Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

nie odpala....

Featured Replies

Napisano

....punciak mój. Coś mu odbiło, wyjeżdzając z parkingu zgasł na biegu i już nie chce zapalic, kręci kręci i dupa wink.gif, próbowałem kilka razy na popych, ale w tych warunkach ciężko samochód rozpędzic. Próbowałem pozniej też holowania, zapłon włączony, "dwójka" wbita, puszczam sprzęgło i nic jedzie dalej. Wcześniej (jakieś 3 m-ce temu) miałem też taką przypadłośc, jednak skorzystałem z niewielkiej górki i odpaliłem na 2 biegu (można rzec na popych grinser006.gif), pozniej normalnie odpalał, aż do tej pory sick.gif

Co padło ??? grinser006.gif

Napisano

U mnie był to czujnik położenia wału.

Chwilę z tym jezdziłem i co jakiś czas dawał o sobie znać.

Motor kręcił normalnie,aż któregoś razu w mieście zaskoczył za chyba 15 razem prób.

Najlepiej sprawdzić na kompie,ale w warunkach zimowych ten czujnik ma ciężkie życie.Może cuś się wypięło jadąc i szorując śnieg w koleinie? hmm.gif

Napisano

Nalej paliwka wpysk.gif z gorki pewnie paliwo sie ustawilo pod pompe i gites 275490107-glaszcze.gif

Napisano

Strach przed 9 zoll na tylniej osi

biglaugh.gif. A poważnie to raz była to stacyjka a raz czujnik położenia wału

Napisano

> Strach przed 9 zoll na tylniej osi

> . A poważnie to raz była to stacyjka a raz czujnik położenia wału

gdzie tam strach ja am myslalem nad czyms wiekszym niz 9zoll na tyl ale nic ciekawego sie mnie nie udalo znalesc

pompa dziala ??

Napisano
  • Autor

cewka zapłonowa do wymiany, bede czekac na ciąg dalszy, mam nadzieje ze mechanior sie nie myli grinser006.gif

na jaki koszt mam sie przygotować ? grinser006.gif

Napisano

> cewka zapłonowa do wymiany, bede czekac na ciąg dalszy, mam nadzieje ze mechanior sie nie myli

> na jaki koszt mam sie przygotować ?

na alledrogo masz różne przedziały, ale taile max 80 zł plus robocizna. Myślę,ze więcej jak 50 zł nie weźmie wink.gif

Napisano

> na alledrogo masz różne przedziały, ale taile max 80 zł plus robocizna. Myślę,ze więcej jak 50 zł

> nie weźmie

dokladnie ale tez nie ma co allegro sie sugerowac bo dochodzi koszt wysylki a czasem jest polowa wartosci czesci facepalm.gif

Napisano

> cewka zapłonowa do wymiany, bede czekac na ciąg dalszy, mam nadzieje ze mechanior sie nie myli

Ciotka lawetowala wozidlo roczne nowke do ASO jak jej tak nie chcial odpalac , i wlasnie byla to cewka padnieta. Widac mrozy daja rade

Napisano

a pali Ci sie kontrolka silnika? nie chce Cie straszyc, ja tak mialem i okazalo sie ze padla centralka sterownik.. tez pokazywalo blad cewki..

Napisano

> a pali Ci sie kontrolka silnika? nie chce Cie straszyc, ja tak mialem i okazalo sie ze padla

> centralka sterownik.. tez pokazywalo blad cewki..

wez nie strasz go biglaugh.gif

ewen wysylasz i po klopocie waytogo.gif

Napisano
  • Autor

> a pali Ci sie kontrolka silnika? nie chce Cie straszyc, ja tak mialem i okazalo sie ze padla

cewka wymieniona i wszystko jest tak jak powinno ok.gif, przy okazji jeszcze sonda lambda umarła, wieć też wymieniona ok.gif

Napisano
  • Autor

> wez nie strasz go

> ewen wysylasz i po klopocie

znam goscia osobiscie, który się tym zajmuje, właśnie z tej stronki z allegro wink.gif

Napisano

Raczej nie! Jak uwali się centrolka to raczeej nie odpali

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.