Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Miska olejowa

Featured Replies

Napisano

bawić się w zamienniki czy od razu kupić ricambi? przede wszystkim chodzi o "spasowalność" bo jak zamiennik ma pasować na 5 śrub z 10 to wolę dołożyć i dwa razy tyle i kupić oryginał. pacjent oczywiście 16v

Napisano

chyba było jakiś czas temu o tym, coś tam nie pasowały komuś otwory i nawiercał czy rozwiercał je

Napisano
  • Autor

> chyba było jakiś czas temu o tym, coś tam nie pasowały komuś otwory i nawiercał czy rozwiercał je

czyli darować sobie zamiennik? no.gif

Napisano

> czyli darować sobie zamiennik?

nie wiem, spróbuj się dogadać w jakimś sklepie, że jak zamiennik będzie pasował to go kupujesz a jak nie to bierzesz oryginał

pytaj na Smolenia w Bytomiu

Napisano

ostanio od Muzyka brałem cinkcionga i pasowała ok.gif

Napisano

kup stalowa miche ok.gif

ps. gdzie rozwaliles miske? bierzesz przyklad z roberta zlosnik.gif

Napisano
  • Autor

> kup stalowa miche

> ps. gdzie rozwaliles miske? bierzesz przyklad z roberta

a na Strzelców jest taka podłużna dziura i niestety nie wyhamowałem i jebs... Szkoda gadać sick.gif

Napisano

> bawić się w zamienniki czy od razu kupić ricambi? przede wszystkim chodzi o "spasowalność" bo jak

> zamiennik ma pasować na 5 śrub z 10 to wolę dołożyć i dwa razy tyle i kupić oryginał. pacjent

> oczywiście 16v

Zdecydowanie Ricambi. Kupiłem zamiennik i był dramat, połowa otworów do rozwiercenia po czym miska i tak ciekła jak opętana, bo jak się okazało była po prostu do d.....

Napisano

nie bierz zamiennika ! te ranty są krzywe i wypluwają silikon i olej cieknie.. ja dałem do wyklepania na gorąco oryginalna i jest git cool.gif

• 4 miesiące później...
Napisano

Podbiję temat grinser006.gif

Od kogo z allegro kupić oryginał miskę do 1.1spi? Ewentualnie nieoryginał, ale sprawdzony towar, żeby nie było kłopotu z montażem.

Napisano

> Podbiję temat

> Od kogo z allegro kupić oryginał miskę do 1.1spi? Ewentualnie nieoryginał, ale sprawdzony towar,

> żeby nie było kłopotu z montażem.

Nikt miski nie wymieniał? No nie wierzę skromny.gif

Napisano

pisz do Muzyka,

ostatnio On mi miske załatwiał, na jakiego chiniola, ale bez problemu podeszło...

Napisano

> nie bierz zamiennika ! te ranty są krzywe i wypluwają silikon i olej cieknie.. ja dałem do

> wyklepania na gorąco oryginalna i jest git

gdzie i ile zaplaciles ?

Napisano

> pisz do Muzyka,

> ostatnio On mi miske załatwiał, na jakiego chiniola, ale bez problemu podeszło...

dzięki, napiszę ok.gif otwory pasują, a jak z farbą, nie odłazi? Żeby nie zardzewiało po jednej zimie grinser006.gif

Napisano

> dzięki, napiszę otwory pasują, a jak z farbą, nie odłazi? Żeby nie zardzewiało po jednej zimie

dostała gdzieś od razu i tak z nią jeździłem i nic nie odłaziło i szczelne było. Jak ze fiata normalnie wink.gif

Napisano

> dostała gdzieś od razu i tak z nią jeździłem i nic nie odłaziło i szczelne było. Jak ze fiata

> normalnie

ja w seszlym tygodniu rozwalilem pospawalem wyklepalem i smiga :D w punciaku znowu miska byla cala tylko smoki lamalem srednio raz w miesiacu

Napisano

Kupiłem zamiennik i wywaliłem po 30km.... ale co oleju poszło i nerwów to już mój ból.

Oddać nie mogłem bo wlutowałem spływ z T i czujnik a problem był w pasowaniu na łukach - po prostu była taka szpara, że palca można było wsadzić...

Lepsza będzie używka ori.

Napisano

co ricambi to ricambi to wiadomo a z zamiennikami jest różńe raz lepsze raz gorsze zależy na co trafisz wink.gif przy zamiennikach warto zerknać na cene i nei rzucać sie na najtańsze wink.gif bo potem różne rzemiosła sprzedają wink.gif

Napisano

Ja wymieniałem....

kupiłem miske (zamiennik za 120 zł) +orginalna uszczelka 90 zł... + 1L oleju ;P

zamontowałem i wszystko cacy ^^

Stara miska była krzywa i olej leciał gruubo...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.