (bliźniak Fiat Sedici).

Napisano

> Być może wspomaganie to Suzuki ma fiatowskie (bliźniak

> Fiat Sedici).

Mi się to w Pandzie kilka razy zdarzyło po tym, jak silnik został zduszony mechanicznie i ponownie uruchomiony. Pomaga standardowy "reset" samochodu polegający na odpięciu akumulatora na kilka mimut, podłączenie potem zapłon włącz/wyłącz/włącz i start. Nie wiem czy to ma jakiś związek, ale pomaga do kolejnego zduszenia (żona uczyła się jeździć Pandą) hehe.giffacepalm.gifpanic.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.