Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Podłokietnik P307

Featured Replies

Napisano

Jakiś czas temu upatrzyłem sobie na Allegro ładny podłokietnik dedykowany do 307 w przystępnej cenie zlosnik.gifok.gif

podl001.jpg

--> Allegro ok.gif

Ciągle były "inne wydatki" i ciągle było "później, później" 893goodvibes.gif Aż któregoś dnia żona mnie ubiegła i zrobiła super niespodziankę biglaugh.gifspineyes.gif

podl002.jpg

Pełny zapału chciałem wziąć się za montaż zlosnik.gif

Śruby mocujące (w zestawie) wyglądały solidnie i byłem przekonany, że mocuje się nimi podłokietnik do tunelu od tyłu przez popielniczkę cfaniaczek.gif

podl003.jpg

A okazało się, że tymi śrubami mocuje się tylko podłokietnik do "ucha" cfaniaczek.gif

podl004.jpg

A potem CAŁOŚĆ do tunelu przykręca się czymś takim (też w zestawie)

facepalm.gif

podl005.jpg

Myślałem, że taki schowek będzie się choć trochę różnił sposobem mocowania od "uniwersalnego" smirk.gif

Ale to nie koniec niespodzianek zlosnik.gif Spasowanie elementów:

podl006.jpg

I na koniec najlepsze skromny.gif

Włącznik poduchy...

podl007.jpg

... będzie zwyczajnie zakryty i to na stałę facepalm.gif

podl008.jpg

podl009.jpg

Od tyłu:

podl010.jpg

Także chwilowo wstrzymałem się z montażem a podłokietnik trafił do bagażnika skromny.gif

Trzeba będzie coś przy nim pomodzić i dopiero wtedy założyć ok.gif Dobrze, że jest przynajmniej ładny 893goodvibes.gif dlatego nie odpuszczę tak łatwo grinser006.gif

C.D.N.

Napisano
  • Autor

> dedykowany

Brzmi zachęcająco 893goodvibes.gif

Quote:

Mocuje się go w specjalnie przygotowanym do tego celu miejscu

Napisano

> Brzmi zachęcająco

> Quote:

> Mocuje się go w specjalnie przygotowanym do tego celu miejscu

Normalnie podlokietnik jest elementem fotela, wiec dedykowany to faktycznie mocne slowa zlosnik.gif

Napisano

No co - francuska myśl techniczna rotfl.gif

Napisano

> No co - francuska myśl techniczna

D..a tam francuska! To jakiś chinol, ino nie uniwersalny, tylko niby dedykowany.

Wystarczy popatrzeć jak jest zbudowany i mocowany oryginał. Który niestety kosztuje niemal 5 stówek. passed_out.gif

Napisano

> Normalnie podlokietnik jest elementem fotela, wiec dedykowany to faktycznie mocne slowa

W ofercie akcesoriów peugeota jest dedykowany do Grande 307 podłokietnik, mocowany do tunelu. Przeznaczony właśnie do tych aut, które podłokietników przy fotelach nie mają.

Napisano
  • Autor

> D..a tam francuska! To jakiś chinol, ino nie uniwersalny, tylko niby dedykowany.

> Wystarczy popatrzeć jak jest zbudowany i mocowany oryginał. Który niestety kosztuje niemal 5

> stówek.

Własnie cfaniaczek.gif Poka foto, bo nie wiem nawet jak wygląda ori 893goodvibes.gif

A serce.gif się dowiadywała w ASO, ale cena ją sprowadziła na ziemię zlosnik.gif

Napisano

> Własnie Poka foto, bo nie wiem nawet jak wygląda ori

> A się dowiadywała w ASO, ale cena ją sprowadziła na ziemię

jakiś tekst

Proń Cię bardzo.

Napisano

> Quote:

> Not Found

Ojej, u mnie działa. wink.gif

Napisano
  • Autor

> Ojej, u mnie działa.

wpysk.gifzlosnik.gif

No to ten mój PRAWIE JAK Dedykowany ma jedną przewagę wink.gif

Można go podnieść zlosnik.gifok.gif

14402430892.jpg

Napisano

> Brzmi zachęcająco

znaczy dedykowany - tak brzmiał wink.gif

moim zdaniem to jest gra "w ciemno" z takimi wynalazkami, czy to do "puga" czy innych furaków oslabiony.gif

pozdrawiam

Napisano
  • Autor

No dobra... podłokietnik już siedzi na stałe zlosnik.gif

Do tunelu został przymocowany "zgodnie ze sztuką" facepalm.gif czyli jak na PRAWDZIWĄ DEDYKOWANĄ część - na blacho wkręty zlosnik.gif

Wygląda to to ogólnie ładnie i estetycznie ok.gif

18888291.jpg

46869021.jpg

Problem zasłoniętego wyłącznika AirBagu oraz "monetnika" został rozwiązany trochę na skróty 893goodvibes.gif

Monet nigdy tam nie trzymałem, więc żadna strata a do wyłącznika poduchy dostęp jest 893goodvibes.gif

83441277.jpg

Do środka wejdzie trochę dupereli jak panel do radia, pilot, długopis, kalendarzyki, itp itd... pojemnością nie grzeszy, ale jest funkcjonalny ok.gif

Wyznacznik pojemnościowy, to puszka browarku rotfl.gif

PODSUMOWUJĄC cfaniaczek.gif

Bardzo rozczarowałem się tym podłokietnikiem mimo wszystko, bo czaiłem się na niego od dość dawna a okazał się zwykły.

Gibie się trochę na boki razem z całym tunelem.

Jest trochę za wysoko.

Nie licząc estetycznego wyglądu ma jeden bardzo fajny plus ok.gif Można go podnieść do góry zlosnik.gif

20.GIF

Napisano

> Normalnie podlokietnik jest elementem fotela

Normalnie montowany jest różnie.Np w Xsarze w fotelu.A Megane,Kia,,Audi,Nubira,Nissan... i można wymieniać jesze dalej.

Napisano

> Normalnie montowany jest różnie.Np w Xsarze w fotelu.A Megane,Kia,,Audi,Nubira,Nissan... i można

> wymieniać jesze dalej.

W Xsarze Picasso jak i C5 jest montowany jako elemen fotela w zwykłej Xsarze masz podłokietnik w tunelu środkowym (dość niskie, ale całkiem pojemny schowek).

C13848229_5.jpg

Napisano
  • Autor

> W Xsarze Picasso jak i C5 jest montowany jako elemen fotela w zwykłej Xsarze masz podłokietnik w

> tunelu środkowym (dość niskie, ale całkiem pojemny schowek).

Tego typu jest też w Lagunie 1 ok.gif

• 1 miesiąc później...
Napisano

a ja mam w standardzie powiem więcej mam dwa palacz.gif niestety nie cierpię jeździć z rozłożonym więc traktuję go jakby go nie było za to kiedy wsiadam po żonie zawsze jest rozłożony clown.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.