Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Co to za wtyczka?

Featured Replies

Napisano

Pod klapka ponizej raczki od hamulca recznego namierzylem wtyczke ze zdjecia.. Co to jest? zlosnik.gif

284547159-IMAGE_028.jpg

post-75742-14352511046059_thumb.jpg

Napisano

złącze wiązki do elektrycznej regulacyi lusterek?

Napisano
  • Autor

> złącze wiązki do elektrycznej regulacyi lusterek?

tez to obstawiam.. ale mam manualne lusterka, nie elektryczne zlosnik.gif

Widze, ze kolory kabli itp sie zgadzaja z tym co na aukcji..

http://allegro.pl/przelacznik-lusterek-fiat-brava-bravo-marea-i1363388061.html

Ciekawe hmm.gif czy istnieje cala instalacja. Wystarczylo by wtedy miec lusterka i sterowanie zlosnik.gif

Napisano

> Ciekawe czy istnieje cala instalacja. Wystarczylo by wtedy miec lusterka i sterowanie

Gdyby była cała, to odeszłoby Ci sporo roboty, m.innymi rzeźba ze złączami słupko-drzwiowymi w tym dokładanie konnektorów, ciąganie przewodów.

Ja tej złączki nie mam u siebie na 99%, zdejmowałem dekielek bo w nim montowałem sobie gniazdo zapalniczki i nic tam podobnego nie widziałem.

Ale znając pomysły Fiata co do wiązek to byłbym jednak ostrożny czy i w jakim stopniu wiązka jest kompletna.

Piszę to mając na myśli wiązkę do tylnych głośników, która niby u mnie (i nie tylko u mnie) była, ale tylko na odcinku

bagażnik -> okolice bezpieczników.

Odcinek okolice bezpieczników -> wnęka radia trzeba było puszczać samodzielnie.

Napisano
  • Autor

> Gdyby była cała, to odeszłoby Ci sporo roboty, m.innymi rzeźba ze złączami słupko-drzwiowymi w tym

> dokładanie konnektorów, ciąganie przewodów.

> Ja tej złączki nie mam u siebie na 99%, zdejmowałem dekielek bo w nim montowałem sobie gniazdo

> zapalniczki i nic tam podobnego nie widziałem.

> Ale znając pomysły Fiata co do wiązek to byłbym jednak ostrożny czy i w jakim stopniu wiązka jest

> kompletna.

> Piszę to mając na myśli wiązkę do tylnych głośników, która niby u mnie (i nie tylko u mnie) była,

> ale tylko na odcinku

> bagażnik -Odcinek okolice bezpieczników -> wnęka radia trzeba było puszczać samodzielnie.

A da się jakoś sprawdzić powiedzmy w drzwiach/bezpiecznikach/innych miejscach czy jest reszta instalacji?

Napisano

> Pod klapka ponizej raczki od hamulca recznego namierzylem wtyczke ze zdjecia.. Co to jest?

U mnie jest to wtyczka do dodatkowego gniazdfa zapalniczki. bananaevil.gif

Napisano

> A da się jakoś sprawdzić powiedzmy w drzwiach/bezpiecznikach/innych miejscach czy jest reszta

> instalacji?

u siebie mam centralny i el. szyby przód.

mogę odkręcić złącze słupkowe i zobaczyć ile mam obecnych konnektorów.

Jakbyś u siebie miał więcej to rpawdopodobnie pociągneli tam wiązke lusterek.

Można tez spróbować policzyć potrzebne przewody dla prawych drzwi:

4 przewody do centralnego

2 do głośnika

4 (?) do el szyby

ale nie wiem czy nie ma np. wspólnej masy więc do bani takie liczenie,

lusterko sterowane i podgrzewane miałoby pewnie z 4-6 extra przewodów

Napisano

> U mnie jest to wtyczka do dodatkowego gniazdfa zapalniczki.

Ale po co zapalniczce tyle przewodów? 2 wystarczą, no może 3 jak podświetlana.

Napisano

To jest kostka od elektrycznych lusterek wink.gif A najłatwiej sprawdzić czy masz kable do drzwi pociągnięte odpinając kostkę-złączke w drzwiach ( później ściagnąć na chwilę z niej tego słonika-gumę . Powinno łatwo zejść a później się łatwo założyć. ) I sprawdzić czy masz kable o kolorach takich jak przy tej kostce na tunelu wink.gif

Napisano
  • Autor

> To jest kostka od elektrycznych lusterek A najłatwiej sprawdzić czy masz kable do drzwi

> pociągnięte odpinając kostkę-złączke w drzwiach ( później ściagnąć na chwilę z niej tego

> słonika-gumę . Powinno łatwo zejść a później się łatwo założyć. ) I sprawdzić czy masz kable o

> kolorach takich jak przy tej kostce na tunelu

Dzieki, jak sie troche ociepli bede grzebal ile tej instalacji mam a ile brakuje zlosnik.gif

Napisano

Na 99% jest do łącznika w drzwiach.

Napisano

> Pod klapka ponizej raczki od hamulca recznego namierzylem wtyczke ze zdjecia.. Co to jest?

Hej ja u siebie zamontowałem sobielusterka elektryczne brakowało tylko instalacji chyba w prawych drzwiach. Wystarczyło tylko dokupić lusterka elektryczne i przełącznik z tym plastikiem do tunelu środkowego. Dorobić kable w drzwiach lub (ja tak zrobiłem) kupić kompletna instalacje do drzwi i działało bez dodatkowych zabiegów.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.