Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ile miejsca pod deską rozdzielczą...

Featured Replies

Napisano

wie ktoś ile jest miejsca pod deską rozdzielczą w okolicy śruby mocującej na środku pod szybą?

widziałem kiedyś na fotkach, że jest tam mata wygłuszająca, ale ile jest od deski do ściany grodziowej?

blagam.gif hehe

Napisano

> wie ktoś ile jest miejsca pod deską rozdzielczą w okolicy śruby mocującej na środku pod szybą?

> widziałem kiedyś na fotkach, że jest tam mata wygłuszająca, ale ile jest od deski do ściany

> grodziowej?

> hehe

malutko, prawie na styk a co chcesz tam wsadzić?

Napisano
  • Autor

jesli wejdą, chcę dać po obu stronach śruby dwa analogowe wskaźniki - prąd ładowania i napięcie cfaniak.gif

czekam jeszcze na wymiar głębokości wajzli, więc pytam o ilość miejsca

Napisano

> jesli wejdą, chcę dać po obu stronach śruby dwa analogowe wskaźniki - prąd ładowania i napięcie

> czekam jeszcze na wymiar głębokości wajzli, więc pytam o ilość miejsca

tam jest ciepło od nawiewu. ja bym dał do klapki od popielniczki

Napisano
  • Autor

klapka odpada, bo w popielniczce wożę czasem drobiazgi i zlikwidowałbym sobie tym samym schowek, a w jaki sposób ma przeszkadzać ciepłe powietrze z nawiewu? rozumiem, że w elektronice niska temperatura sprzyja, ale przy analogu?

Napisano

> klapka odpada, bo w popielniczce wożę czasem drobiazgi i zlikwidowałbym sobie tym samym schowek, a

> w jaki sposób ma przeszkadzać ciepłe powietrze z nawiewu? rozumiem, że w elektronice niska

> temperatura sprzyja, ale przy analogu?

nie wiem, nie znam się 270751858-jezyk.gif zawsze możesz zrobić rzeźbę w słupku

Napisano
  • Autor

wiedziałem, że o tym wspomnisz wink.gif

'słupek mistrzów' odpada, najlepiej jakby nie było żadnej dodatkowej obudowy, więc tamto miejsce jest idealne

myślałem jeszcze o podsufitce, zaraz przed lusterkiem w dorobionym zagłębieniu, ale utrudniałoby to trochę zerkanie, prędzej tam dołożę lampkę jak będe robił jakąkolwiek dziurę

Napisano

a w ogóle to po co Ci takie wskaźniki? 270751858-jezyk.gif

Napisano
  • Autor

żeby wiedzieć, co się w aucie dzieje spineyes.gif i mieć powody do niepokoju, jak wskazówki będą nie w tym miejscu, gdzie powinny hahaha.gif buhehe

Napisano

> żeby wiedzieć, co się w aucie dzieje i mieć powody do niepokoju, jak wskazówki będą nie w tym

> miejscu, gdzie powinny buhehe

poszperaj na allegro - powinno gdzieś być zdjecie deski od uno od "przodu".

pozdr

Napisano

> poszperaj na allegro - powinno gdzieś być zdjecie deski od uno od "przodu".

> pozdr

na garażu mam z niebieskiego tylko nie chce mi się tam jechać

Napisano
  • Autor

ale zdjęcie deski mi nic nie da

już prędzej przekrojony wzdłuż cały samochód i widoczny odstęp ściana grodziowa - deska biglaugh.gif

Napisano

> ale zdjęcie deski mi nic nie da

> już prędzej przekrojony wzdłuż cały samochód i widoczny odstęp ściana grodziowa - deska

da Ci - bo praktycznie deska przylega do wytłumienia całymi kanałami nawiewowymi do ściany grodziowej.

często się one "wulkanizują" do tego wytłumienia (do tej plastycznej masy w wytłumieniu).

pozdr

Napisano

> jesli wejdą, chcę dać po obu stronach śruby dwa analogowe wskaźniki - prąd ładowania i napięcie

nie wejdą, za głębokie są.

Napisano
  • Autor

to jeśli kanały tam jeszcze są, to raczej miejsca tam nie będzie, bo będą one wypełniały miesce między dechą a ścianą hmm.gif trzeba będzie pomyśleć

Napisano

> to jeśli kanały tam jeszcze są, to raczej miejsca tam nie będzie, bo będą one wypełniały miesce

> między dechą a ścianą trzeba będzie pomyśleć

kanaly sa na pewno, jak wymienialem zespol nawiewu z nagrzewnica to troche sie nameczylem bo sie cholera do maty przykleila

Napisano

przykręć do kanałów, mają one zapasu na bardzo krótką śrubkę, więc Ci się powinno udać

chociaż wg mnie np sensowniejszym byłoby umieszczenie w desce, obok kolumny kierowniczej, tam z tyłu jest na 200% zapas, wtopić je kawałek w deskę i byłoby idealnie

Napisano

> tam jest ciepło od nawiewu. ja bym dał do klapki od popielniczki

jedyne sensowne rozwiazanie zlosnik.gif

maras-1193.jpg

lub

Klaudek-auto_34.JPG

Napisano

> jedyne sensowne rozwiazanie

> lub

Marasku, a nie odstają Ci te zegary na popiołce?

Napisano

> Marasku, a nie odstają Ci te zegary na popiołce?

nie, przylegaja ładnie

a jedynie metalowy kołnierz wystaje poza powierzchnie

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.