Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

dach CC a SC

Featured Replies

Napisano

czy zaokraglenia maja poodbne i rozmiary?a moze to dokladnie taki sam dach? biglaugh.gifbiglaugh.gif

Napisano
  • Autor

> Dokladnie taki sam. Tak jak reszta budy.

dzieki wielkie

Napisano

wg mnie chyba se jaja robisz ze to pasuje?? bo ja w to nie wierze

Napisano

> No i co o tym sadzicie?

Ale że co?? Dostał odpowiedz i podziękował 20.GIF

Napisano

Nie wiem, czy taki sam. Wiem tylko że bagażnik z seia pasuje do mojego cc zlosnik.gif

Napisano
  • Autor

> daloej chcecie pospamowac czy odpowie ktos na pytanie ?

nie chodzi mi o bagaznik dachowy bo wiadomo ze nie pasuje poniewaz roznia sie krawedzie boczne bytam centralnie o dach a nie o to cyz bagaznik pasuje jak napisalem wyzej boi jestem daleko od auta i nie mam jak porownac bo mam cc i sc

p.s. widze ze znalazlo sie tu paru cwaniaczkow szydercow ktorzy lubia sobie pospamowac aby tylko cos powiedziec i wiecznie maja cos do powiedzenie czy moje pytanie bylo az tak trudne do zrozumienia? co patrze na watek to stala liczba pewnych panow udziela i z reguly nie na temat eehhh

juz dostalem odpowiedz i dziekuje bardzo chyba ze ktos sie z tym niezgadza to wtedy niech sie udziela

Napisano

Bo tu ludziki więcej mądrego na priva napiszą zlosnik.gif

Napisano

> nie chodzi mi o bagaznik dachowy bo wiadomo ze nie pasuje poniewaz roznia sie krawedzie boczne

> bytam centralnie o dach a nie o to cyz bagaznik pasuje jak napisalem wyzej boi jestem daleko

> od auta i nie mam jak porownac bo mam cc i sc

> p.s. widze ze znalazlo sie tu paru cwaniaczkow szydercow ktorzy lubia sobie pospamowac aby tylko

> cos powiedziec i wiecznie maja cos do powiedzenie czy moje pytanie bylo az tak trudne do

> zrozumienia? co patrze na watek to stala liczba pewnych panow udziela i z reguly nie na temat

> eehhh

> juz dostalem odpowiedz i dziekuje bardzo chyba ze ktos sie z tym niezgadza to wtedy niech sie

> udziela

No bo czytając wprost wynika że chcesz przespawać dach w aucie i to na dodatek nie w obrębie jednego modelu i stąd tyle pytań.

Napisano
  • Autor

> Bo tu ludziki więcej mądrego na priva napiszą

ooo znajomy mojego znajomego z czerwy zeby.GIF pozdrawiam smile.gif

Napisano
  • Autor

> No bo czytając wprost wynika że chcesz przespawać dach w aucie i to na dodatek nie w obrębie

> jednego modelu i stąd tyle pytań.

a sakd pewnosc myslisz ze jestem na tyle glupi by wspawywac dach z cc do seja czy odwrotnie?pomysl zanim cos napiszesz bo to jakby wspawywac dach od lupo do polo i nie wnioskuj tylko pytaj co chce zrobic

bo tam nie jest napisane KOLEDZY CHCE WSPAWAC NDACH Z SEJA DO CC DA RADE?

Napisano

> a sakd pewnosc myslisz ze jestem na tyle glupi by wspawywac dach z cc do seja czy odwrotnie?pomysl

> zanim cos napiszesz bo to jakby wspawywac dach od lupo do polo i nie wnioskuj tylko pytaj co

> chce zrobic

> bo tam nie jest napisane KOLEDZY CHCE WSPAWAC NDACH Z SEJA DO CC DA RADE?

No to przecież zapytali ale Ty nie odpowiedziałeś nic więcej w temacie. Sam jesteś sobie winien że ludzie tak to widzą jak napisałem ok.gif

Napisano
  • Autor

> No to przecież zapytali ale Ty nie odpowiedziałeś nic więcej w temacie. Sam jesteś sobie winien że

> ludzie tak to widzą jak napisałem

jakos tylko Ty tak zrozumiales widze ze nei ma sensu panie moderatorze mozna zamknac temat

Napisano

> jakos tylko Ty tak zrozumiales widze ze nei ma sensu panie moderatorze mozna zamknac temat

Odpowiedz, ktorej ci udzielilem chyba powinna ci dac do myslenia, nieprawdaz? A ty zupelnie nic, lyknales jak mlody pelikan. Zadales nieprecyzyjne pytanie, wiec odpowiedzi tez sa nieprecyzyjne,. Mam jedynie nadzieje, ze wyciagniesz z tego watku odpowiednie wnioski i w przyszlosci pytania formulowal bedziesz bardziej precyzyjnie i jednoznacznie.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.