Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Opony do R6

Featured Replies

Napisano

Witam! Nosze się z zamiarem zakupu nowych opon.Ze względu na ograniczone koszta i rok motocykla(1999)zamierzam kupić Dunlopy Sportmaxx D209 lub Michelin Pilot Power.Może ktoś z userów ma doświadczenia z takimi oponami i pomoże mi wybrać:)

PZDR.

Napisano

> Witam! Nosze się z zamiarem zakupu nowych opon.Ze względu na ograniczone koszta i rok

> motocykla(1999)zamierzam kupić Dunlopy Sportmaxx D209 lub Michelin Pilot Power.Może ktoś z

> userów ma doświadczenia z takimi oponami i pomoże mi wybrać:)

Metzeler M3 - jedyny sluszny wybor.

wink.gif

> PZDR.

Napisano

> Metzeler M3 - jedyny sluszny wybor.

Potwierdzam, choć dopiero zaczynam przygode z motocyklem, to skusiłem sie na tą opone, i nie żałuje grinser006.gif Zresztą doradził mi ją dobry znajomy, który otworzył sklep z częściami do motocykli grinser006.gif

Napisano

porządną oponą jest pirelli diablo super corsa ok.gif

Napisano

> porządną oponą jest pirelli diablo super corsa

1. Porzadna do czego ?

2. Na jakie warunki ?

3. Co zrobisz gdy zlapie Cie deszcz ?

4. Pomijam juz fakt, ze skonczy sie juz po 4 500 - 5 000 km gdy M3 wytrzyma duzo wiecej

5. Odstawisz motocykl i wrocisz do domu autobusem ? biglaugh.gif

Napisano
  • Autor

Mam na oponki przeznaczone powiedzmy 900 PLN.Motocykl używany na ulicy,do zapindalania ale nie na torze.Latam w suchę dni bo w deszcz nie lubię:)Ale na mokrym też mogłyby dawać radę bo nigdy nie wiadomo w jakich warunkach będzie się wracać:)Dużo latam na gumie,poza tym lubię troche pocisnąć po zakrętach.Na opony 2CT mnie nie stać smile.gif

Napisano

> Mam na oponki przeznaczone powiedzmy 900 PLN.Motocykl używany na ulicy,do zapindalania ale nie na

> torze.Latam w suchę dni bo w deszcz nie lubię:)Ale na mokrym też mogłyby dawać radę bo nigdy

> nie wiadomo w jakich warunkach będzie się wracać:)Dużo latam na gumie,poza tym lubię troche

Stac Cie na R6 a nie stac na pony, hmmmm, za drogi motocykl kupiles biglaugh.gif

Tak jak powiedzialem Metzeler M3

wink.gif

> pocisnąć po zakrętach.Na opony 2CT mnie nie stać

Napisano

> Mam na oponki przeznaczone powiedzmy 900 PLN.Motocykl używany na ulicy,do zapindalania ale nie na

> torze.Latam w suchę dni bo w deszcz nie lubię:)Ale na mokrym też mogłyby dawać radę bo nigdy

> nie wiadomo w jakich warunkach będzie się wracać:)Dużo latam na gumie,poza tym lubię troche

> pocisnąć po zakrętach.Na opony 2CT mnie nie stać

Pilot Road2

boki mają od standardowych powerów więc w zakręcie będą trzymać tak jak powery które zamierzasz kupić (1CT), na środku są za to twardsze i po ok 10 tysiącach tyśkm środek ma jak nowy a tylko boki zajechałem na torach. Trochę ganiałem w tym roku na Nowodworze i Lublinie i jakiś kompleksów raczej nie miałem. Do tego są ładne zlosnik.gif

Napisano

> Pilot Road2

> boki mają od standardowych powerów więc w zakręcie będą trzymać tak jak powery które zamierzasz

> kupić (1CT), na środku są za to twardsze i po ok 10 tysiącach tyśkm środek ma jak nowy a tylko

> boki zajechałem na torach. Trochę ganiałem w tym roku na Nowodworze i Lublinie i jakiś

> kompleksów raczej nie miałem. Do tego są ładne

Mozesz pochwalic sie jkim to motongiem smigasz ? Do tej pory nie sdlyszalem aby ktokolwiek na jakichkolwiek Michelin'ach osiagnal przebieg 10 000 km, a tym torem i przebiegiem to hmmmm, napisze delikatnie sprawiles, ze pojawil mi sie na ustach banan,

P.S. Nie znam opon ktore na adekwatnym sprzecie wytrzymuja 10000 km niz Metzeler Z6.

wink.gif

Napisano

> Mozesz pochwalic sie jkim to motongiem smigasz ? Do tej pory nie sdlyszalem aby ktokolwiek na

> jakichkolwiek Michelin'ach osiagnal przebieg 10 000 km, a tym torem i przebiegiem to hmmmm,

Yamaha YZF600R Thundercat

ponad 10 tyś zrobiły i jeszcze trochę zrobią, na początek sezonu planuje jakąś dłuższą wycieczkę za granicę, bo szkoda mi ich wyrzucać a na tor już się średnio nadają przez zjechane do gołego boki.

284726307-IMG_5446-1024res.jpg

post-18497-14352511676507_thumb.jpg

Napisano

> Yamaha YZF600R Thundercat

> ponad 10 tyś zrobiły i jeszcze trochę zrobią, na początek sezonu planuje jakąś dłuższą wycieczkę za

> granicę, bo szkoda mi ich wyrzucać a na tor już się średnio nadają przez zjechane do gołego

> boki.

OK; przy 600 - cie o mozliwe.

wink.gif

Napisano

Apopo opon.

Jakie polecacie, znacie sklepy z oponami ( dobra cena i nie leżakowana ) . ?

Napisano

Ostatnio brałem Michelin Pilot Power 2CT tu mają darmowa wysyłke i to zdecydowało, że wyszło mi najtaniej. Oponki miały kilka miesięcy dostawa w kilka dni

Napisano

> Ostatnio brałem Michelin Pilot Power 2CT tu mają darmowa wysyłke i to zdecydowało, że wyszło mi

> najtaniej. Oponki miały kilka miesięcy dostawa w kilka dni

Sprawdziłem.

Dobra cena ok.gif

Napisano

> Ostatnio... tu....

co do ceny to wypowiadal sie nie bede ale pie...sorry dyrdymaly to tam niezle wypisuja screwy.gifzakrecony.gifsciana.gif

wink.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.