Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Radio

Featured Replies

Napisano

Witam.Ostatnio zmieniłem radio też na blaupunkta ale sterowanie z kierownicy przy tym radiu nie działa.Wiedziałem od początku że nie będzie działać ale moja mulher.gifUparła się na te radio.moje pytanie jest takie:jest możliwe zrobić coś z tym sterowaniem żeby działało ? a może ktoś zna jakiegoś speca który zna się na takich rzeczach i by coś wykombinował.dobże by było jakby ten fachowiec pochodził z okolic świętochłowic

Napisano

> No z tym może być problem

jest mozliwosc, ale totalnie nieoplacalne. Jedziesz do firmy car-audio i oni ci zrobia do tego specjalny sterownik pod twoje radio. Mi zaproponowali to za 350-400zł...

Napisano
  • Autor

> jest mozliwosc, ale totalnie nieoplacalne. Jedziesz do firmy car-audio i oni ci zrobia do tego

> specjalny sterownik pod twoje radio. Mi zaproponowali to za 350-400zł...

troche za drogo spineyes.gif a nie idzie innego sterowania podlaczyc.nie musi byc ten sam. w schemacie tego radia jest pokazane ze idzie podlaczyc sterowanie.widzialem na necie ze sa i to tansze,dlatego szukam jakiegos fachowca w obrebie świętochłowic ktory mi doradzi co i jak

Napisano

> Witam.Ostatnio zmieniłem radio też na blaupunkta ale sterowanie z kierownicy przy tym radiu nie

> działa.Wiedziałem od początku że nie będzie działać ale moja Uparła się na te radio.moje

> pytanie jest takie:jest możliwe zrobić coś z tym sterowaniem żeby działało ? a może ktoś zna

> jakiegoś speca który zna się na takich rzeczach i by coś wykombinował.dobże by było jakby ten

> fachowiec pochodził z okolic świętochłowic

Albo szukasz na allegro adapter do twojego radia i samochodu. Jest gosc z krakowa co takie cos robi. Koszt z zeszlego roku to jakies 140 zl. Ja mam w swoim i nie narzekam.

Napisano

A w moim radio-seryjnym w lacetti, na stacji Zet, co jakis czas, srednio co 40 sekund pojawia się krótki sygnał dziekowy, jakby radio dostrajało się, czy tez mieliscie taki przypadek? Nie wiem co to jest, ale chyba wymienie radio na inne.

Napisano

> A w moim radio-seryjnym w lacetti, na stacji Zet, co jakis czas, srednio co 40 sekund pojawia się

> krótki sygnał dziekowy, jakby radio dostrajało się, czy tez mieliscie taki przypadek? Nie wiem

> co to jest, ale chyba wymienie radio na inne.

Też tak miałem nie pamiętam czy coś przestawiałem w ustawieniach ale nie ma tego teraz i Zetka się cieszę wink.gif

Napisano

> A w moim radio-seryjnym w lacetti, na stacji Zet, co jakis czas, srednio co 40 sekund pojawia się

> krótki sygnał dziekowy, jakby radio dostrajało się, czy tez mieliscie taki przypadek? Nie wiem

> co to jest, ale chyba wymienie radio na inne.

W mieście wyłącz RDS

Napisano

> W mieście wyłącz RDS

Żeby cały RDS wyłączyć, to chyba trzeba mlotek.gif wyświetlacz : hehe.gif

Wyłączyć w ustawieniach trzeba TA (Traffic Announcement) bo teraz radio ciągle szuka informacji o ruchu drogowym

a gdy nie może znaleźć to piszczy.

Napisano
  • Autor

To nikt nie zna ze świętochłowic żadnego fachowca co by dał radę z tym steowaniem z kierownicy ? frown.gifbeksa.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.