Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

UWAGA na gościa z allegro

Featured Replies

Napisano

TEN ten gosc jest bardzo niezetelny.

Zamowilem u niego przelacznik sterowania sciemnianiem i wysokosci lamp. Dzisiaj dostalem przesylke kurierem co juz bylo dla mnie dziwne bo oplacalem list. Drugie zdziwienie było ze w srodku nie ma mojego przelacznika tylko panel sterowania nawiewami do Lacetti.

Kontakt z nim, a on do mnie ze aukcja dotyczyla tylko jednego ukladu sterowania a nie obu jak jest na zdjeciu.

Po powrocie do domu zastanowilem ze kwota za sama plytke 30 zl to za duzo. Wiec dzwonie do niego o zwrot i mowie, ze zle opisal aukcje, ze zle wyslal wiec chce kase spowrotem. A on ze prowizja ze inne, a jak sie go spytalem dlaczego i mowie ze chce polubownie ale jak chce to wystawie negatywa i bede mial to w nosie, a on mnie inwektywami na poziomie dzieciaka i sie rozlaczyl.

Dajcie to w eter i nie kupujcie u niego! policial.gifmlotek.gifangryfire.gif

Napisano

> TEN ten gosc jest bardzo niezetelny.

> Zamowilem u niego przelacznik sterowania sciemnianiem i wysokosci lamp. Dzisiaj dostalem

> przesylke kurierem co juz bylo dla mnie dziwne bo oplacalem list. Drugie zdziwienie było ze w

> srodku nie ma mojego przelacznika tylko panel sterowania nawiewami do Lacetti.

> Kontak z nim, a on do mnie ze aukcja dotyczyla tylko jednego ukladu sterowania a nie obu jak jest

> na zdjeciu.

> Po powrocie do domu zastanowilem ze kwota za sama plytke 30 zl to za duzo. Wiec dzwonie do niego o

> zwrot i mowie, ze zle opisal aukcje, ze zle wyslal wiec chce kase spowrotem. A on ze prowizja

> ze inne, a jak sie go spytalem dlaczego i mowie ze chce polubownie ale jak chce to wystawie

> negatywa i bede mial to w nosie, a on mnie inwektywami na poziomie dzieciaka i sie rozlaczyl.

> Dajcie to w eter i nie kupujcie u niego!

towar ok, ale ze zadzoniles i zadales zwrotu za to, ze wyslal ci kurierem (drożej i szybciej) niż zwykłą paczką, to tego nie rozumiem confused.gif

Napisano
  • Autor

> towar ok, ale ze zadzoniles i zadales zwrotu za to, ze wyslal ci kurierem (drożej i szybciej) niż

> zwykłą paczką, to tego nie rozumiem

Wlasnie ze to co dostalem nie jest dla mnie i nie jest to co zamawialem

A na zdjeciu nie bylo dwoch przelacznikow tylko jeden polaczony plytka, wiec jak mialem sie domyslec ze on chcial je sprzedawac je oddzielnie, bo jak mialem kupic ta plytke, ktora wlasnie mnie najbardziej interesowala.

Takze od ch.. mnie zwyzywal i sie rozlaczyl. Zglosze przez allegro jak sie nie odezwie i narobi mu smrodu.

A jakbys ktos szukal to bede mial panel sterowania nawiewami z wlacznikiem klimatyzacji

284450178-allegro.jpg

post-115536-14352510689237_thumb.jpg

Napisano

> Wlasnie ze to co dostalem nie jest dla mnie i nie jest to co zamawialem

> A na zdjeciu nie bylo dwoch przelacznikow tylko jeden polaczony plytka, wiec jak mialem sie

> domyslec ze on chcial je sprzedawac je oddzielnie, bo jak mialem kupic ta plytke, ktora

> wlasnie mnie najbardziej interesowala.

> Takze od ch.. mnie zwyzywal i sie rozlaczyl. Zglosze przez allegro jak sie nie odezwie i narobi mu

> smrodu.

> A jakbys ktos szukal to bede mial panel sterowania nawiewami z wlacznikiem klimatyzacji

walcz. Allegro ci napisze, ze nie jest strona w umowie i ze kolokwialne ma Cie w dupie. Niestety przerbialem, to już wiele razy. Jak szkoda jest mala trzeba olać, a widac, ze sprzedajacy nie na poziomie, szkoda zdrowia i nerwow.

Napisano

Obstawiam, że panel nawiewów jest więcej wart niż to co chciałeś kupić. biglaugh.gif

Napisano

> TEN ten gosc jest bardzo niezetelny.

> Zamowilem u niego przelacznik sterowania sciemnianiem i wysokosci lamp. Dzisiaj dostalem

> przesylke kurierem co juz bylo dla mnie dziwne bo oplacalem list. Drugie zdziwienie było ze w

> srodku nie ma mojego przelacznika tylko panel sterowania nawiewami do Lacetti.

> Kontakt z nim, a on do mnie ze aukcja dotyczyla tylko jednego ukladu sterowania a nie obu jak jest

> na zdjeciu.

> Po powrocie do domu zastanowilem ze kwota za sama plytke 30 zl to za duzo. Wiec dzwonie do niego o

> zwrot i mowie, ze zle opisal aukcje, ze zle wyslal wiec chce kase spowrotem. A on ze prowizja

> ze inne, a jak sie go spytalem dlaczego i mowie ze chce polubownie ale jak chce to wystawie

> negatywa i bede mial to w nosie, a on mnie inwektywami na poziomie dzieciaka i sie rozlaczyl.

> Dajcie to w eter i nie kupujcie u niego!

ten gość ma pełno negatów, na które nie odpowiada lub odpowiada w sposób chamski, to rzeczywiście jakiś rodzaj debila, a Ty powinieneś sprawdzić przed zakupem opinie o nim. Pozdro.

Napisano
  • Autor

> ten gość ma pełno negatów, na które nie odpowiada lub odpowiada w sposób chamski, to rzeczywiście

> jakiś rodzaj debila, a Ty powinieneś sprawdzić przed zakupem opinie o nim. Pozdro.

Chcialem go sprawdzic na malej kwocie, ale juz wiem ze dalej to z nim nie pohandluje.

Jak do poniedzialku nie odezwie się to panel bedzie po kosztach, czyli 29,99 plus koszta wysyłki.

Napisano

> Chcialem go sprawdzic na malej kwocie, ale juz wiem ze dalej to z nim nie pohandluje.

> Jak do poniedzialku nie odezwie się to panel bedzie po kosztach, czyli 29,99 plus koszta wysyłki.

Tak czy siak - biorę.

Napisano

> Tak czy siak - biorę.

ale widze ze summa summarum to cala ta aukcja ci sie niezle oplacila, bo nie dosc ze dostales kurierem to drozsza rzecz, to czym ty sie martwisz?

• 2 tygodnie później...
Napisano
  • Autor

Dzisiaj sie gosciu pofatygowal i zadzwonil do mnie i pyta sie czy pamietam o tej omylkowo wyslanej czesci.

Ja mu ze nie pamietam tak jak on zapmnial odpisac na moje maile.

Ciekaw jestem co wymysli, bo pewno ma teraz dwoch niezadowlonych klientow. angryfire.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.