Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

poszukuje używanego komputera do instalacji BRC + pomocy

Featured Replies

Napisano

Witam poszukuje używanego komputera do instalacji BRC

DE806002 4 DA kupowanie nowego mija się z celem gdyż przekroczył by wartość samej instalacji

E3 020192

E13 67R010040

E3 110R001003

BLITZ

Komputer został zalany, auto stało 2 miesiące najwidoczniej przy odwilży musiała się w jakiś sposób skroplić woda i pech chciał że utonął. Czy istnieje możliwość uratowania takiego komputera?

Na LPG silnik martwy na szczęście na Pb działa aczkolwiek coś kuleje wydaje mi się że może to być spowodowane sterowaniem wtrysków właśnie przez ten komputer

Napisano

Wyciągnąć, przemyć w alkoholu izopropylowym, dobrze wysuszyć .

Napisano
a potem podlaczyc sie do centralki i przeprowadzic test kolejnych wtryskow z poziomu laptopa. o ile wogole sa die podlaczyc do centralki.
Napisano

> a potem podlaczyc sie do centralki i przeprowadzic test kolejnych wtryskow z poziomu laptopa. o ile

> wogole sa die podlaczyc do centralki.

Nie ta epoka. To tak prymitywny "komputer" że nie ma możliwości podpięcia się laptopem.

Napisano

Jutro moge Ci powiedzieć jaką centralkę mam bo ostatnio przerabiałem na DIEGO i została

Napisano
  • Autor

> Jutro moge Ci powiedzieć jaką centralkę mam bo ostatnio przerabiałem na DIEGO i została

Ok w takim razie czekam. Co do przemywania myłem specjalnym środkiem kupiony w sklepie z artykułami elektronicznymi następnie wysuszony i niestety dalej kaput. Jakieś inne pomysły?

Napisano

> elektronicznymi następnie wysuszony i niestety dalej kaput. Jakieś inne pomysły?

poszukaj elektronika który to naprawi, nie jest to przecież jakoś specjalnie zaawansowana technika. Ja mój sterownik w palio naprawiałem metodą prób i błędów, czyli układ po układzie sprawdzałem okazało się, że dwie diody były zwalone koszt naprawy wyniósł mnie jakieś 5zł przy czym 2zł to za parking niedaleko sklepu smile.gif

Napisano

> Witam poszukuje używanego komputera do instalacji BRC

> DE806002 4 DA kupowanie nowego mija się z celem gdyż przekroczył by wartość samej instalacji

> E3 020192

> E13 67R010040

> E3 110R001003

> BLITZ

> Komputer został zalany, auto stało 2 miesiące najwidoczniej przy odwilży musiała się w jakiś sposób

> skroplić woda i pech chciał że utonął. Czy istnieje możliwość uratowania takiego komputera?

> Na LPG silnik martwy na szczęście na Pb działa aczkolwiek coś kuleje wydaje mi się że może to być

> spowodowane sterowaniem wtrysków właśnie przez ten komputer

50 złotych na większości auto- złomów .pozdr. ok.gif

Napisano
  • Autor

> 50 złotych na większości auto- złomów .pozdr.

pojeździłem i brak zobaczymy dzisiaj mam wyjazd do Jasła to popatrzę za tym

Napisano

> Witam poszukuje używanego komputera do instalacji BRC

> DE806002 4 DA kupowanie nowego mija się z celem gdyż przekroczył by wartość samej instalacji

> E3 020192

> E13 67R010040

> E3 110R001003

> BLITZ

> Komputer został zalany, auto stało 2 miesiące najwidoczniej przy odwilży musiała się w jakiś sposób

> skroplić woda i pech chciał że utonął. Czy istnieje możliwość uratowania takiego komputera?

> Na LPG silnik martwy na szczęście na Pb działa aczkolwiek coś kuleje wydaje mi się że może to być

> spowodowane sterowaniem wtrysków właśnie przez ten komputer

Możesz zrobić zdjęcie tego Blitza? Pamiętam, że nie które wersje miały zewnętrzny emulator wtryskiwaczy.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.