Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Mam DPF w Cromie II - wycinac i tracic $ czy czekac ?

Featured Replies

Napisano

No wlasnie, co z tym zrobic ? Czasami sobie przepala go i wkurza mnie ze jadac 80 mam spalanie 13l / 100km. Na szczescie jest tak przez pare km ale troche to denerwuje i kosztuje. Gdzie to dziadostwo wyciac i czy juz wycinac czy czekac az sie zapcha totalnie? Stresuje sie ze pojade gdzies dalej i mi wywali blad DPF

Napisano

ile kkm auto ma na blacie? podaj swoje srednie przebiegi, napisz ile z nich jest robione w miescie

wywalenie dpf najkorzystniej by bylo robic z softem

Napisano
  • Autor

> ile kkm auto ma na blacie? podaj swoje srednie przebiegi, napisz ile z nich jest robione w miescie

> wywalenie dpf najkorzystniej by bylo robic z softem

Aktualnie 145 tkm. Przebiegi mieszane, powiedzmy 70% poza miastem 30% miasto. Mieszkam na wsi wiec troche mam jezdzenia jeszcze miedzy miejscowosciami itp wink.gif Robie ok 50 - 100km dziennie

Napisano

> Aktualnie 145 tkm. Przebiegi mieszane, powiedzmy 70% poza miastem 30% miasto. Mieszkam na wsi wiec

> troche mam jezdzenia jeszcze miedzy miejscowosciami itp Robie ok 50 - 100km dziennie

przy tych przebiegach 70% trasy teoretycznie nie powinienies miec jeszcze wiekszych problemow z dpf, pytanie tylko jak byl userowany wczesniej pojazd i jakie przeloty robil po miescie..

sprawdzaj stan oleju silnikowego i gdy by dpf nadmiernie sie zaczynal wypalac a poziom oleju silnikowego sie podnosil to bedzie wskazowka ze trzeba myslec o wywaleniu dpf'a

Napisano

> No wlasnie, co z tym zrobic ? Czasami sobie przepala go i wkurza mnie ze jadac 80 mam spalanie 13l

> / 100km. Na szczescie jest tak przez pare km ale troche to denerwuje i kosztuje. Gdzie to

> dziadostwo wyciac i czy juz wycinac czy czekac az sie zapcha totalnie? Stresuje sie ze pojade

> gdzies dalej i mi wywali blad DPF

brat miał ten sam problem i już ma go za sobą wink.gif

klik

Napisano

Kolegę "Cinka" można śmiało polecić ok.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.