Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Tanie samochody - gdzie jest haczyk?

Featured Replies

Napisano

yyy dziwnie nie po polsku napisane

Quote:

INFORMACJE DLA MNIE KONTAKT TYLKO AT: topcars4sale (@) gmail.com

NIE kontakt za pomoca forum, poniewaz nie otrzymam wiadomosci.

Napisano

Mają dobrych blacharzy i lakierników,nie chciał byś zobaczyć ich przed ingerencją grinser006.gif Opinie mam z pewnego źródła ok.gif

Napisano

> Mają dobrych blacharzy i lakierników,nie chciał byś zobaczyć ich przed ingerencją Opinie mam z

> pewnego źródła

tych aut w ogole nie ma w tym komisie wiec o jakich blacharzach i lakiernikach Ty mowisz spineyes.gif

Napisano

bylo.

oszusci. Podszywaja sie pod dowolny komis. Aut fizycznie nie ma w tych komisach i komis nawet nie wie ze cos sprzedaje w internecie. Google na ten temat huczy od wynikow. Walek jak stad do ciebie i spowrotem

Napisano

IMO wałek pod tytułem WesternUnion.

EDIT: To skrzyżowanie, które jest w adresie jest ~2km od fotela, z którego teraz piszę, bywam/przejeżdżam tam 2 razy dziennie. Przejrzałem ich ofertę i nie znalazłem tam żadnego zdjęcia z tych okolic, są tam zupełnie inne zabudowania.

Na jednym rogu jest hurtowania Polimex z dodatkami krawieckimi, na drugim rogu jest Agata, na kolejnym jest Orlen, gdzie jest malutki komis, ale nie ma on nic wspólnego z tym co jest na zdjęciach, na ostatnim rogu są zarośla.

Pozdrawiam BAS

Napisano

> http://automark-lodz.otomoto.pl/fiat-croma-1-9-multijet-dynamic-C17461821.html

Byłem właśnie w tym komisie.

1. Nie handlują i nie handlowali grupą Fiat(handlują autami po leasingowymi).

2. Wiedzą o sprawie, zgłosili sprawę na policję, przejęli/odzyskali konto na otomoto i pokasowali lewe ogłoszenia.

Samochody, które są obecnie wystawione na otomoto, faktycznie są na placu(widziałem), z tego co widziałem na zdjęciach to były one robione na tym placu. Niestety ceny nie są już atrakcyjne.

Pozdrawiam BAS

Napisano

wyglada to tak

piszesz maila. oni ci ladnie opisuje ze auto jest cacy tylko on jest w Uk i moze ci przeslac auto statkiem z mozliwoscia odsylki tylko musisz na transport zaplacic. jak zaplacisz to ani auta ani firmy. ot tak.

przerabilem to z ladna vectra c - opis itp - kolejn y mail ze moze mi wyslac - ja napisalem ze jestem w UK i podjade ja dzis obejrzec tylko niech poda adres - i na tym koniec kontaktu.

Napisano

> wyglada to tak

> piszesz maila. oni ci ladnie opisuje ze auto jest cacy tylko on jest w Uk i moze ci przeslac auto

> statkiem z mozliwoscia odsylki tylko musisz na transport zaplacic. jak zaplacisz to ani auta

> ani firmy. ot tak.

> przerabilem to z ladna vectra c - opis itp - kolejn y mail ze moze mi wyslac - ja napisalem ze

> jestem w UK i podjade ja dzis obejrzec tylko niech poda adres - i na tym koniec kontaktu.

Wiem na czym polega wałek na WesterUnion frown.gif

Gdyby był cień szansy, że to jest prawda to zweryfikowałbym to natychmiast w sobotę, jak już wcześniej pisałem jest to dla mnie 15-20minut spacerku z psem przez park. Ponieważ byłem na 1000% pewien, że jest to wałek to nie fatygowałem się wcześniej a dzisiaj podjechałem tam przy okazji.

Pozdrawiam BAS

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.