Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Suzuki Samuraj 1.0 poproszę o opinie

Featured Replies

Napisano

Witam.

Jestem na kupnie Samuraja. Znalazłem nawet stosowny egzemplarz - nawet nie tak bardzo skorodowany, nie widać żadnych wycieków, nowe opony, dobra cena. Martwi mnie tylko silnik 1.0 - podobno ciężko o części do niego. Czy możecie potwierdzić tę opinię? Generalnie jak spisuje się ten samochodzik. Autko kupuję głównie do jazdy w lekkim terenie i żeby sobie pomajsterkować w wolnych chwilach. Auto pozostanie w serii - żadnych modów.

Napisano

> Witam.

> Jestem na kupnie Samuraja. Znalazłem nawet stosowny egzemplarz - nawet nie tak bardzo skorodowany,

> nie widać żadnych wycieków, nowe opony, dobra cena. Martwi mnie tylko silnik 1.0 - podobno

> ciężko o części do niego. Czy możecie potwierdzić tę opinię? Generalnie jak spisuje się ten

> samochodzik. Autko kupuję głównie do jazdy w lekkim terenie i żeby sobie pomajsterkować w

> wolnych chwilach. Auto pozostanie w serii - żadnych modów.

Kumpel kupil niedawno takie 1,0 i moim zdaniem strasznie malo mocy, tylko ze on ma mosty i reduktor od 1,3 moze na oryginalnych wolniejszych przelozeniach bylo by lepiej. Przeszkody ktore moje 1,6 robi na szosowych przelozeniach tam trzeba atakowac pelnym butem na reduktorze. Co do czesci nie wydaje mis sie zeby byly jakies problemy, wszystko jest dostepne wystarczy wiedziec czego sie szuka, znac wymiary lozysk uszczelniaczy i mozna bez problemu dobrac.

Napisano

> Witam.

> Jestem na kupnie Samuraja. Znalazłem nawet stosowny egzemplarz - nawet nie tak bardzo skorodowany,

> nie widać żadnych wycieków, nowe opony, dobra cena. Martwi mnie tylko silnik 1.0 - podobno

> ciężko o części do niego. Czy możecie potwierdzić tę opinię? Generalnie jak spisuje się ten

> samochodzik. Autko kupuję głównie do jazdy w lekkim terenie i żeby sobie pomajsterkować w

> wolnych chwilach. Auto pozostanie w serii - żadnych modów.

Jak już kupisz to mogę ci polecić człowieka od Samurajów, którego poznałem na Złombolu.

Dobry pijak, a jeszcze lepszy mechanik ok.gif

http://www.samurai-garage.pl/

Napisano

Samuraia nie bylo z silnikiem 1,0, jak cos to sj 410

samurai jest nastepca SJ, auta wizualnie prawie takie same ale Samurai ma szersze mosty ( auto bardziej stabilne )

Auto do terenu fajne, proste w budowie

Do malej zabawy w terenie 1,0 z oryginalnym reduktorem i kolami o fabrycznym rozmiarze daje rade

Napisano

Kupić, podnieść, założyć stosowne felgi i opony, zmienić silnik na 1,6 i się cieszyć zlosnik.gif

Za jakiś czas i tak kupisz patrola zlosnik.gif

Napisano

jak cena dobra to brac, zawsze mozna wrzucic 1.3 na mostach z 1.0 bedzie fajnie jezdzil zlosnik.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.