Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Kia Carens

Featured Replies

Napisano

Witam wszystkich bow.gif

Niedawno zakupiłem KIA CARENS 2,0 CRDI 2007. Moje pierwsze wrażenia są bardzo pozytywne, ale chciałem zapytać o wasze opinie na temat tego auta. Silnik raczej ok- montują go w innych modelach Kia i Hyunday. Czy ma ktoś takie auto?

30.GIF

Napisano

> spox

> 404 Not Found

jusz zlosnik.gif

Napisano

> fajny ten Carnival, a co ma do Carensa??

czytaj mnie z ust K I A i nie jest to sid grinser006.gif

Napisano

> I co to ma do rzeczy ? Na francowatych wstawiasz fotkę Puga 307, a na skodzie rdzewiejąca Octavię ?

no 001.gif a na fordowatych witam nowych: rdześć zlosnik.gif

Napisano

Ja wrażenia co do Koreańskich Kia oprócz twardych plastików mam pozytywne. Gen. dobre auta za dobre pieniądze, raczej mało awaryjne i jak komuś nie zależy na znaczku na masce to nie ma się czego bać.

jeździj, rób przeglądy i jak sie nic nie zepsuje to czego się bać grinser006.gif

wiadomo skoro to turbo diesel to pamietaj o dobrym paliwie i nie oszczedzaj na tym.

Napisano

Witam,

ja mam również kijanke z 2007 lecz w benzynie.

Użytkuję od kwietnia zrobiłem już nią ponad 6 tysi. Jako rodzinne autko spisuję sie nienagannie. Zaraz po zakupie wymieniłem kompletnie klocki hamulcowe. przeczyściłem i nabiłem klimę. Jestem bardzo zadowolony z tego samochodu.

Jednakże mam czasami wrażenie że producent nie przyłożył się do uszczelek w drzwiach. Tłumaczę dlaczego, mam wrażenie jakby otwarte lekko było okno, a faktycznie tak nie jest.

Poza tym fura ok.

Napisano

> Witam wszystkich

> Niedawno zakupiłem KIA CARENS 2,0 CRDI 2007. Moje pierwsze wrażenia są bardzo pozytywne, ale

> chciałem zapytać o wasze opinie na temat tego auta. Silnik raczej ok- montują go w innych

> modelach Kia i Hyunday. Czy ma ktoś takie auto?

Znajomy ma taką tylko z 2008 roku. Przejechane ma ok.75kkm. Problemów jako takich nie miał. Tylko przy zmianie żarówki trzeba wyjąć reflektor. Ten sam silnik był montowany w Sportagu i w cee'dzie.

Napisano

> ello

> http://d.wiadomosci24.pl/g2/2d/a3/75/26104_1177689189_f935_p.jpeg

> sorii

Czemu to zdjęcie dawane jest do każdego pytania o Kie? Takie przypadki są nieliczne co ukazuję owe zdjęcie i każda marka ma wpadki. Jak i Skoda, Mercedes czy Kia. Teraz żaden samochód nie jest jak dawny Merc w 123 lub 124.

Napisano

To jest silnik VM Motori wloskiej firmy klepia tez silniki dla GM. Montowany np w Sportage i w Ceed. Nie ma DPF. Wymieniaj filtr powietrza czesciej niz zalecaja bo lubi sie przytkac i biedak sie dlawi. grinser006.gif

Napisano

> To jest silnik VM Motori wloskiej firmy klepia tez silniki dla GM. Montowany np w Sportage i w

> Ceed. Nie ma DPF. Wymieniaj filtr powietrza czesciej niz zalecaja bo lubi sie przytkac i

> biedak sie dlawi.

Wersja 140 KM ma DPF.

Napisano

> Wersja 140 KM ma DPF.

Zalezy, w ceedzie np nie ma.

Napisano

> Zalezy, w ceedzie np nie ma.

W Sportage'u z 2006 roku jest.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.