Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Uważajacie- do dwuśladowców i jednośladowców

Featured Replies

Napisano

Dziś pojawiło się fajne słońce, a na drogach pojawili się ...... motocykliści. Tak. Pamiętacie ich? To taki człowiek pędzący na czymś co nie przypomina samochodu. Czas zacząć się rozglądać co dzieje się wokół samochodu.

A tu macie ciekawy film. Ma swoją wymowę, dlatego najlepiej jest jeśli otworzycie go na cały ekran.

.

Do kącikowych wszystkowiedzących, i w ogóle och i ach jacy to oni nie są. Motocyklista pomimo wielu zabezpieczeń (kurtka motocyklowa, spodnie z ochraniaczami, kask, buty motocyklowe), nadal jak uderzy w samochód mając, nie mając pierwszeństwa ma duże szanse by zginąć.

Napisano

generalnie mam ich w bani. Jezdze samochodem. Jesli potrafia sie tak rozpedzac to niech wiedza jak sie hamuje. 270751858-jezyk.gif

Napisano

> generalnie mam ich w bani. Jezdze samochodem. Jesli potrafia sie tak rozpedzac to niech wiedza jak

> sie hamuje.

Szczególnie jak ktoś im wyjedzie z podporządkowanej albo na czerwonym bow.gif

Napisano

> generalnie mam ich w bani. Jezdze samochodem. Jesli potrafia sie tak rozpedzac to niech wiedza jak

> sie hamuje.

Jak ci taki wjedzie rozpędzony w drzwi od strony kierowcy to ci auto może nie pomóc.

Napisano

OK. Dla mnie temat do zamknięcia. Zaraz zacznie się wojna.

ps. W sumie to już pierwsza odpowiedź zapowiada co będzie dalej...

Napisano

> Jak ci taki wjedzie rozpędzony w drzwi od strony kierowcy to ci auto może nie pomóc.

tego juz nie jestesmy w stanie wyeliminowac, rownie dobrze moze to byc "ulubiony" tir sick.gif

Napisano

> sie hamuje.

generalnie jesteś po...bany...

Napisano

> generalnie jesteś po...bany...

a pan z kolka wzajemnej adoracji sie zerwal ? Kolejny ktory umie tylko odkrecac manetke do konca czy o co chodzi ? I bez osobistych wycieczek prosze ok.gif

Napisano

> Dziś pojawiło się fajne słońce, a na drogach pojawili się ...... motocykliści.

super!

tylko dlaczego to "samochodziarze" mają uważać na motocyklistów ?

myślę że jak motocyklista jedzie z normalną prędkością to jest w stanie odpowiednio zareagować nawet jeżeli ktoś go nie zauważy i wymusi pierwszeństwo itp. ale jeżeli zap...a jak dziki to nic nie pomoże i jeżeli coś się stanie to jest sam sobie winien podobnie jak kierowcy samochodów co robią sobie rajdy na ulicach miast....

Napisano

> sie hamuje.

mam tak samo, jestem w innej grupie wagowej i to oni mają uważać

Napisano

> super!

> tylko dlaczego to "samochodziarze" mają uważać na motocyklistów ?

> myślę że jak motocyklista jedzie z normalną prędkością to jest w stanie odpowiednio zareagować

> nawet jeżeli ktoś go nie zauważy i wymusi pierwszeństwo itp

Tak?

A to dlaczego biorą się wypadki samochodowi samochodowe...

Wkońcu skoro tylko szaleją motocykliści...

Napisano

> a pan z kolka wzajemnej adoracji sie zerwal ?

z choinki zwanej zyciem.

Kolejny ktory umie tylko odkrecac manetke do konca

> czy o co chodzi ?

manetkę odkręcam jak mam możliwosc na torze w Poznaniu.

a rekreacyjnie latam crossówką... o ile wiesz o czym mowię...

I bez osobistych wycieczek prosze

zacząłeś mieć wszystkich motocyklistów w dupie to ja nie dam ci takie satysfakcji zeby miec w dupie ciebie...

i tyle ode mnie

Napisano

> Tak?

> A to dlaczego biorą się wypadki samochodowi samochodowe...

> Wkońcu skoro tylko szaleją motocykliści...

wtedy sa rowne szanse. skorupa kontra skorupa. klocek w lusterku kontra klocek. To inna inszosc.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.