Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

radio do GP - nie mam kodu... help

Featured Replies

Napisano

kupilem Mamie do punta oryginalne radio. (kiedys juz bylo ale sprzedalem,wlozylem sony na mp3 ale teraz smigam croma wiec punto chce oryginalne). niestety nie ma karty z kodem do radia. moze mi ktos pomoc? aso rozklada rece... co mam podac? nr radia? pozdr

Napisano

> kupilem Mamie do punta oryginalne radio. (kiedys juz bylo ale sprzedalem,wlozylem sony na mp3 ale

> teraz smigam croma wiec punto chce oryginalne). niestety nie ma karty z kodem do radia. moze

> mi ktos pomoc? aso rozklada rece... co mam podac? nr radia? pozdr

Masz na PW info

Napisano

Podepnę się do tematu, coby nie robić bałaganu.

Mam GP w wersji bez fabrycznego radia (z założonym przez ASO radiem JVC). Chcę założyć oryginał i nie wiem co kupić, żeby było OK. Na pewno radio musi mieć czarny panel (nie srebrny). I teraz pytanie co dalej - czy były różne wersje mocowe, czy da się wpiąć gdzieś kabel na USB, podobno w radiu musi być wyłączona funkcja Can Check - czy ktoś wie OCB? confused.gif

Z góry dzięki, pozdrawiam!

Napisano

> Podepnę się do tematu, coby nie robić bałaganu.

> Mam GP w wersji bez fabrycznego radia (z założonym przez ASO radiem JVC). Chcę założyć oryginał i

> nie wiem co kupić, żeby było OK. Na pewno radio musi mieć czarny panel (nie srebrny). I teraz

> pytanie co dalej - czy były różne wersje mocowe, czy da się wpiąć gdzieś kabel na USB, podobno

> w radiu musi być wyłączona funkcja Can Check - czy ktoś wie OCB?

> Z góry dzięki, pozdrawiam!

Na pewno musisz kupic fabryczne radio (mam takie na zbyciu, czarne CD z karta kodowa i wlaczonym CAN). Jesli masz zalozone inne, to trzeba bedzie zdemontowac ta plastikowa ramke, w ktorej siedzi teraz radio i kupic do fabrycznego metalowy stelarz.

USB nie ma jak podlaczyc, fabrycznie musi byc Blue&me z takim gniazdem w schowku aby to zrealizowac. Jesli tego brak, to fabryczne radio ma do dyspozycji wejscie Line-in.

Napisano

> Na pewno musisz kupic fabryczne radio (mam takie na zbyciu, czarne CD z karta kodowa i wlaczonym

> CAN).

Hał macz smile.gif, jakieś foto smile.gif i co oznacza "włączony CAN"? Karta kodowa rozumiem, że chodzi o fabryczny "paszport" z kodem?

> Jesli tego brak, to fabryczne radio ma do dyspozycji wejscie Line-in.

Możesz to rozwinąć? Czyli jest szansa na USB?

Napisano

> Hał macz , jakieś foto

Pod wieczor przesle Ci na prv i sie jakos dogadamy wink.gif. Jest to CD bez mp3, z karta kodow.

Musialem kiedys zmienic modul Blue&me, bo moj nawala i gosciu chcial sprzedac koniecznie komplet z radiem. Blue&me przelozylem, a radio mi zostalo i tak lezy juz ponad rok.

i co oznacza "włączony CAN"? Karta kodowa rozumiem, że chodzi o fabryczny

> "paszport" z kodem?

CAN to magistrala poprzez ktora jest komunikacja z wieloma urzadzeniami w samochodzie. Jesli radio ma zlamany kod, to przewaznie juz nie dziala po CAN. Jesli masz przyciski na kierownicy to one steruja radiem takze przez ta magistrale. Dziala takze funkcja SVC, czyli radio moze sie samo poglasniac wraz ze wzrostem predkosci samochodu.

> Możesz to rozwinąć? Czyli jest szansa na USB?

Na oryginalne nie, ewentualnie pozostaje Ci szukanie jakis zewnetrznych rozwiazan lub podlaczanie oddzielnego odtwarzacza mp3 pod wejscie Line-in.

Napisano

> USB nie ma jak podlaczyc, fabrycznie musi byc Blue&me z takim gniazdem w schowku aby to

> zrealizowac.

Ty, a nie wiesz, czy da się "dołożyć" B&M? smile.gif

Napisano

> Ty, a nie wiesz, czy da się "dołożyć" B&M?

Nie da sie, tzn pewnie sie da, ale wiaze sie to ze zmiana elektryki, body itd. Gra nie warta swieczki, chociazby z powodow finansowych.

Napisano

> Nie da sie, tzn pewnie sie da, ale wiaze sie to ze zmiana elektryki, body itd. Gra nie warta

> swieczki, chociazby z powodow finansowych.

Jasny gwint i ciemna śrubka grinser006.gif

B&M się nie da.

CC się nie da.

Coraz gorsze te auta frown.gif nic nie idzie dołożyć frown.gif

Napisano

> Jasny gwint i ciemna śrubka

> B&M się nie da.

> CC się nie da.

> Coraz gorsze te auta nic nie idzie dołożyć

Idzie dolozyc, ale koszta beda takie, ze lepiej sprzedac samochod i kupic z lepszym wyposazeniem.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.